2008 Kasım Anneleri

Allah eline ayağına kavuştursun kyıldız hayırlısıyla hepimizi.Bende üye olalı birkaç ay oldu ama yazamıyordum hiç.Bugün açtım bende.Ben ikiz bekliyorum 14+3

Allah eline ayağına kavuştursun kyıldız hayırlısıyla hepimizi.Bende üye olalı birkaç ay oldu ama yazamıyordum hiç.Bugün açtım bende.Ben ikiz bekliyorum 14+3

14+3 se neredeyse aynıyız seninle arkadaşım.. benim de 14 + 2..

Allah sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize inşallah..

Ben her ikisini de vereyim :)
Son adet tarihim 5 Şubat 2008, olası doğum tarihimiz ise 11 Kasım 2008...
canım buda senin imzan
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pr___.png

balışım hoşgeldin canım, maşallah ne güzel kasım annelerindeki sakura, ddm ve benden sonra 4. ikiz anne adayısın.. ne güzel..:))

canım hoş geldin allah tamamına erdirsin
merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam 13+2 haftalıkken bebeğin cinsiyeti belli olurmu 20 gün sonra doktora gidicemde cok merak ediyorum fisfisfis
canım benim 12+4 te göründü pozisyonu çok önemli hayırlısı olsun

bende aranıza bugün katıldım dün doktorum bana %90 kız dedi eşim havalar uçtu çok güzel bir duygu allah herkese tattırsın inşallah

cavnım sen de hoş geldin allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

Kyıldız, Hisem ve Balışım merhabalar aramıza hoşgeldınız kasım anneleri çoğalıyor bakalım bebeişlerimizin cinsiyetleri ne olacak :dance:

Canım inşallah 22sinde seninde testin güzel bir şekilde sonuçlanır.
Az kalmış yaptırmana.

Önerini deneyeceğim, zeytinyağı inşallah bana da çok iyi gelir.Zaten yarın doktora söyleyeceğim.Kızlar ya ayıp olacak ama ben çok zorlamasam bile hafif kanlı oluyo nedense Off ya zormuş hamile olmak.Her ilacı kullanamıyosun.İnşallah bebeğime zarar vermeyecek ilaçlar vardır senağlama walla hemeroid olacağım diye korkmaya başladım.Önceden böyle bir sorunum hiç yoktu.
Kuru kayısı iyi geliyor aslında da onuda çıkarma gibi bi sorun yaşıyorum.Neyseki yaşı çıktı.Biraz daha bekleyeceğim ama yemek için.

Ya Dark umarım çok ciddi bişey yoktur. Çünkü ben hamile kalmadan altı ay kadar önce fissür olmuştum. Yani oradaki damarlardan biri çatlamıştı. O günleri hatırlamak bile istemiyorum. Resmen ağlayarak tuvalet yapıyordum. Oturamıyordum bile. O zaman da kanlı oluyordu. Umarımmmm öyle bir şey olmamıştır. Peki tuvaletini yaptıktan sonra çok acı hissediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…