2008 Kasım Anneleri

Doktoru kalpten götürecekmisin ya :))
Aldıkların hayırlı olsun,gülew güle kullan.
Kız mı geliyor yoksa :) Ollleeey kızıma arkadaş gelcek galibaa

Geçmiş olsun canım.Bende senin gibi duş almak için eşimi bekliyorum.
Bu arada fazla da bitkisel çaylar içmeyelim.Arada içersek sorun olmaz da sık sık içmek doğru olmayabilir.
Anlaşılan Kasım Bebekleri çok yaramaz olacak.Ama belli benim kardeşlerimde Kasım doğumlu onlarda tahmin ediyorum :) Yandık :)

arkadaşlar ben bu makinadan almayı düşünüyurm..tabi şimdi değilde..bikaç ay sonra..nasıl sizde fikir verirmisiniz?
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=9443
Canım diğer makina kurutma yaptığı için o daha avantajlı bir kullanıma sahip sanki.
Kızlar birde normal makinada yıkamak zor mu olur diyorsunuz? Eşim hep diyordu ona minik bir makina alcam ben diye de.Ben gerek yok diyordum.Bizdemi baksak?

Gözünüz aydın canım,hayırlı bir kızın olur inşallah.

Maşallah bebişine canım.Seninde gözün aydın.Bi kız bir erkek gidiyoruz ne güzel.

Canım öncelikle geçmiş olsun.Allah korumuş cidden sizi.

ben şunu merak ettim.Tadilatta evde çalışanlar yabancımıydı acaba?
Daha önce bir küçük şehirde iki bayan öğretmenin başına geleni anlatayım.Bunlar evi boyasın diye boyacılara anahtarı bir güzel verip dışarı çıkmışlar.Adamlar anahtarı çoğaltmışlar daha sonrasını siz düşünün sapıkmış adamlar.

Cidden canım Allah korumuş sizi.

Belki evde yabancı çalılşanlar olduysa anahtar çoğaltımından şüphelenebilirsiniz.

Bence hemen anahtarınızı değiştirin.Kapıdan girmedikleri ne malum.

Küçük alarmlar var.Kapıya pencereye takıyorsun.Yatarken düğmesini açıyorsun.O esnada kapı yada pencere açılırsa ciyak ciyak ötüyor.Bizimde annemlerde arka kapı epey zorlanmıştı.Kardeşim bu alarmlardan aldı çok rahattık.Hemde çok uyguna almıştı.3-5 milyon bişey ancaydı.Netten siparişle sizde ediniz canım.Çok da pratik.

darkcım ben o mekinadan almayı düşünüyorum bence herkesin evinde olmalı.hem çok da pahalı bişi değil..

ayrıca o dedğin alarmlardan babam da almıştı eve.evet fiyat yaklaşık olarak 3-5 milyon.ayrıca o kadar çok ses çıkartıyor ki sağır sultan bile olsa uyanır evde yani :)))

Kullananlar memnunsa alalım Halecim bizde.

Bebekler çok çabuk kirletiyor çünkü.Geçen arkadaşımdaydım.Yeni doğum yaptı 40 gün anca oldu.Giyeceği kalmamıştı bebeğin.Tam giydiriyor bebek kusuyor.Yeniyi de 1-2 saat sonra hallediyor hemen :) Arkadaşım çıldırıyordu walla :) Bizdemi öyle olcaz ki :)

Cidden ya o alarmlar acaip bi sese sahip.Bizimki bi kere kendi düşmüş ama nasıl hepimiz fırladık kapıya doğru :))) Bi baktık alarm yere düşmüş.Belkide hırsız zorladı düşürdü sesi duyunca kaçtı.

Hatta ben kardeşimden bi tanesini almıştım o alarmın.Kapıma takayım diye.Hala takacağım.İçerisinde 5-6 tane kadar oluyor.Hem kapıya hem camlara yeter.

