- 29 Şubat 2008
- 420
- 2
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.481
günaydın kızlar.bugun bayram ve ben resmi tatillerde çalışmayı hiç ama hiç sevmiyorum klava:Çok üzgünüm çoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaslar ben bayadır gıremıyodum cunku rahatsızım 2 gun once sıddetlı karın agrısıyla acıle gıttım kan ve ıdrar tahlılı sonrası kan testınde bısey cıkmadı ama ıdrarda intahap kaptıgım ortaya cıktı vede 2 gun hıc kalkmadan yatmamı soyledı doktor yattım bugun sıkıldım ıyıce dıye dısarı dolasmaya cıktık ama agzımdan burnumdan geldı cunku sokak ortasında bayıldım carsamba gunu kendı doktoruma kontrole gıdıcem ıns kotu bısey cıkmaz
Atatanem, tarifi yap ta bize de söyle. Kipa demişsin Çin makarnası için biz de çok biliyoruz ya Kipa'yı. Sen hepimizi İzmir'de sandın tatlım :) Neyse Migros'ta da vardır heralde.
Haleeee ben de sevmiyoruuumm tatilllerde çalışmayıııı. Valla 'aaayyyyy' diye bağırıp, kaçasım geliyor!
Azo sen hiç o kiloda gibi durmuyorsun. Ben de 70'im ama 7 farkla benim boyum 1.60 :) Tombik hamileyim, sonumdan korkuyorummmm :)
seninki mevsimsel olabilir canım ama bende 3-4 senedir sürekli var ve hergün dayanılmaz bişey inanamazsın.buarada benimde çok şiddetli baş ağrım var başımı soğuk suya sokunca çok rahatlıyorum sende dene evde