- 2 Ekim 2007
- 5.042
- 7.943
- 43
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.561
canım bak ben san bi site vereyim park yataklara bak ordan çok kullanışlı.bende oda yapıcam tabiiki ama şimdi doğumu da özelde yapıcaz birsürü alışveriş var enaz 5.000ytl harcanıcak ilk etapta ondan bebk odasını yaza yaparım diyorum hem gelir gelmez de kullanırımsırnaşık şey buarada bende pek beğenmezdim hamile kıyafetlerini ama bak sana bir link vericem benim aldığım kıyafetlerin hepsi bu marka inanılmaz şık.buarada ben sadece alt alıyorum çünkü busene üstlerin hepsi hamilelerin giyebiliceği kadar rahat okadar parayı üste vermeye gerek yok alt almaya mecburuz
kıyafetler için bu linke gir : http://www.ebrumaternity.com/index.php
bu sitedeki fiyatları dikkate alma bu markanın bşubeliği bulunan mağazalarda kıyafetler %30 daha ucuza satılıyor.
park yatak için de bu linke gir: http://www.e-bebek.com/Products.aspx?SectorID=049&CatID=008&gclid=CLb8wt3WtJMCFQ8Huwod2EjAZA
bu linkte çeşit çeşit var hem bunlar tekerlekli istediğin yere götürebiliyosun hem katlanıyo çok hafif hemde yatağı kaldırınca çocuk için oyun alanı oluyo.titreşimi var müzik çalıyo oyuncaklı da.bi incele ben ilk etapta bundan kullanıcam çünkü kullanan herkes acayip memnun kalmış
selam tatlı hamısler nasılsınız valla gıremedım nezamandır catladım gıremeyınce neler oldu acaba dıye bende sıteye baktım apple katılıyorum banada pahalı gıbı geldı yarın doktora gıdıcem buyuk ıhtımalle bellı olucak cınsıyetımız cok heycanlıyım
ayy canım hadı ınsallah yazarsın artık yarın bebısının cınsıyetını :sm_cool::sm_cool:
kasım anneleri hepinize günaydın.Benim bir sorum olacaktı.Hamile kaldığımdan beri kasık ağrılarım var ve hala devam ediyor.Doktorum hiç bir problem yok.Bazı bünyelerde oluyor ve dokuz ay boyunca bile devam edebilir dedi.Sizlerin böyle şikayetiniz varmı?
Bizde heyecanla bekliyoruz haberlerini canım.Hayırlısı olsun.selam tatlı hamısler nasılsınız valla gıremedım nezamandır catladım gıremeyınce neler oldu acaba dıye bende sıteye baktım apple katılıyorum banada pahalı gıbı geldı yarın doktora gıdıcem buyuk ıhtımalle bellı olucak cınsıyetımız cok heycanlıyım
selam kızlar nasılsınız?
3 gündür yoktum hepinizi çok merak ettim
kocişim bana sürpriz yaptı 3 gündür marmariste çok güzel bir tatil yaptık
gerçi denize ve havuza giremedim ama bol bol dinlendim ve çok güzel beslendim
bol enerji ve moral depoladım
geldiğimden beri yediklerimi çıkarsamda sanırım bebeğim mutlu ayrıldı tatilden
kızlar ben hala evde yemek yapamıyorum
özellikle akşamları midem bulanıyor hala
bu akşamda canım annemdeyiz yemeğe
ne zaman geçer acaba bu bulantılarrr
kendinize dikkat edin kızlar
hepinize sevgilerrr
Ya kızlar ben ekmekten de tiksinmeye başladım ya
Ekmekte ya hamur kokusu ya yanık kokusu alıyorum.İki gündür bu daha da yoğun oldu.Ve sabh bu yüzden çıkardım.Şimdide yiyorum ama midem bulana bulanaOff ya bari ekmekten tiksinme olmasın yaaa.Ne yerim ben o zaman.
Hiç geçmeyecek bu bulantılar galiba.16.haftaya gireceğiz.
kasım anneleri hepinize günaydın.Benim bir sorum olacaktı.Hamile kaldığımdan beri kasık ağrılarım var ve hala devam ediyor.Doktorum hiç bir problem yok.Bazı bünyelerde oluyor ve dokuz ay boyunca bile devam edebilir dedi.Sizlerin böyle şikayetiniz varmı?
selamlar,
kızlar bende bugün doktordaydım ense kalınlıkları için benim bebişler nasıl yaramazlar öyle kıpır kıpırdılar maşallah.. ama doktor biri yatay biri dikey pozisyonda dedi yani birinin ayak kısmında öbürünün kafası var..:)) ama şimdiden böylelerse doğunca işiniz zor kolay gelsin size dedi..:)) babalarıda ilk kez gördü bebişlerimizi ultrasonda..
yine ölçtürmediler bir karnımı doyurdum tekrar bakıldı yine kıpraşıyorlar ama kafalarını istenilen pozisyona getirmediler bir türlü yarına kaldı bizin sonuç.. yarın tekrar gideceğiz..
ishal konusunuda sordum bugün iyiyim dedim sorun yok geçtiyse ama yinede yediklerine dikkat et dedi..mevsimsel enfeksiyon çok görülüyormuş bu ara..
Ya kızlar ben ekmekten de tiksinmeye başladım ya
Ekmekte ya hamur kokusu ya yanık kokusu alıyorum.İki gündür bu daha da yoğun oldu.Ve sabh bu yüzden çıkardım.Şimdide yiyorum ama midem bulana bulanaOff ya bari ekmekten tiksinme olmasın yaaa.Ne yerim ben o zaman.
Hiç geçmeyecek bu bulantılar galiba.16.haftaya gireceğiz.