2008 Kasım Anneleri

Beklemek, Tuzbuz teşekkürler kızlar.

Beklemekcim zaten ben bu
sene leyleği hep havada gördüm.Bu kızın bu kadar gezme düşkünü olacağını biliyordum.Önce Ankara ya sonra Konyaya gitcez.

Yaramaz kızım şimdiden gezmek istiyor
:emir_bebek::nazar:

Kızlar bu konuya da bir göz atın :

http://www.kadinlarkulubu.com/promosyonlar-t167602/index.html

Bebek bezlerinde benim gibi acemi olanların işine yarayacaktır.Deneyimli annelerde belki yeni bezler denemek isterler.

ben üye oldum.

Zaten yenidoğan bezini sadece bi paket alcam ben.Çok çabuk büyüyormuş bebekler.sakın bez stoğu yapmayı düşünmeyin.Ben eskiden düşünürdüm hep :))))))))

merhaba arakdaslar
cokkkkk uzun sururedir takip edemiyordum sizi soyle bi baktim masllah hersey yolunda gidiyor simdilik kasim annelerinin allah daim etsin insallah. bu arada darkcim kotu bisi yok demi ankraya doktora gidecegini yazmisn diger yazilra baktim ama pek bisi bulamadim. inslah hersy yolundadir.

cinsiyetler yavas yavas belli oluyor kizlar, erkekler geliyor birer birer masallah. biz bugun 16+4 olduk dort gun once oglusumuzun olcagini ogrendik bizde. ogrenmden bir gun once hani su citcitli atletler oluyr ya onlardan aldim bir tane elim direk maviye gitti septe koydum cinsiyetini ogrenmeden bisi almaiycam diyordum ama annelerin altinci his dedikleri olaymi bu acaba :)

bu arada ikili ve uclu testleri sizden takip edebiliyrum anca . biz cezayirde yasayoruz esimin isi nedeyle ve burda ne ikili ne de uclu teste gerek duymuyor doktorlar. ilk baslarda baya endiselendim ama elimden bisi gelmeyince allaha tevveltuk ettik esimle. insallah oglusumda herhangi bi problem olamz. kontrollerde gayet harketli ve saglikli sukur. Uc hafta sonra turkiyedeyim insallah. eger uclu test zamani gecmese onu orda yaptirrim ins ama ikili test olamdan ucluyu yapiyoralarmi bilmiyrum.

neyse hersey yolunda gider insallah hepimiz icin. opyrum hepinizi

Selam kızlaar, yine bir sürü haberler var sizde.

Derya, çok sevindim doktordan iyi haberlerle gelmene. Bu arada sen Kocaeli'nde nerede oturuyorsun. Sahil sefası deyince aklıma geldi. Annemlerle birlikteyken yani evlenmeden önce ben de birkaç yıl orada oturmuştuk ama depremde evimiz yıkılmıştı. Sen sahil falan deyince çok özledim oraları :a015:

Beklemek, o fotoğraftaki kızın mı? Çooook sevimli bişey o yaaa :nazar: İnşallh oğlun da kızın kadar sevimli olur :)

Halecim evin hayırlı olsun. Bebişini güzel güzel büyütürsün inşallah evinde. Ben de hatırlıyorum da evimize taşındığımızda ve herkes gittiğinde eşimle balkonda bişeyler yiyip, yorgunluk atmıştık. Aklıma o zamanları getirdin. İnsan nasıl huzur doluyor değil mi.... :nazar:

Ya kızlar demek hepimizin geceleri aynı geçiyor. Ben de normalde 1'de yatarım ama şimdi akşam yemeğinden bir saat sonra meyvaları dolduruyorum önüme önce onlar bitiyor. Sonra da 10 buçuk gibi koltukta tv seyrederken uyuyakalıyorum, hatta eşim kaldırmak istediğinde de yok yok sen biraz daha otur burası çok tatlı diyorum :sm_cool:

