E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.861
cnm ıns ogrenırsın haberlerını beklıyoruzzz bakalım prensmı prensesmı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ıns ogrenırsın haberlerını beklıyoruzzz bakalım prensmı prensesmı:)
Doktoru kalpten götürecekmisin ya :))Selam kızlar,
Bugün ben de diş doktoruma gittim. Doktoruma 'bebek yaptım' deyince adamcağız da emziriyor musun, evde mi, aaa ne çabuk falan dedi. Yok dedim karnımda. Çok şaşırdı.
Bu arada dışarı çıkmışken duramadım, alışveriş yaptım. Pantalon ya da kapri bulamadım ama çok güzel tişörtler aldım. Bebek kıyafetlerinin önünde durdum durdum, baktım baktım, elim almaya gitmedi bir türlü. Hep kız kıyafetlerine elim gidiyor, nedense artık anlamadım :)))
Geçmiş olsun canım.Bende senin gibi duş almak için eşimi bekliyorum.günaydın kızlar,
anlaşılan bu gece herkes bir sorun yaşamış.. bende gece çok kötüydüm akşam yemekten sonra eşim bir işi için çıkınca gitti evde yalnızdım..bende dolaptan meyve çıkarırken canım birde salatalık istedi.. meyvelerle birlikte bir tanede salatalık yedim sonra bişeyim yoktu hatta siteye girp dolaştım bebişimin birini hissetiğimi felan yazdım çok net bir seyirme yaşadım büyük bebişin old. yerde..yani akşam çok mutluydum..
ne olduysa yatacakken oldu midemde bir yanma hafif bulantı gibi karnımda şişkinlik yerimde duramıyorum yanmadan dolayı biraz dolandım ama geçmedi yatağıma yattım eşim gelmişti bilg. başındaydı döndüm durdum yatakta çok felaket bişey yaaa çıkarsamda rahatlasam diye dua ettim resmen.. dişimi fırçaladığım hlade ağzıma salatalık tadı geliyordu hep baktım yatamıyorum kalktım eşim geldi yanıma kıvrandığımı görünce acile götüreyim dedi ama yok dedim geçer heralde bana hemen nane ıhlamur kaynattı eşim bende biraz çıkardım rahatladım ama mide yanması hala devam ediyordu 12,30 dan 02,30 a kadar çektim.. sanırım nane iyi geldi biraz rahatlattı beni sonra uyumuşum zaten.. sanırım soğuk old. için salatalık midemi rahatsız etti yadameyvelerle birlikte fazla geldi sanırım....
Canım diğer makina kurutma yaptığı için o daha avantajlı bir kullanıma sahip sanki.arkadaşlar ben bu makinadan almayı düşünüyurm..tabi şimdi değilde..bikaç ay sonra..nasıl sizde fikir verirmisiniz?
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=9443
Gözünüz aydın canım,hayırlı bir kızın olur inşallah.Arkadaşlaaar, kızım olacakmışşşşş :teytey: doktor %95 kız dedi.. %5'li k bir payı da bana bırakın dedi..
çok mutluyum çoookkkkk.. Allah hepimize sağlıklıkla çocuklarımıza kabuşmayı nasip etsinn...
