2008 Kasım Anneleri

deli misin cocugun psikolojisini bozcaksın..aa kızarım bak :)) bu arada sende oğluna slip alırsın küçük ya fazla belli olmaz.büyüyünce giymesin sakın ama slip giyen adamlara acaip gıcık oluyorum klava:

deli misin cocugun psikolojisini bozcaksın..aa kızarım bak :)) bu arada sende oğluna slip alırsın küçük ya fazla belli olmaz.büyüyünce giymesin sakın ama slip giyen adamlara acaip gıcık oluyorum klava:

ay ne kızıyon be sende hemen gırgır yapıyoz iide hem ne var canım giyse evin içinde mi giydirsem acaba:asigim:tamam tamam bi şey demedim acayip keyifliyim bugün gevezeligim üstümde:dance:ewt bende slip giydiririm ne var canım büyüdügünde de giysin işte ne kadar seksi bi adam olurşakkıdı

kızlaaaar neler kaynatıyonuz bakiim gelemedim bugün evde büyük temizlik var cam pencere kapı hepsi temizleniyo.ufak tefek bende katılıyom temizliğe ama şimdiden bel ağrısından geberiyorum ölüyorum wallahi

:))) canım ya ben kızıma karışmak ıstemyorum kendı kararlarını kendı versın :):)):)

ata_tanem24 kolay gelsın fazla yorma kendını..bende tasınıorm :))) yanı annemle kayınvaldem sımdı evımde esyaları toplarlıolar hafta sonuna kadar tasınmıs olurum heralde..ne gusel dunya hamıleyım dıye kımse bana bısı yaptırmıo hehe sevdım ben bu ısı:)))

sırnaşık şey:roflol: walla çok süper bişey hiçbişey ellemiyorum bende ucun dan yardım ediyorum onda bile yoruluyom hemen kasıklarım ağrıyo ama evim dip köşe tertemiz olduu perdelerim falan herşeyim yıkandı evim resmen bıcı bıcı yaptı.ben de bi banyo yapayım yoksa evi kullanamıycam kendimi pis hissetmekten.
buaradaaaaaaaaaaaaaaaa doktorla randevuma 2gün kaldııııııııııııııııııııııııı.bebişimi görücem çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorum.2li test istiycek bu sefer zaten kesin.ensesini de ölçer herhalde.bakalım nasıl olcak.keşke cinsiyetini de gösterse.ama hiç umudum yok:1no2:

Ya kıslar sizdemi benim gibisiniz ben mi anormalim anlayamadim ki bu kdr bel agrısı nedir yaa bugün fazla dısardaydım sıcak trafik cok bunaldım carsıdaydım ama bu kdrda beli agrıomu herkesin ya dogrulamıorum offffffffffffff ((

ay evet geberiyorum değil yürümek ayağımı kaldıramıyorum adım atamıyorum sabah yataktan kalkamıyorum yardımsız tay tay yapan çocuklar gibiyim.bende sırf ben böyleyim sanıyodum.belimde düzleşme var benim de çok berbatım otursam ağrıyo kalksam ağrıyo

Allah bilir walla gülsarı ben anlamıorum doktora sölüorum normal dio is yapmıcaksın dio offf is felan yapmıorum ama sadece yürümektende dogrulamıorum kii ( Bazen geceleri yattıgımda bi tutuluorum esim tutup cevirio beni ya :) Gülsemmi halime aglasammı bilmiorum ..

kızlar ya hepinize cok geçmiş olsun bende öle bi sorun yok allahıma sukur sımdılık..ama harbiden 9 ay boyunca napcaz bılmıyorum ve son aylar emınım dayanılmaz olur..allah yardım etsın..

arkadaşlar çok geçmiş olsun.Bendede bel fıtığı var.Aynen sizin söylediğiniz gibi...Bazen oluyorki nefes dahi alamıyorum bide buna kasık ağrıları eklenince vay halime..Bu dokuz ayı nasıl tamamlayacağız ben bilmiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ne olur dikkat edin..

Ben de 2 gün öncesine kadar ölüyodum sırt ağrısından.. Sonra evdeki 'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' kitabında okudum: Sırt ve bel ağrıları için yatarken iki bacağın arasına yastık alıp da yatmak ağrıları azaltır diye yazmışlar. Bir de sırt üstü uyumayın. Ben 2 gündür bacağımın arasında yastıkla yatıyorum, ne sırt ne bel ağrısı kalmadı. Deneyin, belki sizde de işe yarar.

arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun..benimde çok şükür şimdilik böle bi şikayetim olmadı..inş. sizlerde en kısa zamanda iyileşirsiniz..

Benimki ondan ağrımıyor demek ..
bende yorganı alırım bacağımın arasına kolumun altına da destek küçük bir yastık alıyorum.Bu küçük yastık sayesinde yüzüstü yatmıyorum.Ben önceden hep yüzüstü yatardım da

Yorganı bacağımın arasına almadan uyuyamıyorum zaten.Yorgan olmazsa başka küçük bi yastık mutlaka olcak.

kızlar yaklaşık 3 gündür falan burnumu temizlerken falan sürekli kan da geliyor.hiç normal gelmiyor sırf kanlı geliyor.hale sen söylemiştin sanırım başlıycağını en önce bende oldu galiba bu meret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…