Asortie cinsiyetini sen de öğrenememişsi,n. Şimdi pazartesi tekrar cinsiyetine bakmaya mı gideceksiniz. Benim doktorum da söylememekte kararlı ya. Ben de bu hafta içinde başka bir doktora gidip cinsiyetini öğrenmek istiyorum ama o kadar sık ultrasona girmenin bebekte travma yarattığını okumuştum bir yerde. O yüzden korktum çünkü 10 gün sonra tekrar benim doktora gidip 3 lü test yapacağız?? Kafam karışık..CADIARZU

Ve Dark, gideceğin zaman bizlere haber vermeden çıkma yola biz de dualarımızı ederiz sen yoldayken. Ben de biliyorsun en başından beri neredeyse eminim keyifli ve mutlu bir şekilde döneceğinden... İçini ferah tutu arkadaşım....:1hug:

Beklemek, o fotoğraftaki kızın mı? Çooook sevimli bişey o yaaa :nazar: İnşallh oğlun da kızın kadar sevimli olur :)

evet canım o resimdeki benim kızım canım aşkım herşeyim sen onun bir doğumunu görecektin hemşireler bile yüzünü gözünü sıkıştırıp duruyorlardı çok iri doğmuştu 3,880 kg. 55 cm boy lacivert gözler tombalak yüz çatık kaşlar ben hayatımda kızımdan önce hiç ifadeli bebek görmemiştim ama benim kızım ifadeli doğdu ve halada aynı devam ediyor benim doğrum en doğrudur diye başının dikine bir kız işte yarın ana sınıfı gösterisi var sabah kısmetse kuaföre gideceğiz saçlarımız yapılacak ve sonra gösteri inşallah bir aksilik çıkmadan herşey güzel olur geçen sene gittiğimde daha çocuğumu öğretmenine verdim salonda oturmak için ilerliyorken çocukların resimlerini slayt yapmışlar ve arkadaş şarkısı eşliğinde geçiyor onlar ben bir ağlamaya başlarsın ama saklıyorum milletten tabi eşim annem ablam babam meğer hepsi ağlıyorlarmış sonradan kime baksak gözler sulu sulu çok uzattım ama kızım söz konusu olunca dünyalar duruyor benim için allah ayırmasın inşallah hiç birimizi evlatlarımızdan:nazar::nazar::nazar:

Herkese günaydın soğuk kasımın sıcak anneleri!!a.s.

Herkesin keyfi yerindedir umarım..Ben çok şükür iyiyim ..Raporum bitiyor salı günü ve ben işe başlıyorum.İçim cız ediyor valla..

İnsan evde durdukça ev hanımı moduna giriyor..Ki ben çalışmayı çok severim ama bu hamilelik beni fena tembelleştirdi..Gerçi sağlığımız yerinde olsun da çalışalım di mi?

selamlar iyi pazarlar herkese....
eşim yok bende geziniyorum buralarda..
çitoscum işe başlamana az kalmış canım.. zaten 3 aydan sonra daha bir enerjik oluyormuş hamişler, sana şimdiden kolay gelsin işlerinde...
kızlar dün show haberde dinledim artık 2 li 3 lü teste gerek kalmdan anneden damardan alınan kanla bebeğin down sendromu ve buna benzer hastalıkların teşhisi mümkün olacakmış.. çünki bebeğin kanı annenin kanına geçermiş ve DNA özellikleri çıkarmış buda hastalıkların teşhisinde kolaylık sağlayacakmış... amniyosenteze gerek kalmayacakmış..
bu yöntemi uygulamaya başladılarmı yoksa yeniliklerden birimi bilemiyorum.. ama çok güzel bir gelişme.. belki haberlerlde sizde gördünüz ama paylaşmak istedim duymayanlarla..

