2008 Kasım Anneleri

iyi geceler kızlar, benimde eşim çalışıyor hazır yokken bir bakayım dedim.. yarım saat sonra geliyor ama yeni haberler varmı diye bir baktım...
darkcım konyadaki doktorunda olumlu konuşmuş sevindim canım.. inşallah üçlüde de bişey çıkmayacak..
yağmurcum sende iyisindir inşallah.. dikkat etmek lazım gerçekten.. Allah hepimizi korusun kazalardan...

Çok geçmiş olsun canım tahmin edebiliyorum ne kadar korktuğunu geçen günde ben düştüm ama o kadar kontrollü düştüm ki aslında hiçbirşey olmamıştır diye bildiğim halde yinede acaba diye geçti içimden ki sen kötü düşmüşsün morluklar olduğuna göre çok çok dikkatli olalım 6 ay düşmemeye bol gayret gösterelim kızlar

arkadaşım şusiyi bilemem (kafaya takılacak bir şey olduğunu sanmıyorum:))) ama soya sosu gerçekten bir harika mesela tavukla beraber o kadar güzel oluyorki en basiti kemiksiz tavuk kalçayı alıyorsun tavaya çok az yağ ve üzerine soya sosu o sosu çekene kadar pişir tabi kızaracakta ye bakalım hiç tavuğa benziyor mu otomatikmen değişiyor tadı tavsiye ederim.

kasım anneleri hepinize günaydın.Benim bir sorum olacaktı.Hamile kaldığımdan beri kasık ağrılarım var ve hala devam ediyor.Doktorum hiç bir problem yok.Bazı bünyelerde oluyor ve dokuz ay boyunca bile devam edebilir dedi.Sizlerin böyle şikayetiniz varmı?

Hilalcim bnm kasık agrım yok ama acaip bel agrılarım war doktorlar bu tür agrıları normal karsılıo bnmde 9 ay sürcek gibi gözüküo bu agrılar doktorlar normal dedigine göre sorun yoktur demektir o zmn... napalım cnm katlanıcaz bebişler icin :)

kızlaaaar bi ciciler aldım ki sormayıııın.bitane kot kapri aldım paçaları yandan fermuarlı,bitane eşortman altı aldım ama nasıl rahat anlatamam yoga yaparken de giyebilirim çok rahat,bitane pantolon aldım krem rengi çok şık,bitane de elbise aldım ama nasıl tatlı siyah straplez altı bosbol istersen bele indirip etek olarak da giyebiliyorsun.çok cici bişey gece gündüz istediğin zaman giy çok amaçlı bişey.yanlız nekadar pahalı kıyafetler yahuu almak zorundayız diye resmen giydirmişler fiyatları.nekadar kötü sektör yapmışlar resmen.bu 4 parça şeyi 255 ytl ye aldım biliyomusunuz.gerçi markalı çok kaliteli ama yinede el yakıyo.
ayyy gezerken chicco nun bir bebek arabasını gördüm nasıl tatlıydı anlatamam eşim de bayıldı erkek olursa kesin onu alırız çünkü mavi griydi.çok tatlı bir park yatak buldum kesin ondan alıcam çok kullanışlı.kızlar ilk 6 ay bebeğe oda yapmayı düşünmüyorum çünkü hiç oda kullanılmıyo park yatak alıcam heryere çekiliyo titreşimli müzikli yatağı çıkart çocuğa oyun alanı çok kullanışlı.kurcaz onu oturma odasına orda yatıcam artık bisüre çünkü klima orda evimde kocaman yatk odamı hayatta ısıtamam çünkü salonumdan büyük.oturma odasında yaşıycaz kışın artık.yaza odasını kurar bebişi de oraya alırız öbür kış odasında yaşar artık:))siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda?hadi paylaşalım
ya buarada ecemim canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine altı kaymayan terliklerden al canım çok üzüldüm yaa.allah bütün hamişleri kazalardan korusun hepinizi nazarlardan saklasın.
beklemek canım verdiğim tarifi bugün deniycem bakalım nasıl olucak tavukla yapılıyo benim dediğim de zaten.yazarım buraya nasıl olduğunu:))

Son düzenleme:

Gözünaydın Beklemek'cim a.s. Ben de sonuçlarını dört gözle bekliyordum inan...
Bu güzel haberi paylaştığın için teşekkürler canım :enbuyukkk:

halecim aynı şey bebekler için de geçerli oynamaları için çocuklara cep telefonlarını kesinlikle vermeyin

evet oynamak için değil aslında bebeklerin olduğu yerde bile telefon olmaması lazım.enim eniştem saolsun çok severim o huyunu çok dikkat eder böyler şeylere..

ben bebek odasını yapmayı düşünüyorum orada yatırmasam da yapıcam. muhakkak ki orada fazla olmayacak ama yinede istiyorum. heves galiba. biz de her odada klima var gerçi klima sağlıklı değil ama ne yapalım buralarda daha doğal gaz yok .
bir de şu kıyafet meselesi. hamile kıyafeti satan yerlerdeki kıyafetler benim pek hoşuma gitmedi. ben de başka yerlere bakıyorum zira bu ararlar hamile kıyafetlri çok moda hani belden bol bol.. başka yrlerden bir kaç parça aldım. yani kendimizi o mağazalarla sınırlamaya gerek yok.
bir de bu park yatak nasıl bir şey duyuyorum ama pek bir bilgim yok..

bende cok telefonla konusuyorum gunde 3-4 kez anem ve kardesımle konusuyorum bugunden ıtıbaren azaltıcam akşama kadarda bılgısayarın basında oturyorum arkadasım randasyonu alıyor dıye kucuk kaktuslerden almıs saolsun bıraz ıcım rahatladı cunkı korkuyordum hamıleyken bılgısayar basında oturmak bebgı etkılıyor dıye bılıyorumm

ya pc nin yaydığı radyasyon zararsız diye duydum.bende günde 12 saat pc başındayım.bu arada kaktüsü hiç duymadım gerçekten öyle bir şey varsa bende alayım ne olur ne olmaz.ya herşey sağlıksız herşey zararlı nasıl bir devirde yaşıyoruz.bazen kızıyorum kendime böyle bir dünya ya bebek neden getirip onu ziyan ediceksin diyorum ama olmayınca da olmuyor işte.allahım yardımcımız olsun ya

canım bak ben san bi site vereyim park yataklara bak ordan çok kullanışlı.bende oda yapıcam tabiiki ama şimdi doğumu da özelde yapıcaz birsürü alışveriş var enaz 5.000ytl harcanıcak ilk etapta ondan bebk odasını yaza yaparım diyorum hem gelir gelmez de kullanırımsırnaşık şey buarada bende pek beğenmezdim hamile kıyafetlerini ama bak sana bir link vericem benim aldığım kıyafetlerin hepsi bu marka inanılmaz şık.buarada ben sadece alt alıyorum çünkü busene üstlerin hepsi hamilelerin giyebiliceği kadar rahat okadar parayı üste vermeye gerek yok alt almaya mecburuz

kıyafetler için bu linke gir : http://www.ebrumaternity.com/index.php
bu sitedeki fiyatları dikkate alma bu markanın bşubeliği bulunan mağazalarda kıyafetler %30 daha ucuza satılıyor.

park yatak için de bu linke gir: http://www.e-bebek.com/Products.aspx?SectorID=049&CatID=008&gclid=CLb8wt3WtJMCFQ8Huwod2EjAZA
bu linkte çeşit çeşit var hem bunlar tekerlekli istediğin yere götürebiliyosun hem katlanıyo çok hafif hemde yatağı kaldırınca çocuk için oyun alanı oluyo.titreşimi var müzik çalıyo oyuncaklı da.bi incele ben ilk etapta bundan kullanıcam çünkü kullanan herkes acayip memnun kalmış

monıtorun yanına koydum canım bı umut dıyorum duruyor, bende bebegim için kaygılanıyorum ekonomı ve durumumuz hıc ıyı gıtmıyor bazen bende kaygılanıyorum canım

bluz almayın boşu boşuna çok pahalı canım yaa pantolon alın zaten b usene moda hep hamile bluzu gibi bol bluzlar extradan hamile bluzu diye birsürü para alıyolar üstündeki 2-3 yazı için çok gereksiz.ama pantolonları cidden çok iyi üstüne şak diye oturuyo sanki hiç hamile kıyafeti gibi değil walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…