2008 Kasım Anneleri

ya demin biri dedi 40 günlükken gidip lazerle çatlaklardan kurtuluyomuşsun dedi.nasıl oluyo ya anlatın bakiim fiyatı falan nasıl?

AAAAA!! kızlar benim konuya girmişsiniz bende uyuorum burda.ya benimkinin de çok derdi var biz bebişi 4 haftalıkken öğrendik dr direkt yasak dedi kesinlikle girilmicek.bizde girmedik haliyle.her gittiğimizde takrar sölüo kesinlikle olmayacak die.bir de kanamam oldu benim dr hemen sordu yasağı çiğnediniz mi die :eek: gecen gittiğimizde ise bununla ilgili hirbirşey sölemedi ee bende soramadım dr ye yapalım mı artık die :roflol: kaldı öyle anlıcagınız.gerçi benden problem yok da evimde mart ayından kalma bir kedi var sanki :roflol:

AAAAA!! kızlar benim konuya girmişsiniz bende uyuorum burda.ya benimkinin de çok derdi var biz bebişi 4 haftalıkken öğrendik dr direkt yasak dedi kesinlikle girilmicek.bizde girmedik haliyle.her gittiğimizde takrar sölüo kesinlikle olmayacak die.bir de kanamam oldu benim dr hemen sordu yasağı çiğnediniz mi die :eek: gecen gittiğimizde ise bununla ilgili hirbirşey sölemedi ee bende soramadım dr ye yapalım mı artık die :roflol: kaldı öyle anlıcagınız.gerçi benden problem yok da evimde mart ayından kalma bir kedi var sanki :roflol:

:roflol::roflol::roflol:sanırım okedilerden hepimizin evinde birer tane var.walla ben haftaya doktora gidince soracam artık serbestmiyiz diycem benim doktor çok şeker dalgaya vuruyo hemen işi oyüzden utanmıyorum pek:dance:

:roflol::roflol::roflol:sanırım okedilerden hepimizin evinde birer tane var.walla ben haftaya doktora gidince soracam artık serbestmiyiz diycem benim doktor çok şeker dalgaya vuruyo hemen işi oyüzden utanmıyorum pek:dance:

ya valla slında bende sorsam ii olcak da cok utanıorum ya :eek: anam o da insan halinden anlasın azcık di mi ama :roflol:

ya demin biri dedi 40 günlükken gidip lazerle çatlaklardan kurtuluyomuşsun dedi.nasıl oluyo ya anlatın bakiim fiyatı falan nasıl?

canım arkadaşımın lazer epilasyon için gittiği yerde doğumdan sonra 40.günü gel demişler,oda 40.günü gitti tek seansta lazerle hepsini temizletti.ama fiyatını hatırlamıyorum şimdi.araştırmak lazım

Ben doktora sormaya bile utanıyorum çünkü adam dicek ben size yasaklamadım ki diye :))))

Deli bunlar demesin bize sonra.
Neyse kızlar sohbet güzel ben acıktım.Gitmem lazım bebişim acıktı.Öpüyoruz sizleri.İnşallah turp gibi doğacak bebeklerimiz.Bu günlere kahkahalarla güleceğiz :KK66:

görüşürüz canım afiyet olsun sana.mucize sende bi araştırsana arkadaşına sor tek seans olması çok avantajlıymış fiyat öğrenelim bide adı ne olarak geçiyomuş iyice bi öğren bize bilgi ver ok canım hai kızlar bende kaçtım bıcı bıcı yapayım bende sonrada bigüzel yağlanayım:)))))hadi byyy

bu konuyu bende salı gittiğimde soracağım doktorum bayan nasıl olsa...:))
güle güle darkcım afiyet olsun şimdiden..
bende acıktımda eşim gelmedi daha bekliyorum sabırsızlıkla..

anam mart dediğim o değil mart ayında kediler sapıtır ya benimki de mart ayındaki kedilere benzedi :roflol: yoksa bizde şubattanız yaaa :roflol:
Haleciğim mart kedisini biliyorum ben biraz abartı yapayım dedim.Şubat kedisini de ben şimdi uydurdum.Şubat kedisi marttan daha azgın olan anlamında :)
Literatüre kazandırırmıyım bunu bilmiyorum :roflol::roflol:jeyyar

canım arkadaşımın lazer epilasyon için gittiği yerde doğumdan sonra 40.günü gel demişler,oda 40.günü gitti tek seansta lazerle hepsini temizletti.ama fiyatını hatırlamıyorum şimdi.araştırmak lazım

