- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.321
Yok canım tek değilsin tabiki :))))))))))))))))))))
Ayyy değiştir o mesajındaki alıntıyı :))))
AAAAA!! kızlar benim konuya girmişsiniz bende uyuorum burda.ya benimkinin de çok derdi var biz bebişi 4 haftalıkken öğrendik dr direkt yasak dedi kesinlikle girilmicek.bizde girmedik haliyle.her gittiğimizde takrar sölüo kesinlikle olmayacak die.bir de kanamam oldu benim dr hemen sordu yasağı çiğnediniz mi diegecen gittiğimizde ise bununla ilgili hirbirşey sölemedi ee bende soramadım dr ye yapalım mı artık die :roflol: kaldı öyle anlıcagınız.gerçi benden problem yok da evimde mart ayından kalma bir kedi var sanki :roflol:
senin kedi marttan mı kalma benimki şubattan kalma :))
Hem düz duvar ne demek evereste bilem tırmanır :))
:roflol::roflol::roflol:sanırım okedilerden hepimizin evinde birer tane var.walla ben haftaya doktora gidince soracam artık serbestmiyiz diycem benim doktor çok şeker dalgaya vuruyo hemen işi oyüzden utanmıyorum pek:dance:
ya demin biri dedi 40 günlükken gidip lazerle çatlaklardan kurtuluyomuşsun dedi.nasıl oluyo ya anlatın bakiim fiyatı falan nasıl?
ya valla slında bende sorsam ii olcak da cok utanıorum yaanam o da insan halinden anlasın azcık di mi ama :roflol:
Haleciğim mart kedisini biliyorum ben biraz abartı yapayım dedim.Şubat kedisini de ben şimdi uydurdum.Şubat kedisi marttan daha azgın olan anlamında :)anam mart dediğim o değil mart ayında kediler sapıtır ya benimki de mart ayındaki kedilere benzedi :roflol: yoksa bizde şubattanız yaaa :roflol:
canım arkadaşımın lazer epilasyon için gittiği yerde doğumdan sonra 40.günü gel demişler,oda 40.günü gitti tek seansta lazerle hepsini temizletti.ama fiyatını hatırlamıyorum şimdi.araştırmak lazım
Ben doktora hiç sormadığımdan eşim ısrar edene kadar sürecek bizim durum :)
Ya ben 5 yıllık evliyim.Ve 2,5 yıl bebek istedik.
1 dandirik aşılama(Ki ben hayatımdan bunu sildim) 2 de benim saydığım aşılamam oldu. Yani ben sakınmakta haklıyım azcık.
Bencede alın bütün yağları ha bire yağlanın :))))
Walla bizim bi arkadaşta önemsememeiş 5. aydan sonra elma yağı kullanmış o da arada bir.Baya çatlaklar olmuş onda.En iyisi şimdiden sürelim.
bende bebe yağını nemli vücuda sürüyorum duştan sonra.Duş almadığımda normal sürüyorumAma duşla sürünce daha etkili oluyor.Ertesi gün yumuşacık bir ten.Laf aramızda bu durum bazılarının çok hoşuna giderdi:) Şimdi gitsede nafile :)) Anladınız siz onu