2008 Kasım Anneleri

Allah eline ayağına kavuştursun kyıldız hayırlısıyla hepimizi.Bende üye olalı birkaç ay oldu ama yazamıyordum hiç.Bugün açtım bende.Ben ikiz bekliyorum 14+3

Ben her ikisini de vereyim :)
Son adet tarihim 5 Şubat 2008, olası doğum tarihimiz ise 11 Kasım 2008...
canım buda senin imzan
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pr___.png

Allah eline ayağına kavuştursun kyıldız hayırlısıyla hepimizi.Bende üye olalı birkaç ay oldu ama yazamıyordum hiç.Bugün açtım bende.Ben ikiz bekliyorum 14+3
balışım hoşgeldin canım, maşallah ne güzel kasım annelerindeki sakura, ddm ve benden sonra 4. ikiz anne adayısın.. ne güzel..:))

Merhabalar.. ben daha çok yeni üyeyim ve bu konu başlığını bugün gördüm.. Ben de 2008 Kasım annesi olacağım inşallah.. Şu anda 14,5 haftalık hamileyim.. Bir yıldır korunmamıza rağmen Şubat ayında hamile kalmayı başardık.. Allah isteyen herkese versin, hamile olan herkese de sağlıkla ve hayırlısıyla çocuklarına kavuştursun ...

canım hoş geldin allah tamamına erdirsin :nazar:
merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam 13+2 haftalıkken bebeğin cinsiyeti belli olurmu 20 gün sonra doktora gidicemde cok merak ediyorum fisfisfis
canım benim 12+4 te göründü pozisyonu çok önemli hayırlısı olsun :nazar:

bende aranıza bugün katıldım dün doktorum bana %90 kız dedi eşim havalar uçtu çok güzel bir duygu allah herkese tattırsın inşallah

cavnım sen de hoş geldin allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah:nazar:

canım buda senin imzan
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pr___.png

çok teşekkür ederim canım, sağol..
biliyorum fazla oldum ama bir şey daha sorabilir miyim?.. ben bu imzamı buraya nasıl ekleyeceğim :KK43:

canım merhaba bu kırmızıyla yazılı yerı kopyala sonra kontrol paneli detay biligilerinizi düzenleyin kısmına tıkla aşağıdında gebelik ve kilo çizelgesi kısmında kutucuk var oraya yapıştır sonra değişiklikleri kaydet de baklaım cıkacakmııı

Kyıldız, Hisem ve Balışım merhabalar aramıza hoşgeldınız kasım anneleri çoğalıyor bakalım bebeişlerimizin cinsiyetleri ne olacak :dance:

canım merhaba bu kırmızıyla yazılı yerı kopyala sonra kontrol paneli detay biligilerinizi düzenleyin kısmına tıkla aşağıdında gebelik ve kilo çizelgesi kısmında kutucuk var oraya yapıştır sonra değişiklikleri kaydet de baklaım cıkacakmııı

canım, ilgine teşekkür ederim.. dediğini yaptım ama sanıyorum olmadı sanırım :)
normalde bilgisayarım iyidir ama bugün burada cevap yazıp bir şeyleri incelemek için bayaa çaba sarfediyorum :)

ben kabızlığı bir yemek kaşığı zeytin yağı içerek hallettim.içtikten bikaç saat sonra wcnin yolunu tutuyosun veeee ohhhh diyosuuun.şuana kadar 1 kere kabız oldum bidaha da olmadım şükür dilimi ısırayım ishali 30 kere tercih ederim kabıza cidden çok zor yaaaa.çok da ıkınmayın çıkarcam diye hem bebeğe zararlı hemde hemeroit olursunuz bak dikkat edin.

Canım inşallah 22sinde seninde testin güzel bir şekilde sonuçlanır.
Az kalmış yaptırmana.

Önerini deneyeceğim, zeytinyağı inşallah bana da çok iyi gelir.Zaten yarın doktora söyleyeceğim.Kızlar ya ayıp olacak ama ben çok zorlamasam bile hafif kanlı oluyo nedense :eek: Off ya zormuş hamile olmak.Her ilacı kullanamıyosun.İnşallah bebeğime zarar vermeyecek ilaçlar vardır senağlama walla hemeroid olacağım diye korkmaya başladım.Önceden böyle bir sorunum hiç yoktu.
Kuru kayısı iyi geliyor aslında da onuda çıkarma gibi bi sorun yaşıyorum.Neyseki yaşı çıktı.Biraz daha bekleyeceğim ama yemek için.

Ya Dark umarım çok ciddi bişey yoktur. Çünkü ben hamile kalmadan altı ay kadar önce fissür olmuştum. Yani oradaki damarlardan biri çatlamıştı. O günleri hatırlamak bile istemiyorum. Resmen ağlayarak tuvalet yapıyordum. Oturamıyordum bile. O zaman da kanlı oluyordu. Umarımmmm öyle bir şey olmamıştır. Peki tuvaletini yaptıktan sonra çok acı hissediyor musun?

X