- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.301
Çok şükür ki artık süt içiyorum kızlar...Şimdilik günde yarım litre içmeye çalışıyorum.Bugün unuttum amaiçmeyiyıldız,hisem ve barısım aramıza hoş geldiniz.
kabızlık çeken arkadaşlar,sıcak süt ve bal iyi geliyor süt içemeyenler sıcak suyla ballı şerbet yapıp içebilirler.birde erik ve üzüm ikisinden karışık hoşaf yapıp deneyin oda iyi geliyor,bana iyi gelmişti bunlar,
Aynen benimde sabah ilk kalktığımda inmiş gibi oluyor.Ama okulda arkadaşlar iyi büyüdüğünü söylediler.Bende bebe yağını arttırsam iyi olacak.ya kızlar bende garip bişey oluyo size de oldumu.akşamları karnım baya şişiyo göbişim belli oluyo.ki öğlen yemeğinden sonra bişey yemiyorum hatta akşamları midem bulantım olduğu için 1 haftadır akşam yemeği yemiyorum.akşam göbişim şişiyo.sabah bi kalkıyom göbekten eser yok korkuyom noluyoz böyle her seferinde.buarada kızlar ben erkenden çatlamaya başladım yaa çok moralim bozuk bacaklarımın yanlarında basenlerde çatlaklar oluşmuş ki yağ da kullanmaya başlamıştım.etim çok sıkı benim herhalde çatır çatır çatlıycam bu gidişle off çok moralim bozuk yaaa
Elma yağı kayısı yağıda iyi gelirmiş.
Bu haftalarda oluyormuş baş ağrıları.Gerçekten zor ben 3-5 gün çektim.Şimdi iiyiym.Umarım iyi olursun canım.İlaç almamak baya zor gerçekten.arkadaşlar bende 3 gündür şiddetli baş ağrısı çekiyorum omuzlarımdan burun kemiğime kadar müthiş bir ağrıydı mideme vurup bulantı yapıyordu.çok şükür buğün tam olarak geçmesede hafifledi.baş ağrılarıda hamilelikte oluyomuş.ama benim kasılma ağrılarım ondan önce de vardı.ama ilaç alınca geçiyordu.şimdi ilaç da alamayınca çok zor oldu.
Ya badem beni korkutuyor,hani saçı besleyen bir yağ ya..Atatanem badem yağını dene mutlaka.
Elma yağı ve kayısıyıda öneriyorlar.
Ama kızlar şimdiden sürmek lazım bide göğüs kasık bacaklar karın.Hepsine sürün.Hiç belli olmuyormuş nernin çatlayacağı.
Çatlaksız günler sizinle olsun :)