2008 Kasım Anneleri

Arkadaşlaaar, kızım olacakmışşşşş :teytey: doktor %95 kız dedi.. %5'li k bir payı da bana bırakın dedi.. Çok tatlıydı yaa, bizimki hiç saklamadı vallahi kendini, açmış bacaklarını öööyle duruyordu.. Bunun dışında her şey yolundaymış çok şükür.. ikili tarama testim iyi çıkmıştı, ama doktorum dün yine de üçlü tarama testi istedi.. kan fverdim ve idrar verdim tabii.

çok mutluyum çoookkkkk.. Allah hepimize sağlıklıkla çocuklarımıza kabuşmayı nasip etsinn...

ya benim oturduğum yerde de hırsılzık olayı olmaz yani şimdiye kadar olmamış ama ne olur ne olmaz ben yine de güvenemem..hemen yaptırmam lazım onu.bence sende yaptır diorum ya belli olmaz yani..

bu arada kızlar ben hamilelikten önce çok cesaretli bi insandım.hiçbirşeyden korkmuyordum evde falan kalıyordum tek başıma.ya şimdi acaip korkuorum herşeyden akşam hava kararmışsa bile tek başıma bi yere gidemiyorum :çok üzgünüm: sizde de oldu mu böyle ??acaip korkuorm herşeyden artık :KK43:(

daha dur arkadaşım daha o yavru doğsun ondan sonra gör sen korkuyu bende öyleydim akşamları taksiye atladığım gibi giderdim biryerden biryere şimdi gündüz bile heyecanla biniyorum taksilere ya birşey olursa diye hele yavruna birşey olma korkusu varya o acayip bir durum onu koruma güdüsü kendini koruma güdüsü acayip kuvvetleniyor ama tabiki herşeyi dozunda yapmak lazım yani geri toplamaya çalış cesaretini çünkü hayatın binbir türlü hali var ben panik atak oldum geçen sene tek başıma bir yere bile gitmekten korkuyordum hele kızımla ödüm patlıyordu ya yolda bayılırsam ya birşey olursa kızım ne olur elini sım sıkı tutuyordum falan neyseki atlattım ama hepsi bebek doğduktan sonra geliyor insanın başına çaresiz hissediyorsun herhalde kendini aman dikkat edin güçlü olmaya çalışın birde doğum sonrası depresyon olayı var bende 20 gün sürmüştü annemi 20 gün yanımda tutmuştum sürekli ağlıyordum çocuğumun doğmasını acayip istemiş olmama rağmen ilk bir kaç gün doğru dürüst sahiplenememiştim bile çok zor günlerdi bu sefer ama hemen vitamin takviyesine başlayacağım sanırım b vitaminleri sinir sisteminde çok etkili doğurur doğurmaz almaya başlayacağım aynı şeylerin olmasını istemiyorum zaten annem şimdiden tembihledi eğer ağlarsan bırakır giderim seni diyor:))):eek:klava:

ee halecim şimdi 2 canlısın:) yani iki kişilik endişelerin var..önceliklede bebişin için..normal bence.bende yolda yürürken falan sanki bişey biri karnıma çarpıcak yada düşücem diye çok korkuyom.bunlar annelik iç güdüleri sanırım.onları herşeye karşı koruma istiyoruz..

Arkadaşlaaar, kızım olacakmışşşşş :teytey: doktor %95 kız dedi.. %5'li k bir payı da bana bırakın dedi.. Çok tatlıydı yaa, bizimki hiç saklamadı vallahi kendini, açmış bacaklarını öööyle duruyordu.. Bunun dışında her şey yolundaymış çok şükür.. ikili tarama testim iyi çıkmıştı, ama doktorum dün yine de üçlü tarama testi istedi.. kan fverdim ve idrar verdim tabii.

