- 24 Mart 2008
- 796
- 2
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.541
Kıslar bi süre giremedim nasıl gidio bebişler iidir insallah ?? ecemim canım gecmis olsun sanada düsmekten bende korkuorum aman dikkat edelim !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağmurcum iyi bebeişler sen nasılsın,bebişin nasıl canım?
merhaba kızlar 2-3 gündür giremiyordum ne kadar olay olmuş yazdıklarınızı okurken bazen çok güldüm eee bu hamilelik bak neler yaptırıyor anne adaylarına babalara değil mi aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz kasım annelerine testleri sonuçları iyi çıkanlar gözünüz aydın benimde ikili testim allaha şükür iyi çıktı bir sorun yok ama dün çok kötü düştüm neye uğradığımı şaşırdım kayınvalidemlerdeydim yere su dökülmüş terliğim bir kaydı bebişimi korudum ama kolum nerdeyse kırılıyordu bacağım mosmor olmuş çok korktum çok ağladım hemen doktorumu aradım eğer ağrın sızın olmazsa(karın- kasık - bel) hiç bir şey olmaz korkma dedi allaha şükür kolum hariç ağrım olmadı ama çooook korktum çok dikkatli olun
kız kipalar heryerde oluyo diye söyledim.yani büyük alışveriş merkezlerinde vardır onu demek istedimnaniknaniktansaşta falan yoktur çünkü çok talep gören bişey değil.carrefour falan varsa orda da vardır metro mağazasında da vardır.yani içinde herşey olan büyük alışveriş merkezlerinde vardır.buakşam yapıcam bakalım soya sosu falan da aldım soya sosu çok lezzetliymiş normal sotelerde falan da kullanılıyomuş ve inanılmaz lezzet katıyomuş daha hiç yemedim çok merak ediyorum.ya kzılar bana salak demeyin ama ben bu suşinin tadını çok merak ediyorum bide.gerçi hamile olduğum için şimdi yiyemem çiğ balık sonuçta ama bigün yicem taktım kafayakafamçokkarıştı
kızlar bugün tahlil sonucumuz için genetik laboratuarını aradım veeeeeeeeeee sonuç normal çıktı yani bebeğimde down sendromu riski yokmuş günlerim zehir olmuştu biliyorsunuz çoz zor süreçlerden geçmiştim bir çok insanın korktuğu düşük riski olan bir testti yaptırdığım gözümün yaşı çok akmıştı ama allahıma şükürler olsun herşeye değdi yavrum annesine ben sağlıklıyım anne sen hiç üzülme dedi bugün saat 8'de bir uyandım daha uyu uyuyabilirsen sonuç 1'de demişlerdi 12'yi zor ettim aradım ve herşey güzel ama inanın ellerim titriyordu kusacak gibiydim çok zor saatlerdi allahım kimseye yaşatmasın banada bir daha inşallah yaşatmaz hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim hep yanımdaydınız hepimizin dualarıyla yavrum sağlıklı çıktı buna inanıyorum
kızlaaaar bi ciciler aldım ki sormayıııın.bitane kot kapri aldım paçaları yandan fermuarlı,bitane eşortman altı aldım ama nasıl rahat anlatamam yoga yaparken de giyebilirim çok rahat,bitane pantolon aldım krem rengi çok şık,bitane de elbise aldım ama nasıl tatlı siyah straplez altı bosbol istersen bele indirip etek olarak da giyebiliyorsun.çok cici bişey gece gündüz istediğin zaman giy çok amaçlı bişey.yanlız nekadar pahalı kıyafetler yahuu almak zorundayız diye resmen giydirmişler fiyatları.nekadar kötü sektör yapmışlar resmen.bu 4 parça şeyi 255 ytl ye aldım biliyomusunuz.gerçi markalı çok kaliteli ama yinede el yakıyo.
ayyy gezerken chicco nun bir bebek arabasını gördüm nasıl tatlıydı anlatamam eşim de bayıldı erkek olursa kesin onu alırız çünkü mavi griydi.çok tatlı bir park yatak buldum kesin ondan alıcam çok kullanışlı.kızlar ilk 6 ay bebeğe oda yapmayı düşünmüyorum çünkü hiç oda kullanılmıyo park yatak alıcam heryere çekiliyo titreşimli müzikli yatağı çıkart çocuğa oyun alanı çok kullanışlı.kurcaz onu oturma odasına orda yatıcam artık bisüre çünkü klima orda evimde kocaman yatk odamı hayatta ısıtamam çünkü salonumdan büyük.oturma odasında yaşıycaz kışın artık.yaza odasını kurar bebişi de oraya alırız öbür kış odasında yaşar artık:))siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda?hadi paylaşalım
ya buarada ecemim canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine altı kaymayan terliklerden al canım çok üzüldüm yaa.allah bütün hamişleri kazalardan korusun hepinizi nazarlardan saklasın.
beklemek canım verdiğim tarifi bugün deniycem bakalım nasıl olucak tavukla yapılıyo benim dediğim de zaten.yazarım buraya nasıl olduğunu:))
bende cok telefonla konusuyorum gunde 3-4 kez anem ve kardesımle konusuyorum bugunden ıtıbaren azaltıcam akşama kadarda bılgısayarın basında oturyorum arkadasım randasyonu alıyor dıye kucuk kaktuslerden almıs saolsun bıraz ıcım rahatladı cunkı korkuyordum hamıleyken bılgısayar basında oturmak bebgı etkılıyor dıye bılıyorumm
ben bebek odasını yapmayı düşünüyorum orada yatırmasam da yapıcam. muhakkak ki orada fazla olmayacak ama yinede istiyorum. heves galiba. biz de her odada klima var gerçi klima sağlıklı değil ama ne yapalım buralarda daha doğal gaz yok .
bir de şu kıyafet meselesi. hamile kıyafeti satan yerlerdeki kıyafetler benim pek hoşuma gitmedi. ben de başka yerlere bakıyorum zira bu ararlar hamile kıyafetlri çok moda hani belden bol bol.. başka yrlerden bir kaç parça aldım. yani kendimizi o mağazalarla sınırlamaya gerek yok.
bir de bu park yatak nasıl bir şey duyuyorum ama pek bir bilgim yok..
ya pc nin yaydığı radyasyon zararsız diye duydum.bende günde 12 saat pc başındayım.bu arada kaktüsü hiç duymadım gerçekten öyle bir şey varsa bende alayım ne olur ne olmaz.ya herşey sağlıksız herşey zararlı nasıl bir devirde yaşıyoruz.bazen kızıyorum kendime böyle bir dünya ya bebek neden getirip onu ziyan ediceksin diyorum ama olmayınca da olmuyor işte.allahım yardımcımız olsun ya