-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.981
Ben de o seyirmelerden gün içinde sıkça duyuyorum. Özellikle iki gündür daha sık oluyor. Bebeğimizin hareketi olmasa bile onu öyle sanmak bile güzel ve eğlenceli. Tabii gümbür gümbür ayaklarını bile hissetmek gibi olamaz ama. Hastaneye gittiğimde 32 haftalık hamile bir kadın vardı. Bebeğinin hareketleri elbisesinin üzerinden bile belli oluyordu. Biz de o günleri görebilecek miyiz bir an önce....
biz ikimiz aynıyızya teşekkür ederim canım.beni destekler cevap verdiğin için.belki bizim hislerimiz kuvvetli bebişlerimiz çok hareketli dimi ama?allah allah adamın moralini bozuyolar yok hissetmezsiniz daha falannaniknanik
beklemek benimde okuduğum bir sitede bu haftalarda ikinci gebeliğini yşayanlar hissedebilir diyordu ama bende azonun dediği gibi tv seyrederken çok net bir syirme oldu yok dedim ama 1-2 dk sonra tekrar oldu gaz sorunundan farklıyıdı bu seyirme.. kesinlikle gaz değildi ..
bazı doktorlar çok katı maalesef herşey kitaplarda olduğu gibi olucak diye düşünüyorlar ve at gözlüğü içinde değerlendiriyorlar herşeyi.oyüzden siz ne hissediyosanız onu yaşayın bozmayın moralinizi.gerçi benim hissettiğim şey seğirme değildi kızlar dışarı doğru resmen çok kuvvetli bi tekme salladı.bişeye çok kötü aşermiştim annemde yapıyodu ama daha pişmemişti nasıl kokuyodu fırının önünden ciğerci kedisi gibi ayrılmıyodum okadar kötü olmuştum ki ağlıycaktım nerdeyse.o an işte bi tekme salladı resmen benim canım çekti nasıl yedirmezsin der gibilerinden şok oldum 2 kere attı hemde:sm_cool:
sağol canım.bende senin gibi düşünüyom.ama bugün bu saat oldu tık yok.ee başlayınca artık hergün hüssetmezmiyiz.yoksa önce arar ara büyüdükçe daha sıkmı hissedicez.şimdilik en hızlı olanlarınımı hissedebiliyoz.bilmiyom yaw..fisfisfis
kızlar bende dün cok yogun bir şekilde hissettim tekrar.yavaş yavaş başlıyoruz :)) erken olması çok iyi oldu bizim için.seyirmeler yine büyük bir hızla devam ediyor..
ay ne güzel ya kızlar gün gectikçe daha net hissetmeye başlıyoruz bebişleri benim bebek genelde agı cektiriyo hareket ederken dr sordum ani olarak karnımda sancı oluyor diye bana senin bebek sıgmıyor ayakları ile iyice karnına baskı uyguluyordur o yüzden agrı cekiyorsun dedi.allahtan kısa süreli oluyo elimle hafif masaj yapınca geciyor şimdiden sıgmıyorsa iyice büyüdüğünde ne yapacagız bakalım valla:sm_confused:
ay ne güzel ya kızlar gün gectikçe daha net hissetmeye başlıyoruz bebişleri benim bebek genelde agı cektiriyo hareket ederken dr sordum ani olarak karnımda sancı oluyor diye bana senin bebek sıgmıyor ayakları ile iyice karnına baskı uyguluyordur o yüzden agrı cekiyorsun dedi.allahtan kısa süreli oluyo elimle hafif masaj yapınca geciyor şimdiden sıgmıyorsa iyice büyüdüğünde ne yapacagız bakalım valla:sm_confused:
bence seninkinin acıtmasının sebebi onun adına karar verip kızlara asılıyorsun ya ondan dır ondan nede olsa biz burda görüşüyoruz yavrularımızda melekler aleminde birbiriyle görüşüyordur kızlar bence seni şikayet etti gelin değil mi ne olsa:)))
canım benimde bazen ani sancılarım oluyor bu yüzden miymiş o ?? :1shok: çok şaşırdım
Canım bende de ani sancılar oluyor ama bunlar rahim bağları ile ilgili olanlar bence çünkü ani hareketlerimde oluyor ve sanki bıcak giriş çıkıyor gibi oluyor belki seninkilerde öyledir