2008 Kasım Anneleri

kızlar merhaba
offfffffff.... geçmişi okucam diye canım çıktı belki 1 saattir okuyorum yazıları
ama çok sevindim aslında artık kasum anneleri de baya dertleşiyor
sonuçları iyi çıkan arkadaşları tebrik ediyorum
cinsiyeti belli olan bebişler için hayırlı sağlıklı olsunlar diye dua ediyorum
LLah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin sevgiler...

merhaba arkadaşlar.ben de dün dra gittim.adamcagız cinsiyetini görmek için hem alttan hem üstten yarım saat ölçüm yaptı.ama yok inat bebek,kıpırdamaktan kendini göstermedi.ama çok şirindi.poz poz fotografları oldu.bebeğimin ağırlığı 100 gr boyu 15 cm.ne komik .kibrit kutusu kadar bişeyler.dr ikili test sonucunu iyi buldu ama yine de 3lü test istedi.test onucunda belli olur dedi,cinsiyeti.benim aşırı merakım yok aslında.ama ben drdayden eşimin ailesi çıldırdı meraktan.bizimkiler gayet rahat.erkek çıksa bile bir süre kız diye kandırcam onları,içimi nbayılttılar valla.saglıklı olsun önemli değil deyip duruyorlar ama yine de bir baskı oluşturuyorlar üstümde:)1 ay sonra da ayrıntılı ultrasonla bakılcak tü organlara falan.allahım bize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.drum vitaminimi değiştirdi,elevit içiyordum,belli bir süre megadyn kullanacaksın dedi,sonra tekrar elevite döneceğiz dedi.sevgiler (14+5 hamileyim)

canım kontrolünün iyi geçmesine sevindim sağlıklı olsunlarda kız erkek ikiside evat canından bir parça bebişineve kendine iyi bak

iyi akşamlar hepinize arkadaşlar,valla faterin dediği gibi oku oku bitmedi maşallah dolu dolusunuz ne güzel.bi çoğunuz öğrendi cinsiyetleri heralde.benim dr 4. ay bittikten sonra dedi.yarın dr gitcem ama söylemeyeceğinden eminim.

bende bu hafta baya zorlandım.çok halsizlik ve yorgunluk var.bir de ellerim ve ayaklarım şişiyo bu da beni çok rahatsız ediyor.şişmesiyle kalsa birde ateş fıskırıyor çok rahatsız edici.bu ğündürde acaip mide ağrısı var.yani anlayacanız çok mızmız bir hamile oldum ben.kendimden hiç beklemezdim.hamileliği kolay bi şey sanıyordum hiç öyle değilmiş yani.birde serbest bir hamilelik olmayınca insan kendini daha cok hasta hissediyor.kendimi kötü hissedincede hemen aklıma bebiş geliyor acaba iyimi duruyormu diye.hemen ona bir şey oldu sanıyorum.anlayacanız ben her konuda çok duygusalım bu günlerde ah şu hormonlar:)) her an ağlamaklı yaptı beni.neyse inş.yarın bebişimi görürsem daha iyi olucam.inş.iyi bir halde çıkarım.allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlaaaaaaaaaaaaar şimdi geldim muayeneden hemen yazıyorum cinsiyeti büyük ihtimalle erkek dedi doktor herşey normal çok güzel dedi ense kalınlığı da normal çıktı.çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ayrıca 12+3 olmuş bebişim annesinin kuzusu.nasıl fıkır fıkırdı görseniz habire poposunu salladı bize.en sonunda el salladı.ay çok heyecanlıyım kızlar yaa

neshecim benimde bebişler öyle kıpır kıpırdı.. aslında erkek olan doktor tıbbi bir terimle bebişlerin cinsiyetininde beli olabileceğini söyledi ama enselerini ölçebilmek için çok uğraşılınca diğer yerlere bakılamadı malesef..:)) sonucun iyi çıkmış gözünaydın canım..

mucize canım bu dönemler hepimiz yaşayacağız sanırım bu problemleri... sen sadece kendine has zannetme yani... hamişlikde zormuş yaaa aklın hep bebeklerde oluyor iyilermi diye testlerde endişeleniyorsun hele benim gibi normalde sulu gözsen üstüne bir o kadar daha ekleniyor oturup herşeye ağlayabiliyorsun.. seninde dediğin gibi hormonlar işde..yarın için bol şanslar bebişin sana el sallar inşallah..