canm gelen ustalardan boyacı olan tanıdık mahallemizin insanı 15 senedir.diğerleri tanıdık diil ama kaynım hep başlarındaydı öyle bişey olmamıştır sanmam yani neyse mutfak camından girmiş belli çünkü camın kolunu arkasındaki kombiye mutfak önlüğüyle bağlamış kapanmasın diye arasına da sigara paketini tıkmış işini garantiye almış.ben mutfak kapısının gıcırtısına uyandım noluyo acaba yanlışmı duydum diye baktım lmainanttan da sesler geliyo yeni olduğu için çatır çutur oğlum olabileceğinden şüphelendim işte sonra emin olunca eşime seslendim aslında kendim kalkıp bakıcaktım iyiki öyle bişey yapmamışım allah korusun bana bişey yapabilirdi hiç bişey yoksa tornavida vardır yanında camı açtı çünkü.sonra eşim silahla bayağ bi dolandı etrafta ama kaçtı tabii umarım bir daha yeltenmezler şu alarm işini iyice kafama taktım ama o dediğiniz alarmlar pimapene uygulanmıyo bakıcaz bakalım başka bişey mutlaka buluruz herhalde ama verdiği korku bana herhalde ömür boyu yeter.tam bir saat önce wc ye kalktım mutfağa gidip bişeyler atıştırdım belkide dışardaydı o sırada beni izliyodu .yalnız iyice paranoya oldum bütün cam çerçeve kapalı şu anda sadeec bulunduğum odayı açıyorum uykum geliyo gece uyumadığım için ama tık olsa sıçrıyorum yawru kuşum noluyo acaba diye ödü patlıyordur.allahım bir daha yaşatmasın inşallah:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Ağustos annelerinin sayfasında olanın markası Sinbo'ydu sanırım, dimi Hale? Makinenin hem küçük olması hem de kurutma özelliği olması benim de çok hoşuma gitti. Çünkü kışın çamaşırları kurutmak için bayağı uğraşmış ve yüklü doğalgaz parası da ödemiştim :)

Bu arada alrmlardan söz açmışken. Bir arkadaşımın annesi ışıklığa bakan mutfak camının arkasına boş bardak koyardı. Açılınca bardak düşecekmiş de onlar da sese uyanacaklarmış diye :) Ve durmadan da bardağı kendi kırardı, unutup sabah camı açarken :)

gözün aydın.demek sende erkek annesi oluyorsun.sizler öğrendikce bende heycanlanıyorum.allah hayırlı evlat etsin inş
canım çok geçmiş olsun.gerçekten zor bir durum.hiç bir şey almasa bile pskolojisi bile yeter.kafandan atmaya çalış sizin fark ettiğinizi bildiği için önlem alacağınızı düşünüp bir daha teşebbüs etmez.
kızın hayırlı olsun.ne güzel şeyler var kızlar için kimbilir neler alırsın
sen şimdi ona cici cici,

valla dark bilmiorm ki :) bende diğer annelerde gördüm heralde agustos annelerindeydi..linki yazmıstım ama bi bak istersen..
Tamam canım julianne yazmış

Canım kaynın olsada bi anlık bir işlem anahtarın şeklini almak.Ama camdan girmiş diyosan doğrudur.
Ya anlamıyorum nasıl açıyorlar ki o camı.O zaman hepimiz iyi yaşıyoruz Allaha emanet desene.
Büyük şehirler daha karışık bu konularda.Küçük şehirde olmamın bi faydasını gördüm sonunda :)
Dediğim alarmların yapıştırmalısıda vardır mutlaka.Onuda yapmışlardır.Yapmamışlarsa da kuvvetli bir yapıştırıcıyla yapıştırabilirsin canım.İlla çakman gerekmez.

Açma sakın camı felan.Işık açık yatın hatta.Bi süre.Mutfağı yada holü açık bırak.

Ayy evet bende heveslendim şimdi buna.
Sinboda biraz dandik ama.Başka bulamazsak alırız artık.Hatırladım eşimin bana gösterdiği de sinboydu.Ama modelini pek hatırlayamıyorum.Şöyle 1metre boyunda bişey gibi hatırlıyorum.Bakarım Adanadan artık.