merhaba arakdaslar
cokkkkk uzun sururedir takip edemiyordum sizi soyle bi baktim masllah hersey yolunda gidiyor simdilik kasim annelerinin allah daim etsin insallah. bu arada darkcim kotu bisi yok demi ankraya doktora gidecegini yazmisn diger yazilra baktim ama pek bisi bulamadim. inslah hersy yolundadir.

cinsiyetler yavas yavas belli oluyor kizlar, erkekler geliyor birer birer masallah. biz bugun 16+4 olduk dort gun once oglusumuzun olcagini ogrendik bizde. ogrenmden bir gun once hani su citcitli atletler oluyr ya onlardan aldim bir tane elim direk maviye gitti septe koydum cinsiyetini ogrenmeden bisi almaiycam diyordum ama annelerin altinci his dedikleri olaymi bu acaba :)

bu arada ikili ve uclu testleri sizden takip edebiliyrum anca . biz cezayirde yasayoruz esimin isi nedeyle ve burda ne ikili ne de uclu teste gerek duymuyor doktorlar. ilk baslarda baya endiselendim ama elimden bisi gelmeyince allaha tevveltuk ettik esimle. insallah oglusumda herhangi bi problem olamz. kontrollerde gayet harketli ve saglikli sukur. Uc hafta sonra turkiyedeyim insallah. eger uclu test zamani gecmese onu orda yaptirrim ins ama ikili test olamdan ucluyu yapiyoralarmi bilmiyrum.

neyse hersey yolunda gider insallah hepimiz icin. opyrum hepinizi
Merhaba Zehracım uzun süredir yoktun.
Oğlun olcakmış ne güzel inşallah sağlıklı bir bebek olur canım.
bende 2li testimde risk sınıra yakın olduğundan ayrıntılı ultrason için ankaraya gideceğim haftaya canım.İnşallah bişey çıkmaz.

Asortie cinsiyetini sen de öğrenememişsi,n. Şimdi pazartesi tekrar cinsiyetine bakmaya mı gideceksiniz. Benim doktorum da söylememekte kararlı ya. Ben de bu hafta içinde başka bir doktora gidip cinsiyetini öğrenmek istiyorum ama o kadar sık ultrasona girmenin bebekte travma yarattığını okumuştum bir yerde. O yüzden korktum çünkü 10 gün sonra tekrar benim doktora gidip 3 lü test yapacağız?? Kafam karışık..

Ve Dark, gideceğin zaman bizlere haber vermeden çıkma yola biz de dualarımızı ederiz sen yoldayken. Ben de biliyorsun en başından beri neredeyse eminim keyifli ve mutlu bir şekilde döneceğinden... İçini ferah tutu arkadaşım....
Çok sık ultrasonun travma yarattığını bende okumuştum ama kimin doktoru demişti hatırlayamadım.

Canım giderken sizlere haber veririm.Dualarınıza ihtiyacımız olacak çünkü.
Biliyorum bebeğin iyi olduğunu ama da bir sağlama yapmak lazım.Sağol canım içim ferah şimdilik.

[

evet canım o resimdeki benim kızım canım aşkım herşeyim sen onun bir doğumunu görecektin hemşireler bile yüzünü gözünü sıkıştırıp duruyorlardı çok iri doğmuştu 3,880 kg. 55 cm boy lacivert gözler tombalak yüz çatık kaşlar ben hayatımda kızımdan önce hiç ifadeli bebek görmemiştim ama benim kızım ifadeli doğdu ve halada aynı devam ediyor benim doğrum en doğrudur diye başının dikine bir kız işte yarın ana sınıfı gösterisi var sabah kısmetse kuaföre gideceğiz saçlarımız yapılacak ve sonra gösteri inşallah bir aksilik çıkmadan herşey güzel olur geçen sene gittiğimde daha çocuğumu öğretmenine verdim salonda oturmak için ilerliyorken çocukların resimlerini slayt yapmışlar ve arkadaş şarkısı eşliğinde geçiyor onlar ben bir ağlamaya başlarsın ama saklıyorum milletten tabi eşim annem ablam babam meğer hepsi ağlıyorlarmış sonradan kime baksak gözler sulu sulu çok uzattım ama kızım söz konusu olunca dünyalar duruyor benim için allah ayırmasın inşallah hiç birimizi evlatlarımızdan::
Allah bağışlasın canım.Ne mutlu sana.İnşallah bizlerde çocuklarımızın okula başladığını gösteriler düzenlediğini görürürz.