ata_tanem gözünüz aydın canım.. herşey güzel çıkmış ve kasım bebişlerine bir prens daha katılıyormuş hayırlısı olsun...seninde ayrıntılıda takviminden ilerde çıkmış haftan..

hehehe...:)) benimkilerden büyük olan bebişimizde sonradan keyife geldi elini emiyordu.. küçükde pek nazlıydı binbir güçlükle dönüyordu ama elleri ayakları da boş durmuyordu yani....

bizimkide çok nazlandı doktor yarım saat uğraştı cinsiyeti görsün diye sağolsun 45dk falan kaldık ultrasonda herhalde.çok eğlendik eli kafasındaydı bebişin sürekli asker selamı veriyodu.doktor bebişime keğçe kulaklı seninki dedi.ana bi elini kolunu sallamaya başladı bebiş görseniz öldük gülmekten.kızdı bak diyo el kol hareketi yapıyo diyo.çok tatlıydı.herşeyi oluşmuş artık burnu ağzı göz kapakları kulakları parmakları beyni.buarada ense ölçümü 1.60çıktı.rahimim kapalıymış bebeğin suyu ve plasentanın genişliği de çok iyiymiş.şimdi saat 9 da çıkıcam 2 li testi yaptırmak için laboratuvara gidicem doktor hemen yarın gidiyosun dedi çünkü.ve en çok neye sevindim biliyomusunuz kızlar süt içmek zorunda değilim.ben yoğurt ve peynir delisiyim ve deli gibi yerim.ozaman süt içmene gerek yok ayrıca içicem diye zorlama kendini dedi bitanecik doktorcum:)))haftada 3gün e,tavuk yada balık mutlaka yicem,günde 2 ceviz yicem.buarada çatlaklar için doktorum kayısı yağıyla badem yağını karıştır birebir en etkilisi bu dedi.haberiniz olsun
buarada kızlar uzanmanın kordon dolanmasına sebep olduğunu söyledim.saçmalama olurmu öyle şey o risk herkes de var tabiiki çok uzanmak zararlı ama raftan bi bardak da mı alamıycaksın kim söyledi bunu her doktorun söylediğine inanma herkes uzman değil dedi.o risk hepimizde varmış kızlar yani bebişler devamlı hareketli olduğu için.şuan bile dolanabiliri kimse garantileyemez bunu dedi.kendinizi korkutmayın yani sakın.

yaa kızlar kafayı yemek üzereyim. dün gece hırsız girdi eve .mutfak camından girmiş.kapının sesine uyandım sonra aradaki laminanttan ses geldi eminim içerde biri var ama oğlum su içmeyemi kalktı acaba diye bekledim bi müddet yanımıza gelirdi gelmeyince eşimi uyandırdım kalktı sesimizi duydu herhalde eline süpürgenin demir sapını verdim bomboş gidiyodu adamda camdan atladı kaçtı.ama anlamadığım nokta biz 2. kattayız nası çıkıyo camı açıyo bide camdan atlıyo giderken.yani az diil 7-8 metre vardır herhalde.neyse en başta canımıza ve sonra malımıza bir zarar gelmediği için allahıma sonsuz şükürler olsun.ama hala titriyorum düşündükçe.bu gece hiç uyuyamam herhalde.daha evime pazartesi girdim biliyorsunuz tadilat vardı eşim beni izmire ablasına gönderdi tam 20 gün evimden ayrı kaldım.2 haftada üst katta kayınvalidemde kalmıştık.artık evimde kalıyorum diye seviniyorum kç gündür.kızlar dua edinde evden soğumiim yaa naparım ööle bişi olursasenağlama

canım geçmiş olsun bende böyle durumlardan çok korkarım bizimde altta iki dükkan var ben hemen üstündeyim her yaz camı açtığımızda korkarım ya hırsız girerse diye 5 kata kadar çıktıklarını duydum neyse sen kendini ferah tut bebişi düşün allahtan kötü bişeyle karşılaşmamışsın geçmiş olsun

çok sevindim canım inş. oğlun sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir..ve hepimizinki..
a.s.

oo bi kaynana daha :)) gözün aydın canımm.bi sorun olmaması ne kadar güsel..ya bu arada bizde erkek daha çokk..neyse kız anneleri kıymetli olduk işte :roflol:

çok geçmiş olsun canım..üzülme allah beterinden saklasın..unutma sonuçta orası senin evin hırsızın değil niye soğuyacakmışsın..bidaha tekrarlanmaması için önlem alırsınız olur biter..

çok geçmiş olsun canım gerçekten kötü bir durum yaşamışsın ama aklından çıkarmaya bak bir kere geldi diye sürekli gelecek diye bir şey yok ki ayrıca pencerelerinize şu pimapen kilitleri varya içeriden takılan onlardan taktırın hani şu çivili olanlar epeyce için rahatlar o zaman bende 3. kattayım nasılsa çıkamaz diye camlarım balkon kapılarım açık yatıyoruz ama allahım korusun inşalah baksana ikiden atlayan 3 e de çıkar

canm pimapenleri taktırır taktırmaz o çivilerden taktırdım 3 senedir her akşam ben kontrol ederim camları ama dün gece öyle uykum geldi ki koltukta uyuya kalmışım eşimde yatağa yatırdı beni o uyku sersemliğinde bile camları kapıları kapa kilitlerini tak dedim yani hatırlıyorum.erkekler sorumsuz oluyoır biraz .şimdiden sonra herhalde daha dikkatli davranır helede benim halimi görünce.:1shok:şimdi gidip pimapenciyle konuşucam bi kilit daha taktırabilirmiyiz diye.alarm falan taktırırız diyo ilerde de şu borçlardan kurtulalım biraz demir yaptırıcam bütün heryeri.ne demişler eşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha havale et .bakıcaz bakalım

ya benim evde de pimapen var ve 2.kattayım yani bana rahatlıkla çıkmal isteyen cıkar.o pimapen çivisi nedir??hiç duymadım .bende taktırıım hemen de içim rahat etsin..nerde satılıyor??

kafamçokkarıştı:1no2::uhm:
ya benim evde de pimapen var ve 2.kattayım yani bana rahatlıkla çıkmal isteyen cıkar.o pimapen çivisi nedir??hiç duymadım .bende taktırıım hemen de içim rahat etsin..nerde satılıyor??

pimapencilerde var canım sorarsan gösterirler hemencecikte takıyorlar zaten delikli menteşe düşün biri sabit tarafta diğeri açılır kapanır kısımta birbirine geçiyor delikler üst üste geliyor ve deliklerin içinden çivi gibi birşey takılıyor. bende taktıralım istiyorum ama benim eşim buralarda hırsızlık olmaz diyor ben beykozda oturuyorum bu arada biz bütün kapılar camlar açık yatıyoruz 3. kat ama ne bileyim ya girebilir mi ki acaba arkadan giremez çok dik ancak kement atıp tırmanması lazım o kadarınıda yaparlarmı bilmem ki

kızlar benim dün gece burnum kanadı ya öyle şakır şakır değil ama epeyce selpağa bulaştı zaten kaç gündür oldukça tıkalı idi ufak tefek kanlı akıntılar geliyordu temizlerken ama bu sefer parça marça değil kanadı geçen hamileliğimde olmamıştı oysaki böyle şeyler ve çok nefesim daralıyor sanki son aylarımdayım şimdiden böyle olursam son aylar ne yapacağım ben ya benim göğüsler maalesef bedenime göre çok büyükler kendim 38 beden göğüslerim 42 beden kıyafete ancak sığıyordu şimdi iyice büyüdüler oda çok bunaltıyor beni normalde 95 falan takıyorum kızımda emzirirken 105'e çıkmıştı ki ben hayatımda 60 kilo bile olmadım bu seneye kadar tabiki yani zayıfım ama göğüslüyüm çok sıkıntı yapıyorum bu konuyu aslında ikinci çocuktan sonra ameliyat ile küçültmeyi düşünüyordum ama ondan da korkuyorum ya aksi birşey olursa diye ne bileyim işte böyle bir sıkıntım var benim

ya benim oturduğum yerde de hırsılzık olayı olmaz yani şimdiye kadar olmamış ama ne olur ne olmaz ben yine de güvenemem..hemen yaptırmam lazım onu.bence sende yaptır diorum ya belli olmaz yani..

bu arada kızlar ben hamilelikten önce çok cesaretli bi insandım.hiçbirşeyden korkmuyordum evde falan kalıyordum tek başıma.ya şimdi acaip korkuorum herşeyden akşam hava kararmışsa bile tek başıma bi yere gidemiyorum :çok üzgünüm: sizde de oldu mu böyle ??acaip korkuorm herşeyden artık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…