2008 Kasım Anneleri

Çok şükür ki artık süt içiyorum kızlar...Şimdilik günde yarım litre içmeye çalışıyorum.Bugün unuttum amaiçmeyi

Aynen benimde sabah ilk kalktığımda inmiş gibi oluyor.Ama okulda arkadaşlar iyi büyüdüğünü söylediler.Bende bebe yağını arttırsam iyi olacak.
Elma yağı kayısı yağıda iyi gelirmiş.

Bu haftalarda oluyormuş baş ağrıları.Gerçekten zor ben 3-5 gün çektim.Şimdi iiyiym.Umarım iyi olursun canım.İlaç almamak baya zor gerçekten.

Atatanem badem yağını dene mutlaka.
Ya badem beni korkutuyor,hani saçı besleyen bir yağ ya..
Elma yağı ve kayısıyıda öneriyorlar.

Ama kızlar şimdiden sürmek lazım bide göğüs kasık bacaklar karın.Hepsine sürün.Hiç belli olmuyormuş nernin çatlayacağı.

Çatlaksız günler sizinle olsun :)

Çatlaklar nasıl görünüyor peki böyle sedefli gibi mi? Ben muayeneye gittiğimde ultrason odasında bir kadın gördüm sanırım 32. haftasındaydı. Karnında pembe pembe boydan aşağı çatlaklar vardı. Görünce çok korktum umarım öyle olmam diye :)

çitos çok sevindim canım ne güzel hayırlısıyla sende sorun olmadığını öğrendin.. darısı bizlere..
kızlar bugün alt komşuma gittim yeni evli ilk bebişi ve 8 aylık hamile göbüşü çok çatlamış ya.. badem yağını doktoru önermiş onada hergün 1-2 kere sürebilirsin demiş ama o 2 günde bir duş aldıkça kullanmış önemsemediğim için böyle oldu heralde diyor.. ya göbüşü kırmızı kırmızı çizikler halindeydi.. bebek tekmeledikce çok canı yanıyordu..
benim badem yağım var ama daha başlamamıştım..onu görünce bugünden başlayacağım akşam yağlanacağım bakalım..sırnaşık şey

walla aynen dediğin gibi sedef gibi parlıyo canım.buarada kakao yağını da çok tavsiye ediyolar.bi de fındık yağı demişlerdi galiba.amaan alın bütün yağları yağ banyosu yapın işte darkın da dediği gibi çatlaksız günler sizinle olsun:)))))

Bencede alın bütün yağları ha bire yağlanın :))))

Walla bizim bi arkadaşta önemsememeiş 5. aydan sonra elma yağı kullanmış o da arada bir.Baya çatlaklar olmuş onda.En iyisi şimdiden sürelim.

bende bebe yağını nemli vücuda sürüyorum duştan sonra.Duş almadığımda normal sürüyorumAma duşla sürünce daha etkili oluyor.Ertesi gün yumuşacık bir ten.Laf aramızda bu durum bazılarının çok hoşuna giderdi:) Şimdi gitsede nafile :)) Anladınız siz onu

:roflol::roflol::roflol::roflol:aynen wallaa benimki buaralar "seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli" modunda.artık kardeş gibiyiz görseniz öyle komikki halimiz.ama napçan işin ucunda bebişin sağlığı olunca hiç şikayet etmiyo walla şaşılcak şey:dance:

canım doktorun yasaklamadıysa problem yoktur.bzie yasakladı benim kasık ve bel ağrılarım çok fazla olduğu için düşük riski olabilir yasak buara dedi.anlıycağın benimki düz duvara tırmanma modunda:))))))çünkü 2 aydır tık yok.inşallah bu perşembe doktora gittiğimizde doktor yasağı kaldırır yoksa durum fena:))))

