- 29 Şubat 2008
- 420
- 2
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.421
geçti canım antibiyotiğim bitince dr idrar kültürü istedi bukez.sonuçta çok azalmış o yüzden sadece günde 3litre su iç ilaç yok dedi rahatladım:teytey:hepiniz bol bol su için çünkü nerdeyse her hamilede mutlaka oluyo bu illet bende 2 senedir vardı kronikleşmişti nerdeyse her ay oluyodu.ondan çok çıktı sanırım.neyse kurtuldum ya sonuçta önemli olan o.ya hale benim takvime göre doğum 5 aralık görünüyo ama ultrasonda 30 kasım diyo.neden böyle bebek daha mı büyükde ondanmı böyle oluyo
ARKADAŞLAR RESİMİMİN YANDA GÖRÜNMESİ İÇİN NAPICAM:s
Selam Arkadaşlar..bende Kasim Annesiyim Inş.:)13+3 Günlük Hamileyim..araniza Yeni Katiliyorum.aslinda Bir Süredir Yazdiklarinizi Okuyordum Ama Mesaj Gönderme Ayarlarim Kapaliymiş Yazamiyordum..bugün çözdüm Anca Olayi..:)burada Yazdiklariniz Okadar Güzel şeylerki Geç Bile Kalmişim..herkese Verdiği Bilgiler Paylaştiği Sorunlar Için şimdiden Teşekkürler..umarim Bundan Sonra Siki Sik Görüşürüz.hepimiz Hayirlisilya Sağlikli Olarak Bebişlerimizi Kucağimiza Aliriz Inş.
kızım delimisin niye et yemiyon beyaz et çok faydalı.yoksa vejeteryanmısın?sadece şuan etten mi tiksindin hangisi?
walla ben sayayım yediklerimi
kahvaltı:
yumurta isteğime göre sucuk,sosis ya da pastırma bazen haşlayarak yumurta yiyiyorum bazen de omlet yapıyorum.yanında 1 bardak çay zeytin peynir domates söğüşü zeytin yağlı ve ekmek
öğlen:
normal yemek yiyiyorum bazen canım ekmek arası istiyor gayet güzel yiyiyorum.
öğleden sonra:
1 tabak karışık meyve yiyiyorum şimdi saymayayım canı çekenn olur
akşam:
maalesef hiçbişey yiyemiyorum çünkü midem bulanıyo her akşam.bazen eşim et kızarttığında falan canım çekiyo kokuyo 1 parça yiyiyorum bazen 1 dondurma yiyiyorum.
bukadar işte akşam hariç iştahım yerinde buna rağmen 1 kilo verdim.52 ile hamile kaldım 51 kiloyum.normalde bünyem gereği kilo alamıyorum ben 52 kiloya zar zor çıktım hep 48 falandım takviye vitaminlerle kilo almıştım.şuan kilo alma olayı başlamadı bende.ama yakındır herhalde:)))
kızlaaar. ne çok diş orunu olan var yahu. isterseniz kasım annelerinin sanal diş hekimi olabilrim.
deryacım geçici dolgu da yaptırabilirsin daimi dolgu da. çünkü tedaviler için riskli dönemi atlattık. anestezik maddelerin bi zararı yokü doğru duymuşsun ama tedavi sırasındaki stres ve heyecandan dolayı ilk 3 ayda düşük son 3 ayda ise erken doğum riski var.
canım geçmiş olsun. 20 lik ağrısı zordur. hele de çıkarken. ağrı ve enfeksiyon varsa sakın geçiştirme. çekim çok mecbur kalmadıkça yapmayız hamilelik sırasında ama uygun bi antibiyotikle enfeksiyon kontrol altına alınabilir. diş dokularında enfeksiyona yol açan bakteriler bebeğe çok zarar verebilir. yani uygun antibiyotiği kullanmak senin yararına.
aman ağız bakımınıza önem verin. özellikle dişetlerinize. yoksa son aylarda kanayan kırmızı, şiş ve ağrılı diş etleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz
kızlar selam şimdi doktordan geliyorum bebeğimin ense kalınlığı çok iyi çıktı herhangi bir kromozomal anomali yok dedi..kalp atışlarını odaya verdi süperdi gözlerim doldu.burun kemiği ve çene yapısını önce tam göremedi bayağı uğraştı kadın sonunda gösterdi cimcime...cimcime diyorum çünkü cinsiyetini de öğrendik,allah gönlüme göre verdi şükürler olsun kızım olacak..tabi öncelikle sağlıklı olmasına çok sevindim...allah herkesin yavrusunu korusun..çok mutluyum..