Maşallah bebişine canım.Seninde gözün aydın.Bi kız bir erkek gidiyoruz ne güzel.kızlaaaaaaaaaaaaar şimdi geldim muayeneden hemen yazıyorum cinsiyeti büyük ihtimalle erkek dedi doktor herşey normal çok güzel dedi ense kalınlığı da normal çıktı.çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ayrıca 12+3 olmuş bebişim annesinin kuzusu.nasıl fıkır fıkırdı görseniz habire poposunu salladı bize.en sonunda el salladı.ay çok heyecanlıyım kızlar yaa
Canım öncelikle geçmiş olsun.Allah korumuş cidden sizi.yaa kızlar kafayı yemek üzereyim. dün gece hırsız girdi eve .mutfak camından girmiş.kapının sesine uyandım sonra aradaki laminanttan ses geldi eminim içerde biri var ama oğlum su içmeyemi kalktı acaba diye bekledim bi müddet yanımıza gelirdi gelmeyince eşimi uyandırdım kalktı sesimizi duydu herhalde eline süpürgenin demir sapını verdim bomboş gidiyodu adamda camdan atladı kaçtı.ama anlamadığım nokta biz 2. kattayız nası çıkıyo camı açıyo bide camdan atlıyo giderken.yani az diil 7-8 metre vardır herhalde.neyse en başta canımıza ve sonra malımıza bir zarar gelmediği için allahıma sonsuz şükürler olsun.ama hala titriyorum düşündükçe.bu gece hiç uyuyamam herhalde.daha evime pazartesi girdim biliyorsunuz tadilat vardı eşim beni izmire ablasına gönderdi tam 20 gün evimden ayrı kaldım.2 haftada üst katta kayınvalidemde kalmıştık.artık evimde kalıyorum diye seviniyorum kç gündür.kızlar dua edinde evden soğumiim yaa naparım ööle bişi olursasenağlama
darkcım ben o mekinadan almayı düşünüyorum bence herkesin evinde olmalı.hem çok da pahalı bişi değil..
ayrıca o dedğin alarmlardan babam da almıştı eve.evet fiyat yaklaşık olarak 3-5 milyon.ayrıca o kadar çok ses çıkartıyor ki sağır sultan bile olsa uyanır evde yani :)))
Hale senin dediğin makinanın markası neydi?
Canım öncelikle geçmiş olsun.Allah korumuş cidden sizi.
ben şunu merak ettim.Tadilatta evde çalışanlar yabancımıydı acaba?
Daha önce bir küçük şehirde iki bayan öğretmenin başına geleni anlatayım.Bunlar evi boyasın diye boyacılara anahtarı bir güzel verip dışarı çıkmışlar.Adamlar anahtarı çoğaltmışlar daha sonrasını siz düşünün sapıkmış adamlar.
Cidden canım Allah korumuş sizi.
Belki evde yabancı çalılşanlar olduysa anahtar çoğaltımından şüphelenebilirsiniz.
Bence hemen anahtarınızı değiştirin.Kapıdan girmedikleri ne malum.
Küçük alarmlar var.Kapıya pencereye takıyorsun.Yatarken düğmesini açıyorsun.O esnada kapı yada pencere açılırsa ciyak ciyak ötüyor.Bizimde annemlerde arka kapı epey zorlanmıştı.Kardeşim bu alarmlardan aldı çok rahattık.Hemde çok uyguna almıştı.3-5 milyon bişey ancaydı.Netten siparişle sizde ediniz canım.Çok da pratik.
gözün aydın.demek sende erkek annesi oluyorsun.sizler öğrendikce bende heycanlanıyorum.allah hayırlı evlat etsin inşkızlaaaaaaaaaaaaar şimdi geldim muayeneden hemen yazıyorum cinsiyeti büyük ihtimalle erkek dedi doktor herşey normal çok güzel dedi ense kalınlığı da normal çıktı.çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ayrıca 12+3 olmuş bebişim annesinin kuzusu.nasıl fıkır fıkırdı görseniz habire poposunu salladı bize.en sonunda el salladı.ay çok heyecanlıyım kızlar yaa
