-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.641
Teşekkür ederim canım ya. Şimdi de iyi gibi dünkü kadar kötü değilim. Ama o kadar tuhaf ki fincanı kaldırırken bile ağrıyor.
Senin şu sıcaklarına bi çare var aslında ama muayeneye bile giderken surat asan, gıcık patronun yapmaz sanırım. Bi klima alsa ne olur ki sanki ofise.
Doğumdan sonra işten ayrılacak mısın? Yoksa kurtulmak derken 4 aydan mı bahsediyordun.
Güzel plan yapmışsın Hale, inşallah her şey istediğin gibi olur. Kızlardan kimse uyanmadı galiba.
Doktorumu aradım şimdi. Ağrının geçmediğini söyledi. Muayenehaneme gel bir ultrasonda bakalım dedi. Umarım ciddi bir şey yoktur kızlar. İnsan en ufak bir şeyde bile korkuyor. Bir yandan da hiç hesapta yokken meleğimi görücem diye de sevindim ama keşke keyfi olsaydı. Bu arada kızlar cinsiyeti de belli olur mu acaba? Takvimden beş gün gerideyiz biz Bugün 12+6
Canım yazmaz mıyım. 11 gibi randevu alacağım sekreterinden. Sanırım akşamüstü gideceğim. Gerçi insan önce onu orada iyi göreyim de cinsiyeti nasıl olsa bir ay sonra öğrenirim diyor. Bence de biraz boşuna kuruntu yapıyorum gibi ama doktor çok önemli bişey olmasa muayehaneye çağırmaz diyorum çünkü normalde beni üniversite hastanesinde kontrol ediyor. Bugün de oraya gitmeyecekmiş. Acil görmemiz lazım dedi.
Escape teşekkür ederim, bence de bir şey yoktur. Duruş ya da oturuş bozukluğu diyorum inşallah da öyledir. Aslında kasıklarımda da biraz ağrı olmasa doktoru da aramazdım ama ikisi bir olunca korktum.
Ya evet işte Hale, sen hiç kuruntu yapmazken, endişelenmezken, doktor bir şey söyleyince nasıl heyecanlanıyorsun. Ama onlar da böyle yapmasa yine kızardık bu sefer önemsemiyorlar diye.
ya kızlar yanıyorum acaip.menapoz ateşi gibi ateşler basıo benii( ayaklarım cayır cayır her yerimden ateş çıkıo yaaa ((