2008 Kasım Anneleri

şimdi hemşirenin yanına indimde krem varmış onda antibiyotikli dedi ama bişey olmaz çok az sürücen zaten dedi az sürdüm ama inşallah geçer

evet hilalcim keşke bunu geçirmeninde doğal yolu olsa off vardır kesin eskiden kremmi varmış ta biz bilmiyoruz

günaydın kızlar bugün çok kötü bir rüya gördüm bebeğimin ense kalınlığı 3.97 çıktı
ve ben çok kötüydüm hayırdır inşallah düşünmekten kafayı yiyorum galiba

asortie hayra yor hayır olsun rüyaların tersi çıkarmış bazen sakın kötü düşünme canım benim herşey normaldir şimdi stres yapıpta üzme bebişinide

kızlar günaydınnn dudağımda uçuk çıktııı çok kötüü ne yapcam ben kocaman şişti

Geçmiş olsun canım..Geçen hafta bende de çıkmıştı hiçbir şey kullanmadım ama benimki öyle çok büyük değildi..istersen sen yine de doktoruna sor ama uçuk kremlerini gebelikte çok önermiyorlar..

Canım geçmiş olsun, uçuk kremleri antibiyotikli olduğundan doktor vermiyor. Sağolsun ben hamile değilken ayda bir uçuk çıkardığımdan bu konuda prof. oldum. Ama iki yöntem var doğal yolla geçirmek için:
1) Bir poşetin içine buz koyup dudağına kompres yap ve ardından tepesini hafif bıçakla açtığın sarımsağı sür. Bu antibiyortik etkisi yapacaktır ve en azından kaşıntılar yarına kadar geçecektir.
2) Bu daha tehlikeli ama benim sık yaptığım birseydri. Tahta mutfak kaşığını hafif ısıt ve dudağındaki kabarcıkların üstüne uzun bir süre tut. Ama ısınan kaşığı önce elinle kontrol et ki yanmayasın.

Benim tavsiyem No 1. Geçmiş olsun

kızlar günaydın bugün herkes burda sabahtan ne güzel.çok heyecanlıyım akşam 7 de doktora gidiyoruz benim doktor da sanki bakmıcakmış cinsiyetine gibime geliyo.ben çok aceleci olduğum için bazen kızıyo tatlı tatlı azarlıyo.ama kolay mı yaa o tabii erkek ne bilsin bu heyecanları.
çitoscum hoşgeldin gezdin gördün oh ne güzel yediğin içtiğin senin olsun neler gördün anlat.
biz de pazar günü eşimin şirket pikniği var oraya gidicez.c.tesi yeğenin doğum günü var oraya gitçez anlıycağınız yorucu bir haftasonu beni bekliyor.temizliğim de bitti ev gıcır gıcır noldu ohh beee.
bugün de kendi vücut temizliğimi yapayım da rahatlıyayım diyorum.nekadar alttan muayene olmasa da ben doktora giderken her ihtimale karşı temizleniyorum bi de bi terslik olur rezil olmayalım:))

kesinlikle haklısın canım.benim başıma geldi o ilk muayenemde :1closedeyes: artık temkinli gidiyorum ne olur ne olmaz

sakura çok teşekkür ederim canım şuan işteyim akşama hemen yapıcam dediğini inşallah geçer çok kötü şişti çünkü aysun kayacı gibi oldum :)

Günaydın kızlaaaar;

Çitos gelmiş, hoşgelmiş. Bizim yerimize de kebapları götürmüş :a015: Afiyet şeker olsun canım, bebişine yarasın.

Dark, yazdıklarını okudum da, inşallah Ankara'dan müjdeli haberlerle döneceksin. Buna çok inanıyorum. Ama doktor konusunda çok kafanı karıştırma bence. En iyisi seni bulacaktır eminim...

Atatanem, fena halde çatlatıyosun beni. Nasıl özendim evim gıcır gıcır falan deyince. Şööyle temizleyesim geldi ama ı-ıh. Yapmam. Yapamam

Asortie ve minik geçmiş olsun canım size. Asortie çok dinlen, C vitamini al. Bak kuşburnunda çok varmış C vitamini. Ihlamirla ikisini kaynatıp, limonla içersen bence kısa sürede ayağa kalkarsın canım...

canım walla bende temizlikçi bayan aldım kendim yapamazdım 160m2 ev bebeğe bişey olurdu walla allah korusunsende kadın al iyi oluyo inanki zaten ben genelde hep alıyorum bel rahatsızlığım yüzünden kapı pencere silemediğim için.

hoşbulduk canım..aynı tedirginliği ben de yaşıyorum doktora giderken temizlik konusunda..hamilelikte özellikle daha dikkat ediyorum ama bu seferde jilet kullanmak zorunda kalıyorum o kötü oluyor..

bende de dün kadın vardı..o büyük işleri ben de ufak tefek işleri yaptım benim evim de gıcır valla..yerimseniben

hoşbulduk şekerim...çok da götürdüm denmez ya..urfa da hiç kebap yemedim korkudan ishal filan olurum diye..adana da güvendiğim biyerde yedim o da bi sorun çıkartmadı çok şükür..

:teytey:günaydın kızlar az önce saglık ocagından geldim ve ilk aşımızı olduk hiç canımız yanımız yanmadı ama hemşiremiz agrı yapabilir dedi şimdilik gayet iyiyiz aşı olan varmı aranızda

bende ev işi pek yapmamaya çalışıyorum eşim sağolsun süpürüyo ben toz alıyorum ama cam falan artık silemem çamaşır asarken bile kurutmalığa eğilirken belim acıyo yorulmamamız lazım dikkat etmeliyiz kendimize kadın alıcam bende napalım doğuma kadar idare edicez

arkadaşlar temizlik demişken benim evde normal bi elektirik süpürgem vardı..nezamandır sulu olan elektirik süpürgelerinden istiyodum.hem hijyen için hemde havayı temizliyolar.benim allerjim var zaten bana ve doğacak bebeğimede iyi gelir diye geçen hafta sonu eşimle gittik aldık bir makina..süper oldu valla.evin temizlendiğini hissettim.o halılardan çıkan tüylü pis suları görünce inanamadım..tanıtım için gelen servis 2 ayda anca ev kendine gelir dedi..düşünün nekadar pismiş evim.oysa her hafta kendim dip bucak temizliyorum.ama tozlar süpürürken havaya kalkıp sildikten sonra yere iniyodu aynı kalıyodu..sizede tavsiye ederim evinde olmayanlar muhakkak almalı..özelliklede bebek olunca çok lazım..

Çitos senin evde mi tertemiz, ne güzel. Ben şimdiye kadar hiç kadın almadım kızlar. Çok çok büyük işlerde annem yardım ediyordu. Şimdi de almayı düşünmüyorum. Çünkü şimdi de annem geldiği zaman eşimle birlikte evi temizliyor. Bense sadece ufak tefek şeyleri yapıyorum. Uzun bir süredir de elleri değmedi, ben de onlara yapın diyemiyorum.

Çitoscum hoşgeldinnnn,
Kızlarrr, ben de hamile kalınca bundan sonra u/s’nin abdominal yapılacagını sanmıstım. Artık mikro enjeksiyon sırasında gunde iki kez u/s’ye girmekten oylesine usanmıstım ki... Ama maalesef doktorum bundan boyle vajinal dedi.
Gerci benim jilet sıkıntım yok infertilite tedavisi sırasında akıllanıp hemen epilasyon yaptırmıştım, ama tabii duygu kötü işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…