2008 Kasım Anneleri

biz ikimiz aynıyızya teşekkür ederim canım.beni destekler cevap verdiğin için.belki bizim hislerimiz kuvvetli bebişlerimiz çok hareketli dimi ama?allah allah adamın moralini bozuyolar yok hissetmezsiniz daha falannaniknanik

ben ultrasonda da gördüm nasıl tekmeliyodu bi görseniz eliyle ayağını tutuyo kaldırıyo falan içerde fır fır dönüyo doktor ondan hissedebilirsin dedi.gaz hareketini biliyoz mide hareketlerini de biliyoz sonuçta.walla benim doktorum ne dedi biliyomusunuz.her doktorun her dediğine inanma herkes uzman değil sen benim dediğimden çıkma dedi

bazı doktorlar çok katı maalesef herşey kitaplarda olduğu gibi olucak diye düşünüyorlar ve at gözlüğü içinde değerlendiriyorlar herşeyi.oyüzden siz ne hissediyosanız onu yaşayın bozmayın moralinizi.gerçi benim hissettiğim şey seğirme değildi kızlar dışarı doğru resmen çok kuvvetli bi tekme salladı.bişeye çok kötü aşermiştim annemde yapıyodu ama daha pişmemişti nasıl kokuyodu fırının önünden ciğerci kedisi gibi ayrılmıyodum okadar kötü olmuştum ki ağlıycaktım nerdeyse.o an işte bi tekme salladı resmen benim canım çekti nasıl yedirmezsin der gibilerinden şok oldum 2 kere attı hemde:sm_cool:

beklemek benimde okuduğum bir sitede bu haftalarda ikinci gebeliğini yşayanlar hissedebilir diyordu ama bende azonun dediği gibi tv seyrederken çok net bir syirme oldu yok dedim ama 1-2 dk sonra tekrar oldu gaz sorunundan farklıyıdı bu seyirme.. kesinlikle gaz değildi ..

tabi tabi arkadaşlar bunlar artık bebeğimizin hareketleri sen zaten iki tane oldukları için bence kesin hissediyorsundur yerin daha dar nede olsa

atatanem benimde seğirme çok sık oldu dün ama vurmalarda yine gün ikinde 3-4 kere oluyor hatta bir tanede biraz önce oldu:)) Seninki yemek için tekmelemiş benimkide ablasını izlerken heyecandan tekmeledi sanırım ben o sahnelere çıkayımda anne sen beni izle demek istedi:)))

sağol canım.bende senin gibi düşünüyom.ama bugün bu saat oldu tık yok.ee başlayınca artık hergün hüssetmezmiyiz.yoksa önce arar ara büyüdükçe daha sıkmı hissedicez.şimdilik en hızlı olanlarınımı hissedebiliyoz.bilmiyom yaw..fisfisfis

bence şuan çok ufak oldukları için devamlı hissedemeyi,z en şiddetlilerini hissediyoruzdur.2 kere mesela gece uykumda karnımda döndüğünü hissettim hepsini hissetsek karnımızdan bi azman çıkardı harhalde:roflol:

Herkese merhaba.. Ancak fırsat bulabildim işlerden.. Yine oldukça formdasınız vallahi, siteye girince okumaktan başı dönüyor insanın :)

Biz yarın tam 16 hafta oluyoruz ve doktorum geçen Perşembe günü bana "bir hafta 10 gün sonra hissedersen hareketlerini dedi.. Seyirmeleri ben de hissettim ve pek bebeğime yormadım ama sonuçta onlar bizim ve eğer onların haraketleri diye düşünmek bizi mutlu edecekse düşünelim, ne var ki bunda.. sonuçta kısa zama sonra zaten hissedeceğiz öyle değil mi..

kızlar bende dün cok yogun bir şekilde hissettim tekrar.yavaş yavaş başlıyoruz :)) erken olması çok iyi oldu bizim için.seyirmeler yine büyük bir hızla devam ediyor..

kızlar bende dün cok yogun bir şekilde hissettim tekrar.yavaş yavaş başlıyoruz :)) erken olması çok iyi oldu bizim için.seyirmeler yine büyük bir hızla devam ediyor..

ay ne güzel ya kızlar gün gectikçe daha net hissetmeye başlıyoruz bebişleri benim bebek genelde agı cektiriyo hareket ederken dr sordum ani olarak karnımda sancı oluyor diye bana senin bebek sıgmıyor ayakları ile iyice karnına baskı uyguluyordur o yüzden agrı cekiyorsun dedi.allahtan kısa süreli oluyo elimle hafif masaj yapınca geciyor şimdiden sıgmıyorsa iyice büyüdüğünde ne yapacagız bakalım valla:sm_confused:

bence seninkinin acıtmasının sebebi onun adına karar verip kızlara asılıyorsun ya ondan dır ondan nede olsa biz burda görüşüyoruz yavrularımızda melekler aleminde birbiriyle görüşüyordur kızlar bence seni şikayet etti gelin değil mi ne olsa:)))

canım benimde bazen ani sancılarım oluyor bu yüzden miymiş o ?? :1shok: çok şaşırdım

:roflol::roflol::roflol: kesinlikle haklısın beklemek :roflol::roflol:

canım benimde bazen ani sancılarım oluyor bu yüzden miymiş o ?? :1shok: çok şaşırdım

Canım bende de ani sancılar oluyor ama bunlar rahim bağları ile ilgili olanlar bence çünkü ani hareketlerimde oluyor ve sanki bıcak giriş çıkıyor gibi oluyor belki seninkilerde öyledir

Canım bende de ani sancılar oluyor ama bunlar rahim bağları ile ilgili olanlar bence çünkü ani hareketlerimde oluyor ve sanki bıcak giriş çıkıyor gibi oluyor belki seninkilerde öyledir

evet benimkide öyle ani hareketlerde ya da çok yorulduğum zaman..aksam da böyle oldu yine evle ugrasıyorum yoruldum galiba birden sancı girdi ama uzun sürmüyor.bende çok kokuyorum böyle olunca sanki bebeğe zarar veriyormuşum gibi.aslında ani hareketler çok zararlı ama bazen unutuyorum.. :çok üzgünüm:

evet kızlar bende okumuştum.rahimi tutan bağlar rahimin büyümesiyle gerildiğinden bu aralar kasılmalarımızın olması normalmiş..daha sonra duruma alışıp esnekleşince bu bağlar şikayetler ortadan kalkacakmış.ama yinede ani hareketlere dikkat!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…