E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.821
ya benim oturduğum yerde de hırsılzık olayı olmaz yani şimdiye kadar olmamış ama ne olur ne olmaz ben yine de güvenemem..hemen yaptırmam lazım onu.bence sende yaptır diorum ya belli olmaz yani..
bu arada kızlar ben hamilelikten önce çok cesaretli bi insandım.hiçbirşeyden korkmuyordum evde falan kalıyordum tek başıma.ya şimdi acaip korkuorum herşeyden akşam hava kararmışsa bile tek başıma bi yere gidemiyorum :çok üzgünüm: sizde de oldu mu böyle ??acaip korkuorm herşeyden artık(
Arkadaşlaaar, kızım olacakmışşşşş :teytey: doktor %95 kız dedi.. %5'li k bir payı da bana bırakın dedi.. Çok tatlıydı yaa, bizimki hiç saklamadı vallahi kendini, açmış bacaklarını öööyle duruyordu.. Bunun dışında her şey yolundaymış çok şükür.. ikili tarama testim iyi çıkmıştı, ama doktorum dün yine de üçlü tarama testi istedi.. kan fverdim ve idrar verdim tabii.
çok mutluyum çoookkkkk.. Allah hepimize sağlıklıkla çocuklarımıza kabuşmayı nasip etsinn...
ya benim oturduğum yerde de hırsılzık olayı olmaz yani şimdiye kadar olmamış ama ne olur ne olmaz ben yine de güvenemem..hemen yaptırmam lazım onu.bence sende yaptır diorum ya belli olmaz yani..
bu arada kızlar ben hamilelikten önce çok cesaretli bi insandım.hiçbirşeyden korkmuyordum evde falan kalıyordum tek başıma.ya şimdi acaip korkuorum herşeyden akşam hava kararmışsa bile tek başıma bi yere gidemiyorum :çok üzgünüm: sizde de oldu mu böyle ??acaip korkuorm herşeyden artık(
tebrikler canımmmmm çok sevindim kız çocuk bir başkadır benden söylemesi benim bir kızım var çünkü ve o bambaşka hafta sonu ana sınıfı gösterisi var saçlarımızı yaptıracağız bir heyecanlıyız bir sevinçliyiz sormayın gitsin sende böyle olacaksın
Arkadaşlaaar, kızım olacakmışşşşş :teytey: doktor %95 kız dedi.. %5'li k bir payı da bana bırakın dedi.. Çok tatlıydı yaa, bizimki hiç saklamadı vallahi kendini, açmış bacaklarını öööyle duruyordu.. Bunun dışında her şey yolundaymış çok şükür.. ikili tarama testim iyi çıkmıştı, ama doktorum dün yine de üçlü tarama testi istedi.. kan fverdim ve idrar verdim tabii.
çok mutluyum çoookkkkk.. Allah hepimize sağlıklıkla çocuklarımıza kabuşmayı nasip etsinn...
kafamçokkarıştı:1no2::uhm:
pimapencilerde var canım sorarsan gösterirler hemencecikte takıyorlar zaten delikli menteşe düşün biri sabit tarafta diğeri açılır kapanır kısımta birbirine geçiyor delikler üst üste geliyor ve deliklerin içinden çivi gibi birşey takılıyor. bende taktıralım istiyorum ama benim eşim buralarda hırsızlık olmaz diyor ben beykozda oturuyorum bu arada biz bütün kapılar camlar açık yatıyoruz 3. kat ama ne bileyim ya girebilir mi ki acaba arkadan giremez çok dik ancak kement atıp tırmanması lazım o kadarınıda yaparlarmı bilmem ki
bende beykozda oturuyorum canm nası olmuyo muş anlamadımki canm bizim mahallede olur bööle her sene 3 5 eve girerler ama bence güvenmeyin hemen bi pimapenciyle anlaşıp taktırın kilidi.allaha emanetiz valla resmen haneye tecavüz ve hiç bir yaptırımı yok.
kesinlikle sigorta çok matıklı bencede..benim kendi evim olmadığı için düşünmüyorum ama kendi evim olcsun hemen sigorta yaptırıcam. ve deprem sigortası da düzce de şart çünkü..
yaa kızlar kafayı yemek üzereyim. dün gece hırsız girdi eve .mutfak camından girmiş.kapının sesine uyandım sonra aradaki laminanttan ses geldi eminim içerde biri var ama oğlum su içmeyemi kalktı acaba diye bekledim bi müddet yanımıza gelirdi gelmeyince eşimi uyandırdım kalktı sesimizi duydu herhalde eline süpürgenin demir sapını verdim bomboş gidiyodu adamda camdan atladı kaçtı.ama anlamadığım nokta biz 2. kattayız nası çıkıyo camı açıyo bide camdan atlıyo giderken.yani az diil 7-8 metre vardır herhalde.neyse en başta canımıza ve sonra malımıza bir zarar gelmediği için allahıma sonsuz şükürler olsun.ama hala titriyorum düşündükçe.bu gece hiç uyuyamam herhalde.daha evime pazartesi girdim biliyorsunuz tadilat vardı eşim beni izmire ablasına gönderdi tam 20 gün evimden ayrı kaldım.2 haftada üst katta kayınvalidemde kalmıştık.artık evimde kalıyorum diye seviniyorum kç gündür.kızlar dua edinde evden soğumiim yaa naparım ööle bişi olursasenağlama
kesinlikle sigorta çok matıklı bencede..benim kendi evim olmadığı için düşünmüyorum ama kendi evim olcsun hemen sigorta yaptırıcam. ve deprem sigortası da düzce de şart çünkü..
bende beykozda oturuyorum canm nası olmuyo muş anlamadımki canm bizim mahallede olur bööle her sene 3 5 eve girerler ama bence güvenmeyin hemen bi pimapenciyle anlaşıp taktırın kilidi.allaha emanetiz valla resmen haneye tecavüz ve hiç bir yaptırımı yok.
canım geçmiş olsun yaa. biz de bu aralar taşınmak için ev bakıyoruz. güvenlikli vlerin kirası .çok fazla, beğendiğimiz ve fiyatı uyun bi ev var ama 3. kat güvenlik korkusu yüzünden hala karar veremedik. ama başka bi apt de 7. kata bile girmişler. okuyup üflemeekten başka çare yok aslında. öyle teknikler geliştirmişler ki sessiz matkaplarla o çok güvenli sanılan kapıları falan açıyolarmış. hepimiz Allaha emanetiz. sana da geçmiş olsun. Allah bi daha kimseye yaşatmasıne
çok güzel ya beykoz sağlam diyoruz ve sende beykozda oturuyorsun akşam hırsız girmiş bunu eşime söyleyeceğim neresindesin beykozun
çubukludayım canm sen nerdesin