- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.941
,Yapma canım madem onlar yaparız demişler.Hem sen ikiz annesi olacaksın yorma kendini.Zaten ikizlerin doğunca unut yani misafire pasta börek ikramlarını :)
Ben şimdi bile yapmıyorum hiçbişey.Eşim çooook kızıyor.Bugün biraz mutfağı toplayayım dedim de hemen yolladı beni içeri.Sağolsun toplamış ama ince işleri yapamıyorlar erkekler .Bende onun yapamadıklarını yapayım dedim.Ama kızdı bana.
kızlar madem yemekten bahsetmişsiniz kimler kaç kilo aldı ve kaç haftalık yazsak bakalım aynı mıyız yoksa kötü durumdamıyız
bende sürekli yemek yemek istiyorum deli olacam çoğunlukla meyva ile geçiştirmeye çalışıyorum ama işte içimden yemek geliyor yemezsem midem hemen ağrımaya başlıyor durum kötü ama yiyincede midemde çok şişkinlik oluyor daha birşey yiyecek yer kalmıyor mesela akşam yemeğinden sonra çok kötü şişkinlik oluyor bende
60 kilo ile başlamıştım
şuan 62,300 falan geliyorum sabah ama kızımdayken bu aylarda hiç almamıştım 4.ayda yarım kilo almıştım toplam 14 kilo ile tamamlamıştım bakalım bu sefer ne olacak şimdide dünden ber aklımda mısır var onu bulup yemeliyim
fater hoşgeldin canım..
kızlar netde bulduğum bir yazı siz ne yorum yapacaksınız birde siz okuyun..
bu dönemde (1, trimester) genital tüberkül("tepe") adı verilen yapının ultrasonografideki duruşuna göre(erkek bebeklerde yukarı doğru, kız bebklerde vücuda paralel )cinsiyet konusunda fikir edinilmesi mümkün olsada çoğu doktor cinsiyeti net görene kadar bilgi verme konusunda isteksizdir. Halk arasında "doktorun bebeğin kemik yapısına bakarak cinsiyeti gördükleri" konusunda yanlış bir inanç mevcuttur. Kemik yapısı ile cinsiyet arasında bağlantı yoktur...(gebelik.org)
Dark dün bende de aynı sorun vardı. Ben de vantilatörün karşısına uzattım ayaklarımı. Arada da elbisemle geçip karşısına Marilyn Monroe oldum :))) Ya bu arada ben hep bu saatlerde kocaman oluyorum. Bir görseniz. Ama bebeğin olduğu yer değil sadece midemden başlayan kocaman bir şişlik. Yarın akşam da abiye kıyafet giymek zorunda kalacağım bir yere gideceğim ve eğer böyle şişersem hiçbir elbisem bana olmayacak. Ne yapacağım bilmiyorummm(((
Yok canım hala giymiyorum. Bir tane almıştım ama o da bana biraz kalın gibi geldi. Bir kere alışverişe çıktığımda bir şey bulamadım. Bir daha da çıkmaya fırsatım olmadı. Eminim çok rahat olduğuna. Ama buna da alıştım. Fermuarlar fora :) Koca göbişimle şimdi herkes bana 'Aaaa nasıl kilo aldın' diyecek. Ama bu sefer tongaya düşecekler :)))
Bir de gerçekten hamile olduğunu öğrenir öğrenmez herkes profesör kesiliyor. Mutlaka ceviz ye. Aaa soyulmuş mu alıyorsun. Katiyyen alma onlar ilaçlı. Süt içmen lazım, peynirle olmaz. Kim kulaktan dolma ne duymuşsa onu anlatıp, kafa karıştırıyor. Bir de kötü hikayeler var tabii. Bizim bilmem kim hamileydi. Çocuğu kordona dolanmış, çok zor doğdu. Hiç mi kimse moral vermez bilmem ki!!! Ya da tam tersi. Sen de çok üstüne düşüyorsun. Sanki bir tek sen mi hamilesin. En çok da bu tür lafları duyduğumda sinirleniyorum.
http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=281858
alın size kurutmalı çamaşır makinesi için link