kızlarr çok kötüyüm ya.hem karın ağrım var hemde felaket bi sancım var kafamçokkarıştı allah kahretsin işteyim hala sinirlerim tepemde.az bi işim kaldı bitsin cıkıcam.eğer devam ederse sancım doktorumu arıcam :bbo:
selam arkadaslar ben bayadır gıremıyodum cunku rahatsızım 2 gun once sıddetlı karın agrısıyla acıle gıttım kan ve ıdrar tahlılı sonrası kan testınde bısey cıkmadı ama ıdrarda intahap kaptıgım ortaya cıktı vede 2 gun hıc kalkmadan yatmamı soyledı doktor yattım bugun sıkıldım ıyıce dıye dısarı dolasmaya cıktık ama agzımdan burnumdan geldı cunku sokak ortasında bayıldım carsamba gunu kendı doktoruma kontrole gıdıcem ıns kotu bısey cıkmaz
Selam Arkadaşlar..bende Kasim Annesiyim Inş.:)13+3 Günlük Hamileyim..araniza Yeni Katiliyorum.aslinda Bir Süredir Yazdiklarinizi Okuyordum Ama Mesaj Gönderme Ayarlarim Kapaliymiş Yazamiyordum..bugün çözdüm Anca Olayi..:)burada Yazdiklariniz Okadar Güzel şeylerki Geç Bile Kalmişim..herkese Verdiği Bilgiler Paylaştiği Sorunlar Için şimdiden Teşekkürler..umarim Bundan Sonra Siki Sik Görüşürüz.hepimiz Hayirlisilya Sağlikli Olarak Bebişlerimizi Kucağimiza Aliriz Inş.
kızlar bugün tahlil sonucumuz için genetik laboratuarını aradım veeeeeeeeeee sonuç normal çıktı yani bebeğimde down sendromu riski yokmuş günlerim zehir olmuştu biliyorsunuz çoz zor süreçlerden geçmiştim bir çok insanın korktuğu düşük riski olan bir testti yaptırdığım gözümün yaşı çok akmıştı ama allahıma şükürler olsun herşeye değdi yavrum annesine ben sağlıklıyım anne sen hiç üzülme dedi bugün saat 8'de bir uyandım daha uyu uyuyabilirsen sonuç 1'de demişlerdi 12'yi zor ettim aradım ve herşey güzel ama inanın ellerim titriyordu kusacak gibiydim çok zor saatlerdi allahım kimseye yaşatmasın banada bir daha inşallah yaşatmaz hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim hep yanımdaydınız hepimizin dualarıyla yavrum sağlıklı çıktı buna inanıyorum
azocum aramıza hoşgeldin canıma.s. güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle..Selam Arkadaşlar..bende Kasim Annesiyim Inş.:)13+3 Günlük Hamileyim..araniza Yeni Katiliyorum.aslinda Bir Süredir Yazdiklarinizi Okuyordum Ama Mesaj Gönderme Ayarlarim Kapaliymiş Yazamiyordum..bugün çözdüm Anca Olayi..:)burada Yazdiklariniz Okadar Güzel şeylerki Geç Bile Kalmişim..herkese Verdiği Bilgiler Paylaştiği Sorunlar Için şimdiden Teşekkürler..umarim Bundan Sonra Siki Sik Görüşürüz.hepimiz Hayirlisilya Sağlikli Olarak Bebişlerimizi Kucağimiza Aliriz Inş.
halecim ata_tanemin dediği gibi soya kıyması çok faydalı bende soya kıymasını 2 sene önce keşfettim.. her marketde var ülkerin soya kıymasını alıyorum bende... ben soya kıymasıyla karnıyarık, gözleme yapıyorum yemeklere koyuyorum.. bende etli yemekleri fazla yiyemediğim için soya kıyması iyi bir alternatif oluyor hemde sağlıklı..bir dene istersen.. ben annemlere yapmıştım böreğini normal kıyma zannettiler..sırnaşık şeyaklında bulunsun soya kıymasıyla dene istersen et değil ama aynı köfte gibiymiş tadı çok da yararlı bi dene istersen
canımmm çoook sevindim gerçekten.. hadi gözünüz aydın.. inşallah diğer annelerde güzel sonuçlar alacak.. hepimizin bu konuda duaları bir...bundan sonra ne kendini ne de bebişini üzme olurmu annesi..a.skızlar bugün tahlil sonucumuz için genetik laboratuarını aradım veeeeeeeeeee sonuç normal çıktı yani bebeğimde down sendromu riski yokmuş günlerim zehir olmuştu biliyorsunuz çoz zor süreçlerden geçmiştim bir çok insanın korktuğu düşük riski olan bir testti yaptırdığım gözümün yaşı çok akmıştı ama allahıma şükürler olsun herşeye değdi yavrum annesine ben sağlıklıyım anne sen hiç üzülme dedi bugün saat 8'de bir uyandım daha uyu uyuyabilirsen sonuç 1'de demişlerdi 12'yi zor ettim aradım ve herşey güzel ama inanın ellerim titriyordu kusacak gibiydim çok zor saatlerdi allahım kimseye yaşatmasın banada bir daha inşallah yaşatmaz hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim hep yanımdaydınız hepimizin dualarıyla yavrum sağlıklı çıktı buna inanıyorum