canım çok geçmiş olsun.gerçekten zor bir durum.hiç bir şey almasa bile pskolojisi bile yeter.kafandan atmaya çalış sizin fark ettiğinizi bildiği için önlem alacağınızı düşünüp bir daha teşebbüs etmez.yaa kızlar kafayı yemek üzereyim. dün gece hırsız girdi eve .mutfak camından girmiş.kapının sesine uyandım sonra aradaki laminanttan ses geldi eminim içerde biri var ama oğlum su içmeyemi kalktı acaba diye bekledim bi müddet yanımıza gelirdi gelmeyince eşimi uyandırdım kalktı sesimizi duydu herhalde eline süpürgenin demir sapını verdim bomboş gidiyodu adamda camdan atladı kaçtı.ama anlamadığım nokta biz 2. kattayız nası çıkıyo camı açıyo bide camdan atlıyo giderken.yani az diil 7-8 metre vardır herhalde.neyse en başta canımıza ve sonra malımıza bir zarar gelmediği için allahıma sonsuz şükürler olsun.ama hala titriyorum düşündükçe.bu gece hiç uyuyamam herhalde.daha evime pazartesi girdim biliyorsunuz tadilat vardı eşim beni izmire ablasına gönderdi tam 20 gün evimden ayrı kaldım.2 haftada üst katta kayınvalidemde kalmıştık.artık evimde kalıyorum diye seviniyorum kç gündür.kızlar dua edinde evden soğumiim yaa naparım ööle bişi olursasenağlama
kızın hayırlı olsun.ne güzel şeyler var kızlar için kimbilir neler alırsınArkadaşlaaar, kızım olacakmışşşşş :teytey: doktor %95 kız dedi.. %5'li k bir payı da bana bırakın dedi.. Çok tatlıydı yaa, bizimki hiç saklamadı vallahi kendini, açmış bacaklarını öööyle duruyordu.. Bunun dışında her şey yolundaymış çok şükür.. ikili tarama testim iyi çıkmıştı, ama doktorum dün yine de üçlü tarama testi istedi.. kan fverdim ve idrar verdim tabi
çok mutluyum çoookkkkk.. Allah hepimize sağlıklıkla çocuklarımıza kabuşmayı nasip etsinn...
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...z-hazirliklari-paylasalim-t177571/index8.html
azocum burda bak.142ytl imiş.bende senin gösterdiğin hem çok pahalı hemde kurutma özelliği yok.bir bak istersen a.s.[/QUOTE
bence de bu daha avantajlı halecim.neler varmış piyasada bebekler için böyle,valla hiçbirşeyden haberim yokmuş.yada başa gelince tanışılıyor herhalde,bencede kurutmalı daha iyi.çamaşır sıkılmadıktan sonra bi anlamı yok zaten..benim için yıkamaktan çok sıkması zor gelir.kurutması da ayrıca avantaj
geçmişş olsun canım.eğer soğuk aldıysan salatalık soğuk algınlığını çok çabuk belli eder.ondan olmuştur.bide biz artık çok nazlıyız dolaptan soğuk faalan çok tüketemeyizgerçekten hamilelikte vucut çok farklı tepkiler veriyor.o yüzzden daha dikkat etmeliyiz.tekrar geçmiş olsungünaydın kızlar,
anlaşılan bu gece herkes bir sorun yaşamış.. bende gece çok kötüydüm akşam yemekten sonra eşim bir işi için çıkınca gitti evde yalnızdım..bende dolaptan meyve çıkarırken canım birde salatalık istedi.. meyvelerle birlikte bir tanede salatalık yedim sonra bişeyim yoktu hatta siteye girp dolaştım bebişimin birini hissetiğimi felan yazdım çok net bir seyirme yaşadım büyük bebişin old. yerde..yani akşam çok mutluydum..
ne olduysa yatacakken oldu midemde bir yanma hafif bulantı gibi karnımda şişkinlik yerimde duramıyorum yanmadan dolayı biraz dolandım ama geçmedi yatağıma yattım eşim gelmişti bilg. başındaydı döndüm durdum yatakta çok felaket bişey yaaa çıkarsamda rahatlasam diye dua ettim resmen.. dişimi fırçaladığım hlade ağzıma salatalık tadı geliyordu hep baktım yatamıyorum kalktım eşim geldi yanıma kıvrandığımı görünce acile götüreyim dedi ama yok dedim geçer heralde bana hemen nane ıhlamur kaynattı eşim bende biraz çıkardım rahatladım ama mide yanması hala devam ediyordu 12,30 dan 02,30 a kadar çektim.. sanırım nane iyi geldi biraz rahatlattı beni sonra uyumuşum zaten.. sanırım soğuk old. için salatalık midemi rahatsız etti yadameyvelerle birlikte fazla geldi sanırım....