Bende doğumdan sonra kıllar için lazer yaptırmayı düşünüyorum.Keşke şimdiye kadar yaptırsaydım.Çok zorluk çekiyorum ben ağilince hemen karnım ağrıyor.

yaa kızlar şimdi rubella testinin sonucunu aldım kafam çok karıştı endişelendim birden yardımcı olun ne olur sizin sonuçlarınız nasıldı ne olur bilgisi olan varsa yardım edinn

rubella IgG 166 POZİTİF sonuç

rubella IgM 0.19 NEGATİF SONUÇ

BU NE DEMEK YAA BİRİ NEGATİF DİĞERİ POZİTİF

hayatım ben ekim annesiyim ama yanıtlamak istedim pozitif olan hamişliğinden önce geçirdin demek negatif olan şu an geçirmiyosun demek yani iyi bişi gebeliğin boyunca rubella geçirme riskin sıfırŞeniz

CANIM çok teşekkür ederim bu konularda cahil olmak nekadar kötü bişiymiş öğrendiğimden beri içim içimi yiyordu bilgilendirdiğin için teşekkür ederim rabbim sağlıklı gebelikler ve bebişler nasip etsin sizler tabii bizden çok öndesiniz bizler daha yeni yeni ikili testleri tamamladık bi kaç kişi kaldık yapmayan siz üçlü testlere yaklaştınız kiminiz belkide yaptırdı inşallah sonuçlarınızda olumlu çıkmıştır

tekrar teşekkürler sağlıkla ve sevgiyle kal herzaman beklerizz........:))

Ben doktora hiç sormadığımdan eşim ısrar edene kadar sürecek bizim durum :)

Ya ben 5 yıllık evliyim.Ve 2,5 yıl bebek istedik.
1 dandirik aşılama(Ki ben hayatımdan bunu sildim) 2 de benim saydığım aşılamam oldu. Yani ben sakınmakta haklıyım azcık.

Bencede alın bütün yağları ha bire yağlanın :))))

Walla bizim bi arkadaşta önemsememeiş 5. aydan sonra elma yağı kullanmış o da arada bir.Baya çatlaklar olmuş onda.En iyisi şimdiden sürelim.

bende bebe yağını nemli vücuda sürüyorum duştan sonra.Duş almadığımda normal sürüyorumAma duşla sürünce daha etkili oluyor.Ertesi gün yumuşacık bir ten.Laf aramızda bu durum bazılarının çok hoşuna giderdi:) Şimdi gitsede nafile :)) Anladınız siz onu :KK66:

hahahahasenağlamasenağlama yalnız değilsiniz dark ve ata tanem benim durumum asıl içler acısı 11+5 günlük gebelik ve öncesinde 20 günlük iğne tedavisi yumurtalara zarar vermesin diye de yasak dısenağlamasenağlama kardeşten de öteyiz şimdi sarılarak dahi yatamıyoruz heran bişi olabilir tedirginliğiyle 22 mayısta ikili test için gitcez bakalım ne diyecek 12+5 olcaz ogün sormayada çekiniyor insan neredeyse 4 aydır tık yok :eek::eek:

bizde 7 yıl sonra bulduk biraz katlancaz tabii gerçi eşim bişi olur biz 9 ay kardeş gibi yatalım diyo ama benim hormonlar daha çok çalışyo sanırım:eek:ben daha beterimm:asigim:

çitos çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah sorunsuz olur sonuna kadar

aramıza yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz kızlarr sağlıkla bebişlerini kucağınıza almanız dileğiyle

bu arada form çok güzel olmuş renklenmiş şenlenmiş oku oku bitmedi valla bugün iyi çalışmışsınız kasım anneleri triker değişmiş yenileri gelmiş

sakura seninde hayırlı olsun güle güle kullan tricerını böle daha iyi yaa cetvelden takip etmek çok güzel

bu arada darc cım ve diğer kabızlık çekenler : 3-4 tane kendiliğinden kurumuş ( siyah kahve gibi olan) kayısıyı bir bardak ılık suyun içine akşamdan ıslatın sabah kalkınca aç karna kayısıları yiyin ve suyunuda için birebir ben ölelikle önüne geçtim çok şükür rahatımm

arka arkaya benim msj larımı okuyorsunuz malesef sizlerin yazdıklarını okurken cevaplayacaklarımı alıntı yaptım ama pc nin gazabına uğradım kilitlendi ve tekrar okumak çok zamanımı alacağı için aklımda kalanları cevapladım kusura bakmayınn

X