çok mutluyum çoookkkkk.. Allah hepimize sağlıklıkla çocuklarımıza kabuşmayı nasip etsinn...

tebrikler canımmmmm çok sevindim kız çocuk bir başkadır benden söylemesi benim bir kızım var çünkü ve o bambaşka hafta sonu ana sınıfı gösterisi var saçlarımızı yaptıracağız bir heyecanlıyız bir sevinçliyiz sormayın gitsin sende böyle olacaksın

ya benim oturduğum yerde de hırsılzık olayı olmaz yani şimdiye kadar olmamış ama ne olur ne olmaz ben yine de güvenemem..hemen yaptırmam lazım onu.bence sende yaptır diorum ya belli olmaz yani..

bu arada kızlar ben hamilelikten önce çok cesaretli bi insandım.hiçbirşeyden korkmuyordum evde falan kalıyordum tek başıma.ya şimdi acaip korkuorum herşeyden akşam hava kararmışsa bile tek başıma bi yere gidemiyorum :çok üzgünüm: sizde de oldu mu böyle ??acaip korkuorm herşeyden artık :KK43:(

ee halecim şimdi 2 canlısın:) yani iki kişilik endişelerin var..önceliklede bebişin için..normal bence.bende yolda yürürken falan sanki bişey biri karnıma çarpıcak yada düşücem diye çok korkuyom.bunlar annelik iç güdüleri sanırım.onları herşeye karşı koruma istiyoruz..

tebrikler canımmmmm çok sevindim kız çocuk bir başkadır benden söylemesi benim bir kızım var çünkü ve o bambaşka hafta sonu ana sınıfı gösterisi var saçlarımızı yaptıracağız bir heyecanlıyız bir sevinçliyiz sormayın gitsin sende böyle olacaksın

Çok teşekkür ederim canım... En önemlisi sağlıklı olamsı tabii ama ben de kız çocukları çok seviyordum.. ama çin takvimine göre erkek olduğu için biz ona inanmış kendimizi sanki biraz ona hazırlamışız, duyunca eşim de ben de bir şaşkınlık yaşadık..

senin şu anki heyecanını anlıyorum.. benim de yeğenim var 4 yaşında.. biz de geçen gün onun gösterisine gittik.. çok tatlılardı hepsii. size şimdiden kolay gelsin, hazırlık aşaması zor tabii :)

kızın hayırlı olsun canım.sağlıklı dünyaya getirmen dileğiyle..a.s.

kafamçokkarıştı:1no2::uhm:

pimapencilerde var canım sorarsan gösterirler hemencecikte takıyorlar zaten delikli menteşe düşün biri sabit tarafta diğeri açılır kapanır kısımta birbirine geçiyor delikler üst üste geliyor ve deliklerin içinden çivi gibi birşey takılıyor. bende taktıralım istiyorum ama benim eşim buralarda hırsızlık olmaz diyor ben beykozda oturuyorum bu arada biz bütün kapılar camlar açık yatıyoruz 3. kat ama ne bileyim ya girebilir mi ki acaba arkadan giremez çok dik ancak kement atıp tırmanması lazım o kadarınıda yaparlarmı bilmem ki

bende beykozda oturuyorum canm nası olmuyo muş anlamadımki canm bizim mahallede olur bööle her sene 3 5 eve girerler ama bence güvenmeyin hemen bi pimapenciyle anlaşıp taktırın kilidi.allaha emanetiz valla resmen haneye tecavüz ve hiç bir yaptırımı yok.

gözün aydın canımm.oohh bi kız annesi daha süpersiniz annlerrr :sm_cool:

bu arada azo bende çok korkuyorum yolsa yürüken acaip temkinli yürüyorum biri çarpıcak karnıma bişi olcak diye..

beklemek haklızın ama elimde olan bişey değil bu benim.eskiden böyle değildim ama.sürekli dua okuyorum bişi olcakmış gibi tedirginim ya da eşime daha fazla ihtiyac duydugumdan da olabilir.kendimi güçsüz hissediyorum eşim yanımda olmayınca belki de ondandır..

