- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.701
deli misin cocugun psikolojisini bozcaksın..aa kızarım bak :)) bu arada sende oğluna slip alırsın küçük ya fazla belli olmaz.büyüyünce giymesin sakın ama slip giyen adamlara acaip gıcık oluyorumklava:
Ohh temizlik gibisi yok cidden.Benimde annem yanımdayken her tarafı tertemiz yaptı gitti.Canım annem.kızlaaaar neler kaynatıyonuz bakiim gelemedim bugün evde büyük temizlik var cam pencere kapı hepsi temizleniyo.ufak tefek bende katılıyom temizliğe ama şimdiden bel ağrısından geberiyorum ölüyorum wallahi
bende ogluma bkini giydircem işte yaaa cok kıskandımneden erkek cocuklarının secme özgürlügü yok ya kızların ne güzel bana na bende giydircem işte bikini hem nerden anlayacaklar onun erkek oldugunu şeyine bakacak halleri yokya..büyümeden giydirecegim kızlar:dance:
kızlar yaklaşık 3 gündür falan burnumu temizlerken falan sürekli kan da geliyor.hiç normal gelmiyor sırf kanlı geliyor.hale sen söylemiştin sanırım başlıycağını en önce bende oldu galiba bu meret.
Nasıl geçti canım muayenen.İnşallah iyidir bebeğin .Cinsiyet için erken ama belli olmaz erkekse belki gösteriri pipiyi :)Azo teşekkür ederim canım. Bugün iki buçukta doktora gidiyorum size haber veririm. Çıktım ben öpüyorum kızlar...
Bende çok özledim Denizi yaaaaaaaya siz beni pazar günü görecektiniz... denize aşerdim resmen... mersine gidelim dayımlara gidelim (dayımlar mersinde denizin dibinde oturuyolar.. çok şirin bi evleri var bahçeli falan... yaz kış deniz ellerinin altında ne güzel) denize girelim bi saatliğine de olsa gidelim die kocişimin başının etini yedim..... bööle gözümün önünde deniz var resmen.... deli olacam yaaa.... :sm_confused:
Bende eğitim fakültesindeydim.Özbeldedeydi evim :)annemlerin evide eğitim fakültesine yakın merkeze ilk girişte.. ayrıca bende kısa dönem üniversitenin döner sermayesinde çalışmıştım..
kardeşinde eşimin mesleğinden olacak bu arada.. inşallah ilk görev yeri güzel bir yere denk gelir..
İyiydi canım.Kro kardeşimi gördüm canım ya.Ablasının yakışıklı krosu :)günaydın şekerlerrr :sm_cool: çok güzel bir gün ama çook da sıcak yaw:1no2: darkinlife nasıl dı program??ben izleyemedim dışarı çıkmıştım aksam..umarım güzeldir Şeniza.s.
Evet kızlar ben 15:00 da geliyorum okuldan.Ne zaman fırsat bulursam giriyorum hemen.Günaydın halecim. Dark okuldadır heralde. Napıyorsun? Ben dün çıktığımdan beri bel ağrısından ölüyorum. Dün var ya dik bile oturamadım o kadar çekti ki. Doktoru aradım. Hemen bir parol iç. bir tane de gece. Sonra sabah 10 gibi beni ara dedi. İlk defa bu kadar ilgili gördüğüm için şaşırdım acaba ciddi bişey mi bel ağrısı diye. Fikri olan var mı? Birazdan da arıyacağım zaten doktoru. Şu anda dünkü kadar ağır değil. Sadece dik durduğumda kasıyor belim ama daha dayanılır bir ağrı.
Kızlar gldim doktordan. Çok şükür bir şey yokmuş kuzucuk bayağı sağlıklıymış. Bel ağrısı beni korkuttu ama Allah'tan bir şey yok dedi doktor da. Ağrı hala geçmedi. Bu akşam sizin yastık önerinizi bir deneyeyim bakayım belki işe yarar. Bebişim küçük diyordum ya kızlar iki hafta önce. Bungün tam 14 haftalık çıktı. Nasıl oldu ben anlamadım oysaki ben bugün tam 12+5 sanıyordum. Bir iki gün öne geçer de bu kadar nasıl öne geçti anlamadım. Aslında öne geçmek değil. SAT'a göre normal oldu.
Bu arada ne kadar ısrar etsem de doktor cinsiyetine bakmadı bile kızlar. Daha erken dedi((( Ama siz de hep bu haftalarda öğrendiniz. Baksaydı belli olurdu eminim.
sevgili dark doktoru tanımıyorum ben hacettepede prof özgür derene gidiyorum ayrıntılı ultrasyonda eyüp ekici için bir numara diyorlar özel çalışıyor muayenesi 200 teli var istersen veririm ama ankarada en iyisi buymuş bende ona yaptırmayı planlıyorum 20. haftadan itibaren yaptırabilirsin ama 15. haftada bile yaptıran var eğer gidebelirsen bu doktoru tavsiye ederim canım
kızlar bugün tahlil sonucumuz için genetik laboratuarını aradım veeeeeeeeeee sonuç normal çıktı yani bebeğimde down sendromu riski yokmuş günlerim zehir olmuştu biliyorsunuz çoz zor süreçlerden geçmiştim bir çok insanın korktuğu düşük riski olan bir testti yaptırdığım gözümün yaşı çok akmıştı ama allahıma şükürler olsun herşeye değdi yavrum annesine ben sağlıklıyım anne sen hiç üzülme dedi bugün saat 8'de bir uyandım daha uyu uyuyabilirsen sonuç 1'de demişlerdi 12'yi zor ettim aradım ve herşey güzel ama inanın ellerim titriyordu kusacak gibiydim çok zor saatlerdi allahım kimseye yaşatmasın banada bir daha inşallah yaşatmaz hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim hep yanımdaydınız hepimizin dualarıyla yavrum sağlıklı çıktı buna inanıyorum
Herkese selam kızlarrrrrr!!
Nihayet döndüm Urfa gezisinden.Cuma gittik salı döndük..Kısa ve yorucuydu ,yol çok uzun geldi..Ama yeni yerler görmek güzeldi.
Dün ikili test sonucumu da aldım.Çok şükür sonuçlarım iyi geldi.4 hafta sonra da 3lü test için gidicez..
Eeee buralarda ne var ne yokmuş bi bakalım geçmişe doğru..
Selam canım.Hoşgeldin.yedin mi çiğ köfteleri :)) Off olsa şimdi acı acı :)
test sonucuna çok sevindim.İnşallah 3lüde iyi çıkar.
3lü iyi çıksa bile ayrıntılı ultrason imkanı olanlar baktırsın bence.
kızlar yaklaşık 3 gündür falan burnumu temizlerken falan sürekli kan da geliyor.hiç normal gelmiyor sırf kanlı geliyor.hale sen söylemiştin sanırım başlıycağını en önce bende oldu galiba bu meret.