- 16 Ağustos 2007
- 1.456
- 1
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.801
merhaba arkadaşlar.ben de dün dra gittim.adamcagız cinsiyetini görmek için hem alttan hem üstten yarım saat ölçüm yaptı.ama yok inat bebek,kıpırdamaktan kendini göstermedi.ama çok şirindi.poz poz fotografları oldu.bebeğimin ağırlığı 100 gr boyu 15 cm.ne komik .kibrit kutusu kadar bişeyler.dr ikili test sonucunu iyi buldu ama yine de 3lü test istedi.test onucunda belli olur dedi,cinsiyeti.benim aşırı merakım yok aslında.ama ben drdayden eşimin ailesi çıldırdı meraktan.bizimkiler gayet rahat.erkek çıksa bile bir süre kız diye kandırcam onları,içimi nbayılttılar valla.saglıklı olsun önemli değil deyip duruyorlar ama yine de bir baskı oluşturuyorlar üstümde:)1 ay sonra da ayrıntılı ultrasonla bakılcak tü organlara falan.allahım bize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.drum vitaminimi değiştirdi,elevit içiyordum,belli bir süre megadyn kullanacaksın dedi,sonra tekrar elevite döneceğiz dedi.sevgiler (14+5 hamileyim)
kızlaaaaaaaaaaaaar şimdi geldim muayeneden hemen yazıyorum cinsiyeti büyük ihtimalle erkek dedi doktor herşey normal çok güzel dedi ense kalınlığı da normal çıktı.çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ayrıca 12+3 olmuş bebişim annesinin kuzusu.nasıl fıkır fıkırdı görseniz habire poposunu salladı bize.en sonunda el salladı.ay çok heyecanlıyım kızlar yaa
kızlaaaaaaaaaaaaar şimdi geldim muayeneden hemen yazıyorum cinsiyeti büyük ihtimalle erkek dedi doktor herşey normal çok güzel dedi ense kalınlığı da normal çıktı.çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ayrıca 12+3 olmuş bebişim annesinin kuzusu.nasıl fıkır fıkırdı görseniz habire poposunu salladı bize.en sonunda el salladı.ay çok heyecanlıyım kızlar yaa
yaa kızlar kafayı yemek üzereyim. dün gece hırsız girdi eve .mutfak camından girmiş.kapının sesine uyandım sonra aradaki laminanttan ses geldi eminim içerde biri var ama oğlum su içmeyemi kalktı acaba diye bekledim bi müddet yanımıza gelirdi gelmeyince eşimi uyandırdım kalktı sesimizi duydu herhalde eline süpürgenin demir sapını verdim bomboş gidiyodu adamda camdan atladı kaçtı.ama anlamadığım nokta biz 2. kattayız nası çıkıyo camı açıyo bide camdan atlıyo giderken.yani az diil 7-8 metre vardır herhalde.neyse en başta canımıza ve sonra malımıza bir zarar gelmediği için allahıma sonsuz şükürler olsun.ama hala titriyorum düşündükçe.bu gece hiç uyuyamam herhalde.daha evime pazartesi girdim biliyorsunuz tadilat vardı eşim beni izmire ablasına gönderdi tam 20 gün evimden ayrı kaldım.2 haftada üst katta kayınvalidemde kalmıştık.artık evimde kalıyorum diye seviniyorum kç gündür.kızlar dua edinde evden soğumiim yaa naparım ööle bişi olursasenağlama
yaa kızlar kafayı yemek üzereyim. dün gece hırsız girdi eve .mutfak camından girmiş.kapının sesine uyandım sonra aradaki laminanttan ses geldi eminim içerde biri var ama oğlum su içmeyemi kalktı acaba diye bekledim bi müddet yanımıza gelirdi gelmeyince eşimi uyandırdım kalktı sesimizi duydu herhalde eline süpürgenin demir sapını verdim bomboş gidiyodu adamda camdan atladı kaçtı.ama anlamadığım nokta biz 2. kattayız nası çıkıyo camı açıyo bide camdan atlıyo giderken.yani az diil 7-8 metre vardır herhalde.neyse en başta canımıza ve sonra malımıza bir zarar gelmediği için allahıma sonsuz şükürler olsun.ama hala titriyorum düşündükçe.bu gece hiç uyuyamam herhalde.daha evime pazartesi girdim biliyorsunuz tadilat vardı eşim beni izmire ablasına gönderdi tam 20 gün evimden ayrı kaldım.2 haftada üst katta kayınvalidemde kalmıştık.artık evimde kalıyorum diye seviniyorum kç gündür.kızlar dua edinde evden soğumiim yaa naparım ööle bişi olursasenağlama
çok geçmiş olsun canım gerçekten kötü bir durum yaşamışsın ama aklından çıkarmaya bak bir kere geldi diye sürekli gelecek diye bir şey yok ki ayrıca pencerelerinize şu pimapen kilitleri varya içeriden takılan onlardan taktırın hani şu çivili olanlar epeyce için rahatlar o zaman bende 3. kattayım nasılsa çıkamaz diye camlarım balkon kapılarım açık yatıyoruz ama allahım korusun inşalah baksana ikiden atlayan 3 e de çıkar
canm pimapenleri taktırır taktırmaz o çivilerden taktırdım 3 senedir her akşam ben kontrol ederim camları ama dün gece öyle uykum geldi ki koltukta uyuya kalmışım eşimde yatağa yatırdı beni o uyku sersemliğinde bile camları kapıları kapa kilitlerini tak dedim yani hatırlıyorum.erkekler sorumsuz oluyoır biraz .şimdiden sonra herhalde daha dikkatli davranır helede benim halimi görünce.:1shok:şimdi gidip pimapenciyle konuşucam bi kilit daha taktırabilirmiyiz diye.alarm falan taktırırız diyo ilerde de şu borçlardan kurtulalım biraz demir yaptırıcam bütün heryeri.ne demişler eşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha havale et .bakıcaz bakalım
ya benim evde de pimapen var ve 2.kattayım yani bana rahatlıkla çıkmal isteyen cıkar.o pimapen çivisi nedir??hiç duymadım .bende taktırıım hemen de içim rahat etsin..nerde satılıyor??
kafamçokkarıştı:1no2::uhm:
pimapencilerde var canım sorarsan gösterirler hemencecikte takıyorlar zaten delikli menteşe düşün biri sabit tarafta diğeri açılır kapanır kısımta birbirine geçiyor delikler üst üste geliyor ve deliklerin içinden çivi gibi birşey takılıyor. bende taktıralım istiyorum ama benim eşim buralarda hırsızlık olmaz diyor ben beykozda oturuyorum bu arada biz bütün kapılar camlar açık yatıyoruz 3. kat ama ne bileyim ya girebilir mi ki acaba arkadan giremez çok dik ancak kement atıp tırmanması lazım o kadarınıda yaparlarmı bilmem ki