bende beykozda oturuyorum canm nası olmuyo muş anlamadımki canm bizim mahallede olur bööle her sene 3 5 eve girerler ama bence güvenmeyin hemen bi pimapenciyle anlaşıp taktırın kilidi.allaha emanetiz valla resmen haneye tecavüz ve hiç bir yaptırımı yok.

canım çok geçmiş olsun.. benim evşme de iki sene önce girdi.. Benim evim zemin üstüydü ama ana cadde üzerindeydi ve saat 20:30- 21:00 arasında girdi.. Biz evde yoktuk.. balkondan girip daire kapısının demirini içeriden kapatmıştı. biz geldiğimizde ışıkları görünce hemen yukarı çıktık, kapıyı açmaya çalıştık açılmadı, eşim bağırdı filan ve muhteöelen sesi duyunca yine balkondan atlayıp kaçtı.. benim takılarımı almıştı.. ama bizim evimiz sigortalıydı ve biz takı tutarının büyük çoğunluğunu aldık.. size de ısrarla tavisy ederim şu sigorta meselesini.. maliyeti çok düşük, yılda en fazla 150 ytl sanırım ve taksitle ödüyorsun.. biz daha 3-4 taksit ödemiştik ona rağmen sigortadan 1500 ytl para almıştık o zaman.. ihmal etmemek gerek..

kesinlikle sigorta çok matıklı bencede..benim kendi evim olmadığı için düşünmüyorum ama kendi evim olcsun hemen sigorta yaptırıcam. ve deprem sigortası da düzce de şart çünkü..

kesinlikle sigorta çok matıklı bencede..benim kendi evim olmadığı için düşünmüyorum ama kendi evim olcsun hemen sigorta yaptırıcam. ve deprem sigortası da düzce de şart çünkü..

canım, kendi evin olmasa da sigorta yaptırabiliyorsun.. zaten bize hırsız girdiğinde kirada oturuyorduk. eşyalarını sigorta ettiriyorsun.. hırsızlık, su baskını vs. gibi.. o nedenle sen de yaptırabilrisin yanii. bizim bir arkadaşın evini su basmıştı, arkadaşım mobilyalarını yeniledi sigorta aracılığıyla..

yaa kızlar kafayı yemek üzereyim. dün gece hırsız girdi eve .mutfak camından girmiş.kapının sesine uyandım sonra aradaki laminanttan ses geldi eminim içerde biri var ama oğlum su içmeyemi kalktı acaba diye bekledim bi müddet yanımıza gelirdi gelmeyince eşimi uyandırdım kalktı sesimizi duydu herhalde eline süpürgenin demir sapını verdim bomboş gidiyodu adamda camdan atladı kaçtı.ama anlamadığım nokta biz 2. kattayız nası çıkıyo camı açıyo bide camdan atlıyo giderken.yani az diil 7-8 metre vardır herhalde.neyse en başta canımıza ve sonra malımıza bir zarar gelmediği için allahıma sonsuz şükürler olsun.ama hala titriyorum düşündükçe.bu gece hiç uyuyamam herhalde.daha evime pazartesi girdim biliyorsunuz tadilat vardı eşim beni izmire ablasına gönderdi tam 20 gün evimden ayrı kaldım.2 haftada üst katta kayınvalidemde kalmıştık.artık evimde kalıyorum diye seviniyorum kç gündür.kızlar dua edinde evden soğumiim yaa naparım ööle bişi olursasenağlama

canım geçmiş olsun yaa. biz de bu aralar taşınmak için ev bakıyoruz. güvenlikli vlerin kirası .çok fazla, beğendiğimiz ve fiyatı uyun bi ev var ama 3. kat güvenlik korkusu yüzünden hala karar veremedik. ama başka bi apt de 7. kata bile girmişler. okuyup üflemeekten başka çare yok aslında. öyle teknikler geliştirmişler ki sessiz matkaplarla o çok güvenli sanılan kapıları falan açıyolarmış. hepimiz Allaha emanetiz. sana da geçmiş olsun. Allah bi daha kimseye yaşatmasıne

cok geçmiş olsun arkadaşım Benim takılarım evde değil evde olduğu zamanlarda uyuyamıyodum kapıdan biri girdi gibi geliyodu 4 . katda oturuyorum hırsızın sesi duyup kaçmasına sevindim allah korusun eşin süpürge sopası ile ona yaklaşana kadar o zaten temkinli gelmiştir