Herkese günaydın soğuk kasımın sıcak anneleri!!

Herkesin keyfi yerindedir umarım..Ben çok şükür iyiyim ..Raporum bitiyor salı günü ve ben işe başlıyorum.İçim cız ediyor valla..

İnsan evde durdukça ev hanımı moduna giriyor..Ki ben çalışmayı çok severim ama bu hamilelik beni fena tembelleştirdi..Gerçi sağlığımız yerinde olsun da çalışalım di mi?
Aman canım raporun bittikten sonrada çok dikkat et.Dinlen evdeyken.

selamlar iyi pazarlar herkese....
eşim yok bende geziniyorum buralarda..
çitoscum işe başlamana az kalmış canım.. zaten 3 aydan sonra daha bir enerjik oluyormuş hamişler, sana şimdiden kolay gelsin işlerinde...
kızlar dün show haberde dinledim artık 2 li 3 lü teste gerek kalmdan anneden damardan alınan kanla bebeğin down sendromu ve buna benzer hastalıkların teşhisi mümkün olacakmış.. çünki bebeğin kanı annenin kanına geçermiş ve DNA özellikleri çıkarmış buda hastalıkların teşhisinde kolaylık sağlayacakmış... amniyosenteze gerek kalmayacakmış..
bu yöntemi uygulamaya başladılarmı yoksa yeniliklerden birimi bilemiyorum.. ama çok güzel bir gelişme.. belki haberlerlde sizde gördünüz ama paylaşmak istedim duymayanlarla..

Günaydın canım,ahh keşke tıp ilerlese de güvenilirliği az olan bu testler kalksa keşke.

Kızlar dün akşam ayak tabanlarım bi yandı bi yandı sormayın.ya şimdiden böyle yanarsak yazın kavurucu sıcağında ne yaparız??

Eşim hemen soğuk su getirdi bana,ayaklarımı soktum ama buzzzz gibiydi.Ayaklarım iyice soğuyunca çektim ohhh bi rahatladım sormayın.Ama korkumdan fazla da bekletemedim bu sefer üşütürüm felan diye.

Dark dün bende de aynı sorun vardı. Ben de vantilatörün karşısına uzattım ayaklarımı. Arada da elbisemle geçip karşısına Marilyn Monroe oldum :))) Ya bu arada ben hep bu saatlerde kocaman oluyorum. Bir görseniz. Ama bebeğin olduğu yer değil sadece midemden başlayan kocaman bir şişlik. Yarın akşam da abiye kıyafet giymek zorunda kalacağım bir yere gideceğim ve eğer böyle şişersem hiçbir elbisem bana olmayacak. Ne yapacağım bilmiyorummm :KK43:(((

Düşün ki mesela bu sabah pantalonum kapanıyordu. Şu anda tamamen fermuarı açık ve olmuyor. Ne kadar şiştiğimi buradan anlayın. Hani kendi kendime yaptığım siyah belly band da olmasa her şey meydanda olacak :))) Bu arada bu fikri verenin kim oılduğunu hatırlamıyorum. Ona bir kere daha buradan teşekkür gönderiyorum. Ya Sakura'ydı ya da Dark'tı. (sanırımmm)

Sakuranındı canım o fikir.

Sende demek benim gibisin ya şimdiden böyleyiz yazın ne yapıcaz.yandık..

Oo abiyeler de giyilecek demek :) Gecenin en güzeli sen olcaksın demekki.