Bende alarmdan önce annemlerde sandalye koyardım.Yamuk koyardım en ufak bir harekette düşecek şekilde :)))

Bardakta hoşmuş ama :))

arkadaşlar bende bugün dr gittim.bizim dr pek öyle detay vermiyor.herşey çok güzel normal dedi.ciinsiyetini söylemeyeceğini tahmin ediyordum zaten,öylede oldu söylemedi.bebiş benim gibi halsizdi heralde hiç hareket etmedi.bizi pek heycanlı karşılamadı nedense.öylece duruyordu.bekledi dr hareket eder belki diye ama tık yoktu.bende buyudu artık hoplar zıplar diye bi heves gitmiştim ama.neyse iyi olsun yeterkii.önemli olan da bu.inş.hepimiz güzelce hamileliklerimizi geçirip,kucamızda hoplattığımız günleri göruruz

amcamın kızı aradı sabah ne oldu falan dedi sesimden anladı tabii bende dedim bööle bööle onlara 3 kez girmiş hemde 2 si üst üste günler ilk gün ne var ne yok götürmüş ertesi günde bakalım unuttuğum bişey varmı diye tööbe tööbe işte neyse bunlar 2. gün camların arkasına bardak koymuş adam açmış tabi bardak düşünce kaçmış kızcağız diyo kaç tane bardak kırdım bu güne kadar unutup neyse şimdi sod şişesi koyuyormuş hercamımın önü yeşil yeşil şişe dolu diye mantıklı tabii tecrübeli insanın hali başka oluyo 3.dede hırsız kilidinden açamamış camı bizim umursamazlığımız ben her gece kontrol ederim camları kilitleri ama dün gece erken uyumuşum yatağa nası gittim hatırlamıyorum bile ama eşime söylediğim şu sözü hatırlıyorum sakın kilitleri unutma onundan bi kulağından girmiş öbüründen çıkmış belliki.neyse verilmiş sadakamız varmış

Maytap, demek bardak işi işe yarıyormuş. Ben de koyayım. Ama çok tedirgin olup, korkma. Annem bana hamileyken büyük bir kaza geçirmişti. Trafik kazası ve benim şimdi araba fobim var. Ön koltukta oturamam, trafikte çok telaş yaparım. Sanırım bu da o kazanın bana etkisi. O yüzden şimdi elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum ki bebişim de benim gibi korkular yaşamasın...

canım bak ne güzel senin bebk sakin olacak demek.. gerçi doğunca hiç blli olmaz bebklerin sağı solu...:)))
bende bir dahaki gittiğimde 16-17 haftalık felan olacağım o zaman belli olurlar inşallah... bu ay hastaneye fazla mesai yaptık bizde yaramazlıklarından dolayı...

kızlar bu bardak meselesini bende 1-2 sene önce evlerinin dış boyası yenilenen bir arkadaşımdan duymuştum.. apartmana dışardan set kurdukları için hırsız girme ihtimaline karşı aprtmanca bu yöntemi denemişlerdi...:))

Gitmeden önce yarım saat kadar, çikolata yemedin mi??
ben yemiştim kıpır kıpırdı.gerçi bizimki ilk ultrasonu koyduğunda kıçı dönük uyuyordu.Sanki farkediyor onu gördüğümüzü ve hemen hareketleniyor bacaksız :)

Orası hiç öyle değil canım.Bizde okulda tam da bunu konuşuyorduk arkadaşlarla.Tecrübeli biri dedi ki benim ilk kız hiç hareketli değildi dedi.Ama doğunca çok huysuzdu dedi.
İkinci kız da çok hareketliydi o da doğunca çok uysal oldu dedi.

Bende sevindim iyi iyi benimki uslu olsun dedim :)

Tabi bunlar kısmet.Birde annenin nasıl Hamileleik geçirdiğiyle de ilgili.Kesinlikle sakin rahat ve stressiz bi gebelik yaşamaya bakın.Yoksa bebekde stresli oluyormuş.

Maytapcım sen şişeyide koy canım.Tüm önlemleri al ki için rahat olsun.Bir de cebin sürekli yanında olsun hangi odaya gidersen git .

Bencede fazla stres yapma.Allah seni korumuş,9olmaz bir daha.eşin alır önlem.

darkcım inşallah dediklerin doğru çıkar canım.. benimkiler iki tane birde böyle içerdeki dışardada hareketli olurlarsa yandım ama inşallah doğunca uslu olurlar ne de olsa kuzucuklarımı kendim tek büyüteceğim...:)))))

sizinkiler 2 kişi olunca birbirlerini coşturuyorlar demekki şimdiden:))

valla darkcım duşundumde alakası yoktur heralde dedim.bide sabah sabah hiç birşey canım istemedi sadece 1bardak su içtim.demekki onlar da hemen etkileniyormuş yenilenden içilenden.ama bir daha ki sefere çikolata ,tatlı ne varsa yiycem birde öyle deneyelim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…