2008 Kasım Anneleri

ayy kızlar bızım sırkette ısınmaya basladı 26 derece gosterıyor off cok sıcak ya bende havalar ısınıca denız degılde annemlerın bagını ozledım akşamları buz gıbı oluyor orası dagın dıbı gecede yorganla yatıyor ınsan oyle serın gunduzlerıde sessız agacların ıcınde oturyorsunuz ya ben cok ozllleeeeddımmmmmmmmsenağlamasenağlama

:nazar:

kızlar anlaşıldı bunlar hamilelliğin sıkıntılarından biri..bende yanıyom çünkü..hiç sıcaktan etkilenmeyen biri olarak..ben mümkün olduğunca bol ve ince giysiler giyiyorum..ayağımda çorap yok terlikle işe geliyorum..yanıma hergün meyva aldığım için arada onları yiyorum vede çok bunalınca (yarım saatte bir)lavaboya gidip elimi yüzümü yıkıyorum. iyi geliyo..napalım idar edicez..halecim açtır klimayı çok sıcak istanbulda..hele senin oraları tahmin edebiliyorum.bunun ayıbı yok..senin mazeretin var..:)

ayıbı yok ama utandım işte :)) ya ben hamileyken bikini giyenleri çok begeniyorum aaip tatlı oluyor bence asortie sen neden öyle dedin?? beğenmio musun yoksa :KK43:(

ah ah Hale.. Bunların hepsi çok hoşta..bu fizikte olursan:KK43:
ben dün YKM de bikaç model baktım.ama denize gitme imkanım olursa gideceğim zaman almayı düşünüyorum.çünkü artık bu dönemden sonra kilo almaya (ve nekadar alacağımı bilmiyoruz) başlayacağım için, şimdi alırsam küçük gelebilir..sende almayı düşünüyosan gideceğin zaman al bence..bide hamileler için mayolar varmış ben onlarada bakıcam..1 tane alsam yeter sonuçta esne olur bu yaz beni idare eder.inş. bidahki yaza kadar bu fotolardaki kızlar gibi olurumda ozaman istediğim mayoyu alırım:)

valla bende de spor ayakkabıyla geldim.terlik giymeyi sevmiorum ama yarın iş yerime getircem burda giycem cıkarken yıne ayakkabılarımı gıyerım..

ayıbı yok ama utandım işte :)) ya ben hamileyken bikini giyenleri çok begeniyorum aaip tatlı oluyor bence asortie sen neden öyle dedin?? beğenmio musun yoksa :KK43:(

canım ya beğenmiyor değilim benim bikiniler üstü üçgen olanlardan
o yüzden öyle dedim ben yoksa bende bikini giyerim ama
bu sene bu göbekle nasıl giyilir bilmiyorum işte

canım ya beğenmiyor değilim benim bikiniler üstü üçgen olanlardan
o yüzden öyle dedim ben yoksa bende bikini giyerim ama
bu sene bu göbekle nasıl giyilir bilmiyorum işte

ay bende geçen seneki bikinim üstünü giydim göğüslerim küçüktü baya benim birde içinde desteği vardı nasıl oldu varya ucunu bile kapatmadı :roflol: ye bence göbekle ayrı bi güzel oluo işte ama herkesin kendi kararı :)))

ya hele bir gidelim de denize her türlü gireriz
ama gidemedik bir türlü iyice sıcak olmadan gitseydik iyiydi
bundan sonra nasıl gideriz de dururuz oralarda bilmiyorm

bize en yakın antalya ama orada çekilmez bu sene zaten egeye
gideceğiz akdeniz sıktı artık bi de yazlık olunca uğramadan
gelmiyosun ama bu sene gitmeyeceğim karar verdim

büyür büyür benim kaç haftalık oldu daha hamile
olduğumda ağladığımı dün gibi hatırlıyorum
hem de kızlar için alternatif çok fazla erkekte
öyle değil mesela

ben geçen sene gidemedim ama bu senede gideicem heralde.çünkü iş yerinde 1 yılımı doldurmadım heralde yıllık izin vermezler.artık insaflarına kalmış:)) sadece hafta sonları akçakocaya gidebilirim.bir de 2 gün çınarcığa gitmek istiyorum bi ctesi izin alırsam..artık seneye ailecek gideriz tatile bebişlerle :))) bi de geçen waikikide küçücük bikiniler gördüm üstü üçgen nasıl tatlı varya görseniz..inşallah büyr de kızımız alırız ona :)))

evet bende hamile oldugumu öğrendiğim zaman ne ara 1.trimesteri bitirip 2.sine gecicem diyodum ama geçmişim bile :)) bu arada evet yazılar yer değiştiriyor :))

bende ogluma bkini giydircem işte yaaa cok kıskandım:eek:neden erkek cocuklarının secme özgürlügü yok ya kızların ne güzel bana na bende giydircem işte bikini hem nerden anlayacaklar onun erkek oldugunu şeyine bakacak halleri yokya..büyümeden giydirecegim kızlar:dance:

X