- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.241
eyllülcüm baştaki ve sondaki tüm imgleri sileceksiniz kısaltın sonra yapıştırın
eylül hangi siteden istiyorsan satı yaz ben yapıp kodunu vereyim sana..
Merhabalar.. ben daha çok yeni üyeyim ve bu konu başlığını bugün gördüm.. Ben de 2008 Kasım annesi olacağım inşallah.. Şu anda 14,5 haftalık hamileyim.. Bir yıldır korunmamıza rağmen Şubat ayında hamile kalmayı başardık.. Allah isteyen herkese versin, hamile olan herkese de sağlıkla ve hayırlısıyla çocuklarına kavuştursun ...
merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam 13+2 haftalıkken bebeğin cinsiyeti belli olurmu 20 gün sonra doktora gidicemde cok merak ediyorum fisfisfis
eylülcüm senin imzanı yaptım kodu aşağıda..
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev325pp___.png
Merhabalar.. ben daha çok yeni üyeyim ve bu konu başlığını bugün gördüm.. Ben de 2008 Kasım annesi olacağım inşallah.. Şu anda 14,5 haftalık hamileyim.. Bir yıldır korunmamıza rağmen Şubat ayında hamile kalmayı başardık.. Allah isteyen herkese versin, hamile olan herkese de sağlıkla ve hayırlısıyla çocuklarına kavuştursun ...
merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam 13+2 haftalıkken bebeğin cinsiyeti belli olurmu 20 gün sonra doktora gidicemde cok merak ediyorum fisfisfis
ya arkadaşlar ben bi türlü gebelik takvimini yapamıyorum 13+0 günlük hamileyim banada yardımcı olurmusunuz?
bugünümü imzalara ayırdım kızlar, nasılsa boşum...:))
O zaman benim için de bir şeyler yapabilir misin? Hangi bilgileri vermem gerekiyor??Şimdiden teşekkür ederim..