Gün içerisinde şişmler oluyor malesef.Ama ben artık anlamıyorum,anlaşılan sen daha hamiş pantolonu giymiyorsun.Ben çoktandır giyiyorum ve çok rahatım.

Yok canım hala giymiyorum. Bir tane almıştım ama o da bana biraz kalın gibi geldi. Bir kere alışverişe çıktığımda bir şey bulamadım. Bir daha da çıkmaya fırsatım olmadı. Eminim çok rahat olduğuna. Ama buna da alıştım. Fermuarlar fora :) Koca göbişimle şimdi herkes bana 'Aaaa nasıl kilo aldın' diyecek. Ama bu sefer tongaya düşecekler :)))

Bir de gerçekten hamile olduğunu öğrenir öğrenmez herkes profesör kesiliyor. Mutlaka ceviz ye. Aaa soyulmuş mu alıyorsun. Katiyyen alma onlar ilaçlı. Süt içmen lazım, peynirle olmaz. Kim kulaktan dolma ne duymuşsa onu anlatıp, kafa karıştırıyor. Bir de kötü hikayeler var tabii. Bizim bilmem kim hamileydi. Çocuğu kordona dolanmış, çok zor doğdu. Hiç mi kimse moral vermez bilmem ki!!! Ya da tam tersi. Sen de çok üstüne düşüyorsun. Sanki bir tek sen mi hamilesin. En çok da bu tür lafları duyduğumda sinirleniyorum.

Ay canım banada onları söylüyorlar.neymiş ben çok araştırıyormuşum internetten.Araştırıcam tabi bebeğimi yolda mı buldum.En doğrusu neyse onu öğrenmeye çalışıyorum.

Bana da hemen hamile kıyafetleri mi giydin diyorlardı.Bol doğum yapmışlar :))) Napim canım pantolonum olmuyosa, dimi yani.Sıkılırsın sonra diyorlar.Walla hiç de sıkılmam.Göbişimi gere gere gezerim.

Çok dertliyim bu konuda çok :)))))))))

Ama bir de melekler var çevremde sorma.Canın bişey isterse mutlaka söyle yapalım.Ne yemek istiyorsun hazırlayayım gibi :)
Ben en çok onları seviyorum.Ama böyle sorunca da hemen istenmiyo ki :pp

1 hafta varmış aramızda.Ama bu 1 haftalar bile ay gibi geliyor şimdi değil mi:)

Senin göbiş fazla çıkmamıştır daha.Bell body miydi neydi :)) Onla idare edebildiğine göre.Zaten hava ısındı ben kot aldım ama bi ay daha giyerim sonra adananın sıcağında onunla bana gülerler :) En iyisi kapsi almak.Şöyle ince rahat bişey.

Ya bir de bunları 5 çocuk doğurmuş büyüklerimiz falan söylese ona da gam yemeyeceğim Dark. Yok yok hani derler ya Türk'ün Türk'ten başka dostu yok diye. Burada da durum aynı vallahi. Hamilenin hamileden başka dostu yok :))) Bazı eleştiriler iyi niyetle de yapılsa ben bazılarının altında da başka şeyler aramaya başladım artık. Hemen uzaklaşıyorum o kişilerden. Hep güzellik düşünmeye ihtiyacımız varken, niye bizi üzmelerine izin verelim...

Ya bak o melekleri hiç sorma. Onlar bir tane. Geçen annemde kalmıştık. Annem benim gece canım çekti diye sabah erkenden gidip, krem peynir almış. Hele onların yüreği hiç dayanmıyor, hiç kıyamıyor. Bazen ona ben senin kadar güçlü ve kızının arkasında durabilen bir anne olabilecek miyim acaba diye soruyorumm ve onu her zamankinden daha çok anlıyorum...

İnşallah dururuz bizlerde annelerimiz gibi.
bende haftada 1 paket bitiriyorum krem peynir varya :) 2 haftada 1 de kaşar.Arada da teneke peynir alıyorum okulda.
Benim çocuk peynir canavarı olcak :)))

X