- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.701
deli misin cocugun psikolojisini bozcaksın..aa kızarım bak :)) bu arada sende oğluna slip alırsın küçük ya fazla belli olmaz.büyüyünce giymesin sakın ama slip giyen adamlara acaip gıcık oluyorum klava:
Erkeklere slip zararlı kızlar.bence bebekleriniz küçükken boxer a alıştırın derim.
Ohh temizlik gibisi yok cidden.Benimde annem yanımdayken her tarafı tertemiz yaptı gitti.Canım annem.kızlaaaar neler kaynatıyonuz bakiim gelemedim bugün evde büyük temizlik var cam pencere kapı hepsi temizleniyo.ufak tefek bende katılıyom temizliğe ama şimdiden bel ağrısından geberiyorum ölüyorum wallahi
Kendini yorma canım.
bende ogluma bkini giydircem işte yaaa cok kıskandımneden erkek cocuklarının secme özgürlügü yok ya kızların ne güzel bana na bende giydircem işte bikini hem nerden anlayacaklar onun erkek oldugunu şeyine bakacak halleri yokya..büyümeden giydirecegim kızlar:dance:
Ayyy napıyosun güydirme çocuğa bikini felan.Cinsel kimliğini zedeleme çocuğun skın.
Ohhh sen kızlarımıza asılır mısın:Ohh ohh bizim kızlar bikini giycekler :) Sen slip giydir Peh p lülülülülülü
bülüşü belli olmaz sanıyon ama olur ıslanınca