2008 Kasım Anneleri

ya benimde öyle oluyor takvimdeki ile ultrasonda çıkan bir değil.ama ben dr nin söylediğini baz alıyorum ben ondan ii bilemem heralde.yani onu bende pek anlayamadım açıkcası :bbo: sormak lazm dr ye

Selam Arkadaşlar..bende Kasim Annesiyim Inş.:)13+3 Günlük Hamileyim..araniza Yeni Katiliyorum.aslinda Bir Süredir Yazdiklarinizi Okuyordum Ama Mesaj Gönderme Ayarlarim Kapaliymiş Yazamiyordum..bugün çözdüm Anca Olayi..:)burada Yazdiklariniz Okadar Güzel şeylerki Geç Bile Kalmişim..herkese Verdiği Bilgiler Paylaştiği Sorunlar Için şimdiden Teşekkürler..umarim Bundan Sonra Siki Sik Görüşürüz.hepimiz Hayirlisilya Sağlikli Olarak Bebişlerimizi Kucağimiza Aliriz Inş.

aramıza hoş geldin azo sağlık sıhhatle bebeğini kucağına alman dileğiyle inş..

kızlar şimdi beni iyi dinleyin.bol bol soya fasülyesi yiyin bebeğin zekasını inanılmaz geliştiriyo almanyadaki kuzenim hamileyken deli gibi yemiş şuan okadar zeki ki çocuk kuzenimi aptala çevirmiş resmen:)))size soya fasülyesini yiyebiliceğiniz bir tarif de vericem değişik bi lezzet çok da pratik mutlaka deneyin.

ÇİN MAKARNASI

bir havuc
bir tatli kirmizi biber dolmalik
tavuk gögsü bir tane yeter
bir pirasa
özel cin makarnasi
soya sosu
soya filizi(taze yada konserve)
büyükce bir tavada
cicekyaginda kücük kesilmis tavuk gögüslerini pisir
sonra icine kibrit cöpü gibi kesilmis havuclarida at
sonra kücük kesilmis pirasayida kavur
yine kücük kesilmis tatli dolmalik biberide at icine
soya filizlerini yikadiktan sonra at icine
söyle bir cevir
tuzunuda at
önceden ayri biyerde bu cin makarnalari kaynamis suda bekletiliyo,sisince yani on dakka sonra falan
süzüyon
tadina bak pismismi
diye
süzdügün makarnayida sebzelerle karistir
icine arzuna göre
soya sosu koy
bolda koyabilirsin cünkü tadi cok güzel
makarna hazir
afiyet olsun hepinize

mutlaka yapın bende yapıcam zeki çocuklarımız olsun:))

Son düzenleme:
kızım delimisin niye et yemiyon beyaz et çok faydalı.yoksa vejeteryanmısın?sadece şuan etten mi tiksindin hangisi?

kızım delimisin niye et yemiyon beyaz et çok faydalı.yoksa vejeteryanmısın?sadece şuan etten mi tiksindin hangisi?

hayır vejeteryan değilim.ama et yiyemiyorum.köfte yiyorum et suyuyla yapılmış olan yemekleride yiyorum ama beyaz et veya kırmızı et yiyemiyorum.aklıma geldikçe bile miğdem bulanıyor.hamilelikte olan birşey değil önceden de böyleydi yani..

aklında bulunsun soya kıymasıyla dene istersen et değil ama aynı köfte gibiymiş tadı çok da yararlı bi dene istersen

kızlar bugün tahlil sonucumuz için genetik laboratuarını aradım veeeeeeeeeee sonuç normal çıktı yani bebeğimde down sendromu riski yokmuş günlerim zehir olmuştu biliyorsunuz çoz zor süreçlerden geçmiştim bir çok insanın korktuğu düşük riski olan bir testti yaptırdığım gözümün yaşı çok akmıştı ama allahıma şükürler olsun herşeye değdi yavrum annesine ben sağlıklıyım anne sen hiç üzülme dedi bugün saat 8'de bir uyandım daha uyu uyuyabilirsen sonuç 1'de demişlerdi 12'yi zor ettim aradım ve herşey güzel ama inanın ellerim titriyordu kusacak gibiydim çok zor saatlerdi allahım kimseye yaşatmasın banada bir daha inşallah yaşatmaz hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim hep yanımdaydınız hepimizin dualarıyla yavrum sağlıklı çıktı buna inanıyorum