Ya çok zor bir durum. Yani aslında durumun kendisi çok zor değil ama mesela doktora gittiğinde sorması bile zor olur. Ne diyeceksin doktora 'Artık yasağımız kalktı mı' insan sormaya utanır gibime geliyor. Bana doktor ilk haftalarda sadece kalp atışını görene kadar yasak. Zaten 3 yıllık evlisiniz, dayanırsınız heralde demişti. Bebişin kalp atışını gördükten sonra da bir şey demedi. Ama şahsen gerçekten üzüldüm ben şimdi size.. Gerçi bebeklerin sağlığı yerinde olsun da insanın gözü başka bir şeyi görmez. Ne kadar daha sürecekmiş bu durum?

walla ben hamile olduğumu öğrendiğimde 4 haftalıktı bebiş.ben direkt kendim yasakladım zaten.2 hafta sonra doktora gittik 1 ay yasak dedi anlıycağın 2. ayda yasakla doldu.şimdi aslında doktorun dediği 1 ay henüz doldu ama yinede tedirginim doktor serbestsiniz demeden bişey yapamıcam korkarım walla

Dark biz durumu anladık ama neden nafile ki :) Yani niye di'li geçmiş zaman kullanıyorsun :)

Ya niye ama yaaaa?? Şimdi ben sakıncalı bişeyler mi yapıyo oluyorum bu durumdaaaa (((

:roflol: aynen bizde kardeş kardeş geçiniyoruz işde...

Walla ilk üç ay düşük olur diye korktuk biz.
Zaten kanamam olunca doktorun ilk sorusu da eşime ilişki oldu mu olmuştu.Bizim bebiş geç geldi ya bide tedavide gördüm ben.Ondan biz biraz pimpiriğiz.
3 aydan sonra eşim bakmam gözünün yaşına diyordu ama şimdilerde sesi çıkmıyo :)
Bende bişe demiyorum.
Bilmem yakında ne olur.

Niye yanlış olsun canım sorun yoksa olabilir tabi.Ne güzel.

arkadaşlar çatlama olayı birazda genetikmiş,annelerinizde varsa sizdede olma ihtimali var.çatlıycaksak heralde neyapsak çatlıycaz.bende bebeginizi beklerken sizi neler bekler adlı bir kitap var.bu kitapta,yıllardır bilinçli bir şekilde spor yaparak ve beslenerek elastik bir cilt edinen anne adayları bu dönemi hiç çatlak oluşmadan geçirebilirler.öburleriyse dikkatli dengeli beslenerek en aza indirebilirler.losyonlarında pek yararının olmayacağini bilmelisiniz.onları anneliğin bir madalyası gibi düşünmek size yardımcı olabilir.diye yazmış kitap.moraliniz bozulmasın hemen:)))benim arkadasım doğum yaptı 40.ğünü gitti lazerle kurtultu.ama 40. günü yapmak lazımmış.bu şekilde de kurtulanllar var çatlaklarından.

en azından ben kendimden pek umutlu değilim,çünkü az kilo alınca bile bacaklarım hemen çatlıyor.

Ben doktora hiç sormadığımdan eşim ısrar edene kadar sürecek bizim durum :)

Ya ben 5 yıllık evliyim.Ve 2,5 yıl bebek istedik.
1 dandirik aşılama(Ki ben hayatımdan bunu sildim) 2 de benim saydığım aşılamam oldu. Yani ben sakınmakta haklıyım azcık.

Son düzenleme:
......................................................................................

Son düzenleme:

ayyy kız dark aynı dertten muzdaripiz yaa bende sırf benim başıma geliyo sanıyodum oh be rahatladım.eşimle aynı anda rüya görüyoz sabah kalkıyoz rüyalarda buluşuruz diye şarkı söylüyoz tam filmlik olduk yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
çok geeeç ben alıntı yaptım bilee neyse bende sileyim o kısmı istersen ama bence sakıncalı bişey yazmadın şurda bizbizeyiz nasılsa

Yok canım tek değilsin tabiki :))))))))))))))))))))

Ayyy değiştir o mesajındaki alıntıyı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…