Atatanem hayırlı olsuncanım sağlıklıymışda oğluşun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sen şimdi öğrenir öğrenmez bişiler almışsındır Valla bizde bilmiyoruz cinsiyetini ama habire mavi alıyoruz erkekmiş gibi geliyo bize yada yeşil sarı falan

Hisem seninde hayırlı olsun canım evet kız cocukları bi başka oluyo cilvelioluyo keretalar zorla sevdiriyo kendimi allah sağlığı ile kkucağına almayı nasip etsin

işte canm türk insanının ihmalkarlığı.beykozda oturuyoruz buralara bişey olmaz çok sağlamdır falandır filandır deprem sigortası yaptırmadık.buranın hırsız veletleri var ve eşimden tırsıyolardı yada tırsıyolarmış....mışş....ondanda sigorta işi hiç aklımıza gelmedi mutfağa girdik gece adam yeni atlamış ben o halde eşime diyorumki klimamı taktırıcan napıcan ben yazın cam çerçeve açmam bak ona göre:1closedeyes:haksızmıyım gel buyur açık bıraktık gir der gibi

çok güzel ya beykoz sağlam diyoruz ve sende beykozda oturuyorsun akşam hırsız girmiş bunu eşime söyleyeceğim neresindesin beykozun

canım geçmiş olsun yaa. biz de bu aralar taşınmak için ev bakıyoruz. güvenlikli vlerin kirası .çok fazla, beğendiğimiz ve fiyatı uyun bi ev var ama 3. kat güvenlik korkusu yüzünden hala karar veremedik. ama başka bi apt de 7. kata bile girmişler. okuyup üflemeekten başka çare yok aslında. öyle teknikler geliştirmişler ki sessiz matkaplarla o çok güvenli sanılan kapıları falan açıyolarmış. hepimiz Allaha emanetiz. sana da geçmiş olsun. Allah bi daha kimseye yaşatmasıne

kızlar biz hacze gittiğimizde memurun cilingirle açma yetkisi var evden kapıyı acan olmazsa cilingir ile giriyoruz o çelik kapılar falan hikaye hepsi cok kolay acılıyo
celik kapılar daha kolay acılıyo mesela dört tarafından kilit olayı varya dişin birini actığınızda hepsi acılıyo anlatabildim mi bilmiyorumama yani dört tarafı ile ayrı ayrı tek tek uğraşılmıyo acılmayan tek kapı arkadan sürgülü olan şu bildiğimiz eski sürgüler var ya onlardan işte gerci hırsız cilingir gibi uğraşmaz biz kapıya zarar vermeden açmak zorundayız mesela ama siz evdeyken geldiğini düşünürsek sesiz bi şekilde açmak zorunda o yüzden büyük ihtimalle aynı yöntemleri deniyecek

çubukludayım canm sen nerdesin

ben anadolu kavağı yolu üzerinde yuşa hz.leri var oraya gitmeden bir önceki mah.ledeyim bizim oralar tam köy havasında inek besleyen komşularımız bile var:)) ve eşim biz bu inşaatı yaparken bir kilo kumumuz bile çalınmadı bir demirimiz gitmedi diyor ona güveniyor birde aile apartmanı olduğu için herkesin anahtarları kapı üzerinde hafta sonu eşlerimizin marifeti tabiki bu ben ne zaman görsem çekip içeri alıyorum ama o yine takıyor falan uğraşıyoruz birgün gelecek ama o zaman inşallah canımıza bir zarar olmazda ben eşime sorarım

X