ooo afiyet olsun güzelim ama bence salam sosis sucuk pastırma yemesen daha iyi olmaz mı çiğ et olduğu için ben hayatımdan çıkardım bunları gerçekten çok zayıfmışsın ama bu haftadan sonra bencede kilo alırsın ben şimdiden 3 kilo almışım bile senağlama

valla çok iyi oldu aramızda bi diş hekimi anne olması çok güzel burdan şikayetlerimizide dile getirebiliriz ilgin için teşekkürler canım şuanda geçici dolgu yaptırdım inşallah doğuma kadar idare eder ama doğumdan sonra baya bi işim var bakalım hayırlısı bu arada emzirirken sorun olmaz heralde dimi

eylül cüm gözün aydın herşeyin sounsuz olmasına çok sevindim Allah gönlüne göre vermiş gerçekten rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin artık pembiş cicilerde alırsın kızına süslersin bi güzel.......:dance:

gerçekten işin zor hale cim Allah yardım cın olsun . ben de son 3-4 gündür kasık ve karın ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi acaba ayaklarımızı mı üşütüyoruz da bu sancılar oluyor yada doğal mı olabilecek ağrılar mı kii benim ki tüp bebek olduğu içinde çok endişeleniyorum cronel jeli kestikten sonra çünkü ağrılar olmaya başladı bakalım dr umne diyecek perşembe kontrolümüz var ....

canım çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et blirim beni annem 15 gün yatırdı dışarı çıkmama izin vermediler canım sıkılıyor ruhum daralıyordu onun için seni çok iyi anlayabiliyorum acaba kanın mı düşük yada tansiyon sorunu yaşıyor olabilirsinde dr unla iyice konuş herşeyi sor kafana takılan kendine çok iyi bak ............

aramıza hoşgeldin azo güzel sohbetler paylaşmak dileğiyle bebeğinde hayırlı olsun sağlıklı gebelikler dilerim bu arada 13. haftandasın sende ikili testini olmuşsundur heralde görüşmek üzrea.s.

beklemek canım hadi gözünaydın biz ne dedik sana herşey yoluna girecek sıkma canını demedik mi iyi düşünelim iyiyi çağıralım ki sonçta güzel olsun dimi RABBİM okadar annenin duasını kabul etti çok şükür inşallah sonucu riskli çıkan annelerde güzel haberlerle geri dönerler dualarımız onlarla olsun canım kendine ve bebişe çok iyi bak görüşmek dileğiyle sevgiyle kal.............

azocum aramıza hoşgeldin canıma.s. güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle..
aklında bulunsun soya kıymasıyla dene istersen et değil ama aynı köfte gibiymiş tadı çok da yararlı bi dene istersen
halecim ata_tanemin dediği gibi soya kıyması çok faydalı bende soya kıymasını 2 sene önce keşfettim.. her marketde var ülkerin soya kıymasını alıyorum bende... ben soya kıymasıyla karnıyarık, gözleme yapıyorum yemeklere koyuyorum.. bende etli yemekleri fazla yiyemediğim için soya kıyması iyi bir alternatif oluyor hemde sağlıklı..bir dene istersen.. ben annemlere yapmıştım böreğini normal kıyma zannettiler..sırnaşık şey
canımmm çoook sevindim gerçekten.. hadi gözünüz aydın.. inşallah diğer annelerde güzel sonuçlar alacak.. hepimizin bu konuda duaları bir...bundan sonra ne kendini ne de bebişini üzme olurmu annesi..a.s

kızlar mrhaba iyi pazarlar.. uzun zaman oldu yazamayalı. ev taşıdık ayyyyyyyyyy ne zor iş kızlar. peyce yoruldum her şey elinden geçiyor.. ama bebeğimi kendi evimde dünyaya getiricem..
yazdıklarınızın hepsini okumakta bile zorlandım ne güzel sohbetler glişmiş.

günaydın sabah şekeri hamşleri çok güzel bir pazar sabahı sıcacık kahvaltıları hazırlayıp balkon sefalarına başlamanın tam zamanı oooffff yaaaaa yazı özlemişim valla bakalım sıcaklarla nasıl olacak aramız ........

tuzbuz tekrar hoşgeldin aramıza hayırlı olsun güle güle otur evinde bebeğinin ayrı odasıda olur şimdi ayyy ne güzel yaa keşke bizimkide bitseydi de doğumdan önce geçebilseydim ama daha çok işi var onun için bebek odası almayı düüşünmüyorum inşallah evime geçince alacağım bebeğimin odasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…