Selam kızlar, yarım günde yazdıklarımız artık ne kadar çok oluyor, yetişemiyorum canım hızınıza. Bir de okurken o kadar tatlı oluyor ki bir seviniyorum Atatanem'in bebeğinin erkek olduğuna bir üzülüyorum Maytap'ın evine hırsız girdiğine. Hisem gözün aydın seninkinin de cinsiyeti belli olmuş. Darısı nazlımelek, asortie ben başta olmak üçzere öğrenemeyen bütün annelere.
Çamaşır makinelerinin hem görünüşü hem de işlevi çok güzel ama dediğiniz gibi eğer sıkmıyorsa bunlar hiçbir işe yaramaz. Bakın şöyle bir şey olsa; küçük olsun, çok çamaşır yıkasın, hijyen ilk koşul olsun, bir de güzel sıksın bir de sıcak su ile yıkasın. Bu ilk halenin gösterdiğinde musluktaki suyun sıcaklığı ile yıkar diyordu. Çin malı olayına da çok takmayın nasıl olsa bildiğimiz bilmediğimi elektronik ya da tekstil tüm ürünler Çin'de üretiliyor.
Bugün ben de diş doktoruma gittim. Doktoruma 'bebek yaptım' deyince adamcağız da emziriyor musun, evde mi, aaa ne çabuk falan dedi. Yok dedim karnımda. Çok şaşırdı. Sanırım hala belli olmuyoo
(( Dişimde çok büyük sorun olmadığını, bu halde bana hiçbir müdahale yapamayacağını söyledi. Herkes 3 defa fırçalıyorsa, sen 5 defa fırçalamalısın dedi bir de. Siz de bunu ihmal etmeyin olur mu...
Bu arada dışarı çıkmışken duramadım, alışveriş yaptım. Pantalon ya da kapri bulamadım ama çok güzel tişörtler aldım. Bebek kıyafetlerinin önünde durdum durdum, baktım baktım, elim almaya gitmedi bir türlü. Hep kız kıyafetlerine elim gidiyor, nedense artık anlamadım :)))