maytapcım sanada geçmiş olsun hırsız girmiş eve neyseki sizi ve evinizi Allah korumuş bir şeye zarar gelmemiş..
beklemek canım burun kanaması yaşamışın sende sanada çok geçmiş olsu canım benim..
hisem canım seninde gözün aydın kızın oluyormuş.. ohh ne güzel cinsiyetleri öğrenenler artıyor.. yaramazlık yapmasalar bizimkilerinkide belli olurdu diye düşünüyorum ben çünki eşim ucundan bişeyler görür gibi olmuş ama başka bişeyde olabilir belli olmaz..
halecim o korkular bende de var canım bir yere gittiğimde karnıma çarpıldığı zaman bişey olacak diyer ödüm kopuyor geçen otobüs beklerken oldu eşim çok kızdı arkasından adama....duş almak için bile eşimi bekliyorum artık.. birde annemlerin yanına gidecektim memlekete aksilik olurda bişey olur diye cesaret edemiyorum..
Tamam canım julianne yazmışvalla dark bilmiorm ki :) bende diğer annelerde gördüm heralde agustos annelerindeydi..linki yazmıstım ama bi bak istersen..
Canım kaynın olsada bi anlık bir işlem anahtarın şeklini almak.Ama camdan girmiş diyosan doğrudur.canm gelen ustalardan boyacı olan tanıdık mahallemizin insanı 15 senedir.diğerleri tanıdık diil ama kaynım hep başlarındaydı öyle bişey olmamıştır sanmam yani neyse mutfak camından girmiş belli çünkü camın kolunu arkasındaki kombiye mutfak önlüğüyle bağlamış kapanmasın diye arasına da sigara paketini tıkmış işini garantiye almış.ben mutfak kapısının gıcırtısına uyandım noluyo acaba yanlışmı duydum diye baktım lmainanttan da sesler geliyo yeni olduğu için çatır çutur oğlum olabileceğinden şüphelendim işte sonra emin olunca eşime seslendim aslında kendim kalkıp bakıcaktım iyiki öyle bişey yapmamışım allah korusun bana bişey yapabilirdi hiç bişey yoksa tornavida vardır yanında camı açtı çünkü.sonra eşim silahla bayağ bi dolandı etrafta ama kaçtı tabii umarım bir daha yeltenmezler şu alarm işini iyice kafama taktım ama o dediğiniz alarmlar pimapene uygulanmıyo bakıcaz bakalım başka bişey mutlaka buluruz herhalde ama verdiği korku bana herhalde ömür boyu yeter.tam bir saat önce wc ye kalktım mutfağa gidip bişeyler atıştırdım belkide dışardaydı o sırada beni izliyodu .yalnız iyice paranoya oldum bütün cam çerçeve kapalı şu anda sadeec bulunduğum odayı açıyorum uykum geliyo gece uyumadığım için ama tık olsa sıçrıyorum yawru kuşum noluyo acaba diye ödü patlıyordur.allahım bir daha yaşatmasın inşallah:çok üzgünüm:
Ayy evet bende heveslendim şimdi buna.Ağustos annelerinin sayfasında olanın markası Sinbo'ydu sanırım, dimi Hale? Makinenin hem küçük olması hem de kurutma özelliği olması benim de çok hoşuma gitti. Çünkü kışın çamaşırları kurutmak için bayağı uğraşmış ve yüklü doğalgaz parası da ödemiştim :)
Bu arada alrmlardan söz açmışken. Bir arkadaşımın annesi ışıklığa bakan mutfak camının arkasına boş bardak koyardı. Açılınca bardak düşecekmiş de onlar da sese uyanacaklarmış diye :) Ve durmadan da bardağı kendi kırardı, unutup sabah camı açarken :)
Ağustos annelerinin sayfasında olanın markası Sinbo'ydu sanırım, dimi Hale? Makinenin hem küçük olması hem de kurutma özelliği olması benim de çok hoşuma gitti. Çünkü kışın çamaşırları kurutmak için bayağı uğraşmış ve yüklü doğalgaz parası da ödemiştim :)
