Günaydın kızlarrrrr,
Ne hoş hepinizi burda görmek. Bugun ofiste kimse yok, o yuzden ben de rahatım bakalım.
Deryacığım sana katlıyorum ve size kardeşinle koyun koyuna bir hayat dilerim. Aynı dertten muzdaribiz. Benim bir de üstüne eşim yanımda olmadığından koyun koyuna yatacak bir kocam bile yokkkkk. 
Gelelim şu sabah kahvaltısına, aslında gün içinde yediklerimiz anlatsak daha iyi olur, siz de muhakkak yediklerinizi yazın
YEDİKLERİM:
Wallahi her sabah kalkıp önce kuru erikten ağzıma 2 tane atıyor, ılık su içiyorum. Sonra kendime guzel bir sandviç yapıyorum. İçine güzelce peyniri, salatalık ve biberi dosuyorum, ama ne keyiff. Ohhhh, oyle guzel yiyorum ki. Tavsiye ederim. Kızlar iştahınızı kendiniz açacaksınız, yedikçe açılır, hadi kızlar buzdolabının başına.....
Sonra içiyorum elevitimi bir de üstüne calcium sandoz, deymeyin keyfime.
Öğleye doğru bir meyve yiyorum, BU BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRIYOR.
Ondan sonra öğle yemeği. Saat iki gibi 1 bardak süt.
Saat 4 gibi kazınmaya başlıyorum tekrar, artık kraker, meyve, yoğurt ne bulursam,
Sonra yaşasın akşam yemeği zamanı geldi diyorum ve yemeğimi yoğurt eşliğinde güzelce yiyorum.
Akşam yine meyve faslı ve gün içinde bol bol su. Tabii ki tuvalet yolları aşınıyor işyerinde ama ne yapalım, 2 litre ofiste 1 litre evde tüketiyorum.
KESİNLİKLE YEMEDİKLERİM:
Biftek, yumurta, et (lahmacun ve hamburger yiyebiliyorum sadece), tatlı (sadece dondurma)
Bu şekilde yieyrek şu anda 3 kilo aldım. Ama kilo almanın hızlanacağını söyledi doktorum. Artık sanırsam bu ay sonuna eski pantalonları giyeme gibi bir luksum de kalmayacak.
Kızlar siz de paylaşsanıza neler yiyorsunuz, neler yemiyorsunuz.