-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.921
Selam kızlaar, yine bir sürü haberler var sizde.
Beklemek, o fotoğraftaki kızın mı? Çooook sevimli bişey o yaaaİnşallh oğlun da kızın kadar sevimli olur :)
evet canım o resimdeki benim kızım canım aşkım herşeyim sen onun bir doğumunu görecektin hemşireler bile yüzünü gözünü sıkıştırıp duruyorlardı çok iri doğmuştu 3,880 kg. 55 cm boy lacivert gözler tombalak yüz çatık kaşlar ben hayatımda kızımdan önce hiç ifadeli bebek görmemiştim ama benim kızım ifadeli doğdu ve halada aynı devam ediyor benim doğrum en doğrudur diye başının dikine bir kız işte yarın ana sınıfı gösterisi var sabah kısmetse kuaföre gideceğiz saçlarımız yapılacak ve sonra gösteri inşallah bir aksilik çıkmadan herşey güzel olur geçen sene gittiğimde daha çocuğumu öğretmenine verdim salonda oturmak için ilerliyorken çocukların resimlerini slayt yapmışlar ve arkadaş şarkısı eşliğinde geçiyor onlar ben bir ağlamaya başlarsın ama saklıyorum milletten tabi eşim annem ablam babam meğer hepsi ağlıyorlarmış sonradan kime baksak gözler sulu sulu çok uzattım ama kızım söz konusu olunca dünyalar duruyor benim için allah ayırmasın inşallah hiç birimizi evlatlarımızdan
Merhaba Zehracım uzun süredir yoktun.merhaba arakdaslar
cokkkkk uzun sururedir takip edemiyordum sizi soyle bi baktim masllah hersey yolunda gidiyor simdilik kasim annelerinin allah daim etsin insallah. bu arada darkcim kotu bisi yok demi ankraya doktora gidecegini yazmisn diger yazilra baktim ama pek bisi bulamadim. inslah hersy yolundadir.
cinsiyetler yavas yavas belli oluyor kizlar, erkekler geliyor birer birer masallah. biz bugun 16+4 olduk dort gun once oglusumuzun olcagini ogrendik bizde. ogrenmden bir gun once hani su citcitli atletler oluyr ya onlardan aldim bir tane elim direk maviye gitti septe koydum cinsiyetini ogrenmeden bisi almaiycam diyordum ama annelerin altinci his dedikleri olaymi bu acaba :)
bu arada ikili ve uclu testleri sizden takip edebiliyrum anca . biz cezayirde yasayoruz esimin isi nedeyle ve burda ne ikili ne de uclu teste gerek duymuyor doktorlar. ilk baslarda baya endiselendim ama elimden bisi gelmeyince allaha tevveltuk ettik esimle. insallah oglusumda herhangi bi problem olamz. kontrollerde gayet harketli ve saglikli sukur. Uc hafta sonra turkiyedeyim insallah. eger uclu test zamani gecmese onu orda yaptirrim ins ama ikili test olamdan ucluyu yapiyoralarmi bilmiyrum.
neyse hersey yolunda gider insallah hepimiz icin. opyrum hepinizi
Çok sık ultrasonun travma yarattığını bende okumuştum ama kimin doktoru demişti hatırlayamadım.Selam kızlaar, yine bir sürü haberler var sizde.
Asortie cinsiyetini sen de öğrenememişsi,n. Şimdi pazartesi tekrar cinsiyetine bakmaya mı gideceksiniz. Benim doktorum da söylememekte kararlı ya. Ben de bu hafta içinde başka bir doktora gidip cinsiyetini öğrenmek istiyorum ama o kadar sık ultrasona girmenin bebekte travma yarattığını okumuştum bir yerde. O yüzden korktum çünkü 10 gün sonra tekrar benim doktora gidip 3 lü test yapacağız?? Kafam karışık..
Ve Dark, gideceğin zaman bizlere haber vermeden çıkma yola biz de dualarımızı ederiz sen yoldayken. Ben de biliyorsun en başından beri neredeyse eminim keyifli ve mutlu bir şekilde döneceğinden... İçini ferah tutu arkadaşım....
Allah bağışlasın canım.Ne mutlu sana.İnşallah bizlerde çocuklarımızın okula başladığını gösteriler düzenlediğini görürürz.[
evet canım o resimdeki benim kızım canım aşkım herşeyim sen onun bir doğumunu görecektin hemşireler bile yüzünü gözünü sıkıştırıp duruyorlardı çok iri doğmuştu 3,880 kg. 55 cm boy lacivert gözler tombalak yüz çatık kaşlar ben hayatımda kızımdan önce hiç ifadeli bebek görmemiştim ama benim kızım ifadeli doğdu ve halada aynı devam ediyor benim doğrum en doğrudur diye başının dikine bir kız işte yarın ana sınıfı gösterisi var sabah kısmetse kuaföre gideceğiz saçlarımız yapılacak ve sonra gösteri inşallah bir aksilik çıkmadan herşey güzel olur geçen sene gittiğimde daha çocuğumu öğretmenine verdim salonda oturmak için ilerliyorken çocukların resimlerini slayt yapmışlar ve arkadaş şarkısı eşliğinde geçiyor onlar ben bir ağlamaya başlarsın ama saklıyorum milletten tabi eşim annem ablam babam meğer hepsi ağlıyorlarmış sonradan kime baksak gözler sulu sulu çok uzattım ama kızım söz konusu olunca dünyalar duruyor benim için allah ayırmasın inşallah hiç birimizi evlatlarımızdan::
Aman canım raporun bittikten sonrada çok dikkat et.Dinlen evdeyken.Herkese günaydın soğuk kasımın sıcak anneleri!!
Herkesin keyfi yerindedir umarım..Ben çok şükür iyiyim ..Raporum bitiyor salı günü ve ben işe başlıyorum.İçim cız ediyor valla..
İnsan evde durdukça ev hanımı moduna giriyor..Ki ben çalışmayı çok severim ama bu hamilelik beni fena tembelleştirdi..Gerçi sağlığımız yerinde olsun da çalışalım di mi?
selamlar iyi pazarlar herkese....
eşim yok bende geziniyorum buralarda..
çitoscum işe başlamana az kalmış canım.. zaten 3 aydan sonra daha bir enerjik oluyormuş hamişler, sana şimdiden kolay gelsin işlerinde...
kızlar dün show haberde dinledim artık 2 li 3 lü teste gerek kalmdan anneden damardan alınan kanla bebeğin down sendromu ve buna benzer hastalıkların teşhisi mümkün olacakmış.. çünki bebeğin kanı annenin kanına geçermiş ve DNA özellikleri çıkarmış buda hastalıkların teşhisinde kolaylık sağlayacakmış... amniyosenteze gerek kalmayacakmış..
bu yöntemi uygulamaya başladılarmı yoksa yeniliklerden birimi bilemiyorum.. ama çok güzel bir gelişme.. belki haberlerlde sizde gördünüz ama paylaşmak istedim duymayanlarla..