2008 Kasım Anneleri

Kızlar benim de ultrason tarihime göre bebiş bir hafta geriden geliyor. Yani aslında bugün tam 12 haftalık. Doktor geç döllenme sebebiyle diyor. Takvimi değiştirmeli miyim sizce?

Kızlar benim de ultrason tarihime göre bebiş bir hafta geriden geliyor. Yani aslında bugün tam 12 haftalık. Doktor geç döllenme sebebiyle diyor. Takvimi değiştirmeli miyim sizce?

canım aynı problem bende de var.benim de aslında bugün 10hafta 6günlük 5gün geriden gidiyo son regl günüme göre ama uğraşamıyorum walla değiştirmicem boşver sende nasılsa bi ileri bi geri oynıcak

hayrola canım problem ne yardımcı olayım istersenlaelaelaelaelae

Canım ben lilypie den indirmiyorum tickerimi. O yuzden yardimci olabilecegini zannetmiyorum. Benim gecen seneden beri baska forumlarda kullandigim tickeri bu forumda ise yaramıyor. Html koda izin vermiyor KK, o yuzden baska kodları, deneyerek ticker yapmaya calisiyorum.
Yine de tesekkurler

Canım ben lilypie den indirmiyorum tickerimi. O yuzden yardimci olabilecegini zannetmiyorum. Benim gecen seneden beri baska forumlarda kullandigim tickeri bu forumda ise yaramıyor. Html koda izin vermiyor KK, o yuzden baska kodları, deneyerek ticker yapmaya calisiyorum.
Yine de tesekkurler

html kodunun altında bbcode var onu kopyalaman lazım 3tane falan link veriyo bütün tickerlar zaten.neyse yapmışsın sen zaten güle güle kullan:nazar:

html kodunun altında bbcode var onu kopyalaman lazım 3tane falan link veriyo bütün tickerlar zaten.neyse yapmışsın sen zaten güle güle kullan:nazar:

Kızlar forum, e-mail ve forumlardaki HTML'ye, Html'ye izin vermeyen forumlarda UBB ve BB Kodlarına Ezcode'lara, izin vermiyor. Benim ticker da sadece Image URL'ye izin verdi.
Haberiniz olsun, :)

ya sakura çok güzel bi ticker buldum bbcode linki hertürlü yapıştırdım olmuyo alamıycakmıyım ben şimdi onu sadece html ve bbcode linki var bak vereyim istersen linki:

ya pardon linki direkt yapıştırınca resim çıkıyo ekleme yapmam lazımdı
AA
link bu tabii başındaki ve sonundaki A yok aslında
üfff link çıkmıyo yaa naparsam yapiim

istersen satı yaz ben yapayım kısaltayım sana.. imzan çımış canım ama ilk baştaki yap bozluyu istersen urlli olan kodun httpden başla.. baştaki ve sondaki url ve imgleri sil öyle kopyala..

Son düzenleme:
canım kısalttım olmuyo hiçbir türlü linki yazıyom ama habire resim çıkıyo bitürlü veremedim linki çok da beğenmiştim bu ticker ı kullanmak nasip değilmiş:KK43:((

nazlı meleeeeekkkkkkkk......................bende uğraştım yapamadım..üç link veriyo site hepsini ayrı ayrı yapıştırdım olmadı..kısalttım yine olmadı nekadar kısaltcaz bunu nereye kadar..bi el at be şekerim..Şeniz

X