2008 Kasım Anneleri

Unutmuşum beslenmeme yazmayı.ben bi de gece 3-4 civarı kalkar ne bulursam atıştırırım ..Bazı geceler inat yapıp yemesemde vücut istiyor.Gece kalkarsam bi bardak sütü de gece içiyorum.

Kızlar geçen doğum yapan ve 10 aylık bebeği olan bir arkadaşıma gittim. Toplam 28 kilo ile hamileliği bitirmiş ve gördüğüme göre de hala aynı durumda. İlk dört ay 12 kilo almış inanamadım. Her gece 4 te kalkıp yemek yermiş ve şimdi kızı da her gece 4 te ağlayıp mama yiyormuş. Ama kızı çoook tatlıydı :) Dedim ki tüm kilolara değer bi güzellik :)

Desene benim kızda her gece 3-4 gibi kalkıp süt isteyecek :)

benim arkadaşta 14 kilo aldım dedi.Şimdi eskisinden daha zayıftı.Emzirmek bebekle ilgilenmek baya zormuş gözlerimle gördüm :1shok:.Ondan zayıflamıştı,uykusuzluktan.

oh ne güzel iştahın açık senin ben süt içemiyorum senağlama 15 haftalık hamileyim sadece 1 kilo falan aldım

Benimde 2 haftadır iştahım düzeldi.Öncesinde benimde bulantılardan yesemde çıkarıyordum.
Şimdi bulantılar hafifleyince hemen kilo aldım.

Sütüde yeni yeni içiyorum.Normalde çok severim zaten de içemiyordum.
Neyseki barıştık sütle.

Birde yoğurtla barışsaydım iyi olacaktı.

Kızlar ben toplamda 4 kilo almışım.ilk 3,5 aylık süreçte.

benim de yemem yerinde sayılır ama gece kalkıp yeme huyum yok.. sütü de bir bardak içiyordum sabah kahvaltılarında şimdi ishalden dolayı içmiyorum.. peynir yiyorum bol bol .. yoğurt da tüketiyordum ama bu aralar daha fazla tüketeceğim sanırım ishal için..
kızlar bu konuda kafanızı şişirdim herlade ama şimdi okudumda ishal kanlı ve sümüksü olmadığı sürece bir sorun olmazmış.. bu aralar salgın varmış grip gibi virüsüde varmış bunun..
ben kilo almamıştım daha bu ishalden dolayı vermişde olabilrim ...(

Nazlımelekcim sende bol bol yoğurt ye canım o da aynı.Bende yoğurt yiyemiyoruz henüz.

Ebrucuğum iç sütünü.ama çok da zorlama kendini ben günde 1 bardak içerek başladım.Şimdi 2-2,5 bardak içiyorum.İlerde hedefim 3 bardak süt 1 kase yoğurt.İnşallah :)

Ya bu arada ceviz yemek çok faydalıymış.Ama ben almayı unutmuşum yine yaa.

Nazlımelek ileriki aylarda kanlı olmazsa bile ihmal etmeyelim biz yine de ishali.

Şimdiki salgına da dikkat edin.İyi yıkadıktan sonra sirkeli suya batırmak lazım meyveleri,sebzeleri

3lü istemediler mi öncesinde?Bir de cvs kaç haftalıkken yaptırdın?

yok canım benden üçlü falan istemediler ikili de istemediler zaten ense kalınlığımız 4.8 çıkınca hiçbirşeye gerek yok artık direk incelenmesi gerekiyor bu bebeğin dediler ki benim dr.um hiçbirşey çıkacağını sanmıyorum üzülme dedi çünkü diğer bütün gelişimi çok güzeldi sadece ense kalınlığı fazla olunca biz cvs yaptırmak zorunda kaldık hatta ben amniyosentezi bile beklemedim onu yaptırsamda olurdu ama bir ay daha bekleyecektim bunun düşük ihtimali biraz daha yüksekti ama allahım korudu çok şükür sanırım daha birşey olmaz yani inşallah çünkü sonuçlarımızda temiz gelince düşük olursa dahada üzülürüm CVS'i tam 12 haftalıktım yaptırdım 11 haftadan doğuma kadar istenildiği zaman yapılabiliyor

evet hayatım çok şükür bebeğim sağlıklı çıktı çok mutluyum bugün yeniden hamile olduğumu hatırladım resmen çünkü hep onu kaybedecekmişim gibi geliyordu çok üzülüyordum umarım allahım birdaha böyle üzüntüler yaşatmaz hiç birimize

Benimde testimde risk çıktı.Ense kalınlığı iyiydi.1,5 dedi doktor ama sanırım 1,5 dan biraz daha azdı.

Ya benim bebeğimin de tüm gelişimleri iyi.Hala çok kararsızım.Ne yaptırsam diye.
Doktorum ayrıntılı ultrasona yönlendirdi.Ama benim Ankaraya gitmem zor.Konyaya belki giderim.

Allahım hepimize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Sevgili DARK gebelik takvimin süper olmuş.Ben de inşallah çarşambadan sonra rengini değiştireceğim takvimimin,belki tarihi de değişir.İçime erkek doğuyor, bakalım yanılcak mıyım? Hepimize sağlıklı ,huzurlu gebelikler:)

günaydın kızlaaaarr........
teşekkürler halecim resimimi koyabildim:)beklemek sanada çok geçmiş olsun sevindim bi sorun çıkmadığına..inşallah hepimizin bebeği sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…