- 15 Mayıs 2008
- 13
- 0
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.261
canım son adet tarihini yada olası doğum tarihini vermen yeterli...
hoşgeldin canım aramıza..a.s.tebrikler kızın oluyormuş...bende aranıza bugün katıldım dün doktorum bana %90 kız dedi eşim havalar uçtu çok güzel bir duygu allah herkese tattırsın inşallah
Allah eline ayağına kavuştursun kyıldız hayırlısıyla hepimizi.Bende üye olalı birkaç ay oldu ama yazamıyordum hiç.Bugün açtım bende.Ben ikiz bekliyorum 14+3
canım buda senin imzanBen her ikisini de vereyim :)
Son adet tarihim 5 Şubat 2008, olası doğum tarihimiz ise 11 Kasım 2008...
balışım hoşgeldin canım, maşallah ne güzel kasım annelerindeki sakura, ddm ve benden sonra 4. ikiz anne adayısın.. ne güzel..:))Allah eline ayağına kavuştursun kyıldız hayırlısıyla hepimizi.Bende üye olalı birkaç ay oldu ama yazamıyordum hiç.Bugün açtım bende.Ben ikiz bekliyorum 14+3
sekretercim, olası doğumtarihini söyle yada kaç haftalık ona göre istediğin yerden yapalım sanaa sen yapabiliyorsan kısaltmasını ben yaparım...
canım buda senin imzan
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pr___.png
balışım hoşgeldin canım, maşallah ne güzel kasım annelerindeki sakura, ddm ve benden sonra 4. ikiz anne adayısın.. ne güzel..:))
canım buda senin imzan
çok teşekkür ederim canım, sağol..
biliyorum fazla oldum ama bir şey daha sorabilir miyim?.. ben bu imzamı buraya nasıl ekleyeceğim
Merhabalar.. ben daha çok yeni üyeyim ve bu konu başlığını bugün gördüm.. Ben de 2008 Kasım annesi olacağım inşallah.. Şu anda 14,5 haftalık hamileyim.. Bir yıldır korunmamıza rağmen Şubat ayında hamile kalmayı başardık.. Allah isteyen herkese versin, hamile olan herkese de sağlıkla ve hayırlısıyla çocuklarına kavuştursun ...
canım benim 12+4 te göründü pozisyonu çok önemli hayırlısı olsunmerhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam 13+2 haftalıkken bebeğin cinsiyeti belli olurmu 20 gün sonra doktora gidicemde cok merak ediyorum fisfisfis
bende aranıza bugün katıldım dün doktorum bana %90 kız dedi eşim havalar uçtu çok güzel bir duygu allah herkese tattırsın inşallah
canım buda senin imzan
çok teşekkür ederim canım, sağol..
biliyorum fazla oldum ama bir şey daha sorabilir miyim?.. ben bu imzamı buraya nasıl ekleyeceğim
canım merhaba bu kırmızıyla yazılı yerı kopyala sonra kontrol paneli detay biligilerinizi düzenleyin kısmına tıkla aşağıdında gebelik ve kilo çizelgesi kısmında kutucuk var oraya yapıştır sonra değişiklikleri kaydet de baklaım cıkacakmııı
Kyıldız, Hisem ve Balışım merhabalar aramıza hoşgeldınız kasım anneleri çoğalıyor bakalım bebeişlerimizin cinsiyetleri ne olacak :dance:
canım merhaba bu kırmızıyla yazılı yerı kopyala sonra kontrol paneli detay biligilerinizi düzenleyin kısmına tıkla aşağıdında gebelik ve kilo çizelgesi kısmında kutucuk var oraya yapıştır sonra değişiklikleri kaydet de baklaım cıkacakmııı
canım, ilgine teşekkür ederim.. dediğini yaptım ama sanıyorum olmadı sanırım :)
normalde bilgisayarım iyidir ama bugün burada cevap yazıp bir şeyleri incelemek için bayaa çaba sarfediyorum :)
canım, ilgine teşekkür ederim.. dediğini yaptım ama sanıyorum olmadı sanırım :)
normalde bilgisayarım iyidir ama bugün burada cevap yazıp bir şeyleri incelemek için bayaa çaba sarfediyorum :)
derkeeeen olmuş bile... çok teşekkür ederim apple, sana ve nazlı melek'e..
ben kabızlığı bir yemek kaşığı zeytin yağı içerek hallettim.içtikten bikaç saat sonra wcnin yolunu tutuyosun veeee ohhhh diyosuuun.şuana kadar 1 kere kabız oldum bidaha da olmadım şükür dilimi ısırayım ishali 30 kere tercih ederim kabıza cidden çok zor yaaaa.çok da ıkınmayın çıkarcam diye hem bebeğe zararlı hemde hemeroit olursunuz bak dikkat edin.