Bu arada alrmlardan söz açmışken. Bir arkadaşımın annesi ışıklığa bakan mutfak camının arkasına boş bardak koyardı. Açılınca bardak düşecekmiş de onlar da sese uyanacaklarmış diye :) Ve durmadan da bardağı kendi kırardı, unutup sabah camı açarken :)
canım bak ne güzel senin bebk sakin olacak demek.. gerçi doğunca hiç blli olmaz bebklerin sağı solu...:)))arkadaşlar bende bugün dr gittim.bizim dr pek öyle detay vermiyor.herşey çok güzel normal dedi.ciinsiyetini söylemeyeceğini tahmin ediyordum zaten,öylede oldu söylemedi.bebiş benim gibi halsizdi heralde hiç hareket etmedi.bizi pek heycanlı karşılamadı nedense.öylece duruyordu.bekledi dr hareket eder belki diye ama tık yoktu.bende buyudu artık hoplar zıplar diye bi heves gitmiştim ama.neyse iyi olsun yeterkii.önemli olan da bu.inş.hepimiz güzelce hamileliklerimizi geçirip,kucamızda hoplattığımız günleri göruruz
Gitmeden önce yarım saat kadar, çikolata yemedin mi??arkadaşlar bende bugün dr gittim.bizim dr pek öyle detay vermiyor.herşey çok güzel normal dedi.ciinsiyetini söylemeyeceğini tahmin ediyordum zaten,öylede oldu söylemedi.bebiş benim gibi halsizdi heralde hiç hareket etmedi.bizi pek heycanlı karşılamadı nedense.öylece duruyordu.bekledi dr hareket eder belki diye ama tık yoktu.bende buyudu artık hoplar zıplar diye bi heves gitmiştim ama.neyse iyi olsun yeterkii.önemli olan da bu.inş.hepimiz güzelce hamileliklerimizi geçirip,kucamızda hoplattığımız günleri göruruz
canım bak ne güzel senin bebk sakin olacak demek.. gerçi doğunca hiç blli olmaz bebklerin sağı solu...:)))
bende bir dahaki gittiğimde 16-17 haftalık felan olacağım o zaman belli olurlar inşallah... bu ay hastaneye fazla mesai yaptık bizde yaramazlıklarından dolayı...
sizinkiler 2 kişi olunca birbirlerini coşturuyorlar demekki şimdiden:))canım bak ne güzel senin bebk sakin olacak demek.. gerçi doğunca hiç blli olmaz bebklerin sağı solu...:)))
bende bir dahaki gittiğimde 16-17 haftalık felan olacağım o zaman belli olurlar inşallah... bu ay hastaneye fazla mesai yaptık bizde yaramazlıklarından dolayı...
Gitmeden önce yarım saat kadar, çikolata yemedin mi??
ben yemiştim kıpır kıpırdı.gerçi bizimki ilk ultrasonu koyduğunda kıçı dönük uyuyordu.Sanki farkediyor onu gördüğümüzü ve hemen hareketleniyor bacaksız :)
Orası hiç öyle değil canım.Bizde okulda tam da bunu konuşuyorduk arkadaşlarla.Tecrübeli biri dedi ki benim ilk kız hiç hareketli değildi dedi.Ama doğunca çok huysuzdu dedi.
İkinci kız da çok hareketliydi o da doğunca çok uysal oldu dedi.
Bende sevindim iyi iyi benimki uslu olsun dedim :)
Tabi bunlar kısmet.Birde annenin nasıl Hamileleik geçirdiğiyle de ilgili.Kesinlikle sakin rahat ve stressiz bi gebelik yaşamaya bakın.Yoksa bebekde stresli oluyormuş.
Maytapcım sen şişeyide koy canım.Tüm önlemleri al ki için rahat olsun.Bir de cebin sürekli yanında olsun hangi odaya gidersen git .
Bencede fazla stres yapma.Allah seni korumuş,9olmaz bir daha.eşin alır önlem.