- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.341
günaydın sabah şekerleriii hayırlı cumalar hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahasenağlamasenağlama yalnız değilsiniz dark ve ata tanem benim durumum asıl içler acısı 11+5 günlük gebelik ve öncesinde 20 günlük iğne tedavisi yumurtalara zarar vermesin diye de yasak dısenağlamasenağlama kardeşten de öteyiz şimdi sarılarak dahi yatamıyoruz heran bişi olabilir tedirginliğiyle 22 mayısta ikili test için gitcez bakalım ne diyecek 12+5 olcaz ogün sormayada çekiniyor insan neredeyse 4 aydır tık yok
bizde 7 yıl sonra bulduk biraz katlancaz tabii gerçi eşim bişi olur biz 9 ay kardeş gibi yatalım diyo ama benim hormonlar daha çok çalışyo sanırımben daha beterimm:asigim:
günaydınn kızlarr bugün nasılız bakalım hayırlı günler hayırlı cumalar herkese..........
atatanem ben de bugün ilk defa sabah bu saatte geldim forma ; ne yesem diye düşünüyorum ama canım bişi istemiyor 11 de kan vermeye gideceğim çarşamba günü testler için kan vermiştim toxplazma testi için yetmemiş aç mı gitsem tok mu gitsem diye düşünüyorum laborant eşime farketmez demiş bakacam artık eğer o saate kadar canım isterse yerim bişeler yada ordan anneme geçerim birazda ona naz yapıyım diyorum
Günaydın Atatanem ve diğer güzel kasım anneleri. Dün işten apar topar çıktım. Bu sabah gelince mesajları okudum da. Kızlar çok güldürdünüz beni ya. Tabii derdi bilmeyince uzaktan okuyup, gülmek kolay. Umarım kısa sürede yasaklarınız biter. Arada da Dark'ın bir mesajı sansüre uğramış :) ama anladım ben onu :)
Günaydın kızlarrrrr,
Ne hoş hepinizi burda görmek. Bugun ofiste kimse yok, o yuzden ben de rahatım bakalım.
Deryacığım sana katlıyorum ve size kardeşinle koyun koyuna geçireceğin mutlu bir hamilelik dilerim. Aynı dertten muzdaribiz. Benim bir de üstüne eşim yanımda olmadığından koyun koyuna yatacak bir kocam bile yokkkkk. 
Gelelim şu sabah kahvaltısına, aslında gün içinde yediklerimiz anlatsak daha iyi olur, siz de muhakkak yediklerinizi yazın
YEDİKLERİM:
Wallahi her sabah kalkıp önce kuru erikten ağzıma 2 tane atıyor, ılık su içiyorum. Sonra kendime guzel bir sandviç yapıyorum. İçine güzelce peyniri, salatalık ve biberi dosuyorum, ama ne keyiff. Ohhhh, oyle guzel yiyorum ki. Tavsiye ederim. Kızlar iştahınızı kendiniz açacaksınız, yedikçe açılır, hadi kızlar buzdolabının başına.....
Sonra içiyorum elevitimi bir de üstüne calcium sandoz, deymeyin keyfime.
Öğleye doğru bir meyve yiyorum, BU BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRIYOR.
Ondan sonra öğle yemeği. Saat iki gibi 1 bardak süt.
Saat 4 gibi kazınmaya başlıyorum tekrar, artık kraker, meyve, yoğurt ne bulursam,
Sonra yaşasın akşam yemeği zamanı geldi diyorum ve yemeğimi yoğurt eşliğinde güzelce yiyorum.
Akşam yine meyve faslı ve gün içinde bol bol su. Tabii ki tuvalet yolları aşınıyor işyerinde ama ne yapalım, 2 litre ofiste 1 litre evde tüketiyorum.
KESİNLİKLE YEMEDİKLERİM:
Biftek turu et (lahmacun ve hamburger yiyebiliyorum sadece), yumurta, tatlı (sadece dondurma)
Bu şekilde yieyrek şu anda 3 kilo aldım. Ama kilo almanın hızlanacağını söyledi doktorum. Artık sanırsam bu ay sonuna eski pantalonları giyeme gibi bir luksum de kalmayacak.
Kızlar siz de paylaşsanıza neler yiyorsunuz, neler yemiyorsunuz.