- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.301
Çok şükür ki artık süt içiyorum kızlar...Şimdilik günde yarım litre içmeye çalışıyorum.Bugün unuttum amaiçmeyiyıldız,hisem ve barısım aramıza hoş geldiniz.
kabızlık çeken arkadaşlar,sıcak süt ve bal iyi geliyor süt içemeyenler sıcak suyla ballı şerbet yapıp içebilirler.birde erik ve üzüm ikisinden karışık hoşaf yapıp deneyin oda iyi geliyor,bana iyi gelmişti bunlar,
Aynen benimde sabah ilk kalktığımda inmiş gibi oluyor.Ama okulda arkadaşlar iyi büyüdüğünü söylediler.Bende bebe yağını arttırsam iyi olacak.ya kızlar bende garip bişey oluyo size de oldumu.akşamları karnım baya şişiyo göbişim belli oluyo.ki öğlen yemeğinden sonra bişey yemiyorum hatta akşamları midem bulantım olduğu için 1 haftadır akşam yemeği yemiyorum.akşam göbişim şişiyo.sabah bi kalkıyom göbekten eser yok korkuyom noluyoz böyle her seferinde.buarada kızlar ben erkenden çatlamaya başladım yaa çok moralim bozuk bacaklarımın yanlarında basenlerde çatlaklar oluşmuş ki yağ da kullanmaya başlamıştım.etim çok sıkı benim herhalde çatır çatır çatlıycam bu gidişle off çok moralim bozuk yaaa
Bu haftalarda oluyormuş baş ağrıları.Gerçekten zor ben 3-5 gün çektim.Şimdi iiyiym.Umarım iyi olursun canım.İlaç almamak baya zor gerçekten.arkadaşlar bende 3 gündür şiddetli baş ağrısı çekiyorum omuzlarımdan burun kemiğime kadar müthiş bir ağrıydı mideme vurup bulantı yapıyordu.çok şükür buğün tam olarak geçmesede hafifledi.baş ağrılarıda hamilelikte oluyomuş.ama benim kasılma ağrılarım ondan önce de vardı.ama ilaç alınca geçiyordu.şimdi ilaç da alamayınca çok zor oldu.
Ya badem beni korkutuyor,hani saçı besleyen bir yağ ya..Atatanem badem yağını dene mutlaka.
çitos çok sevindim canım ne güzel hayırlısıyla sende sorun olmadığını öğrendin.. darısı bizlere..Herkese iyi akşamlar kızlar!!
Umarım herkesin keyfi yerindedir..Ben de doktora yarın gidecektim ama ani bir kararla bugün gittik..bebişimi gördüm.Kıpır kıpırdı yavrukuşum.Ense kalınlığı 1.57 mm çıktı çok şükür iyi yani.Sonuçlarım salı günü çıkacak inşallah..
a.s.a.s.
Bencede alın bütün yağları ha bire yağlanın :))))
Walla bizim bi arkadaşta önemsememeiş 5. aydan sonra elma yağı kullanmış o da arada bir.Baya çatlaklar olmuş onda.En iyisi şimdiden sürelim.
bende bebe yağını nemli vücuda sürüyorum duştan sonra.Duş almadığımda normal sürüyorumAma duşla sürünce daha etkili oluyor.Ertesi gün yumuşacık bir ten.Laf aramızda bu durum bazılarının çok hoşuna giderdi:) Şimdi gitsede nafile :)) Anladınız siz onu
Dark biz durumu anladık ama neden nafile ki :) Yani niye di'li geçmiş zaman kullanıyorsun :)
:roflolaynen wallaa benimki buaralar "seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli" modunda.artık kardeş gibiyiz görseniz öyle komikki halimiz.ama napçan işin ucunda bebişin sağlığı olunca hiç şikayet etmiyo walla şaşılcak şey
Ya niye ama yaaaa?? Şimdi ben sakıncalı bişeyler mi yapıyo oluyorum bu durumdaaaa(((
:roflol: aynen bizde kardeş kardeş geçiniyoruz işde...
Walla ilk üç ay düşük olur diye korktuk biz.canım doktorun yasaklamadıysa problem yoktur.bzie yasakladı benim kasık ve bel ağrılarım çok fazla olduğu için düşük riski olabilir yasak buara dedi.anlıycağın benimki düz duvara tırmanma modunda:))))))çünkü 2 aydır tık yok.inşallah bu perşembe doktora gittiğimizde doktor yasağı kaldırır yoksa durum fena:))))
......................................................................................Walla ilk üç ay düşük olur diye korktuk biz.
Zaten kanamam olunca doktorun ilk sorusu da eşime ilişki oldu mu olmuştu.Bizim bebiş geç geldi ya bide tedavide gördüm ben.Ondan biz biraz pimpiriğiz.
3 aydan sonra eşim bakmam gözünün yaşına diyordu ama şimdilerde sesi çıkmıyo :)
Bende bişe demiyorum.
Bilmem yakında ne olur.
Niye yanlış olsun canım sorun yoksa olabilir tabi.Ne güzel.
Ben doktora hiç sormadığımdan eşim ısrar edene kadar sürecek bizim durum :)
Ya ben 5 yıllık evliyim.Ve 2,5 yıl bebek istedik.
1 dandirik aşılama(Ki ben hayatımdan bunu sildim) 2 de benim saydığım aşılamam oldu. Yani ben sakınmakta haklıyım azcık:)
ayyy kız dark aynı dertten muzdaripiz yaa bende sırf benim başıma geliyo sanıyodum oh be rahatladım.eşimle aynı anda rüya görüyoz sabah kalkıyoz rüyalarda buluşuruz diye şarkı söylüyoz tam filmlik olduk yaa:roflol::roflol::roflol::roflol: