- 29 Şubat 2008
- 420
- 2
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.201
ben kabızlığı bir yemek kaşığı zeytin yağı içerek hallettim.içtikten bikaç saat sonra wcnin yolunu tutuyosun veeee ohhhh diyosuuun.şuana kadar 1 kere kabız oldum bidaha da olmadım şükür dilimi ısırayım ishali 30 kere tercih ederim kabıza cidden çok zor yaaaa.çok da ıkınmayın çıkarcam diye hem bebeğe zararlı hemde hemeroit olursunuz bak dikkat edin.
selam kızlar
ne güzel iyi haberlerinizi alınca çok mutlu oluyorum
o zaman bir iyi haber de ben vereyim
sonunda ikili test sonucumu bugün öğrendim
dr.a gidemedim ama telefonla arayıp sekreterinden aldım sonuçları
dr.umuz herşey normal diye not düşmüş çok sevindim içim rahatladı
gerçi hep iyi olacağını düşünmüştüm ama bunu birebir dr.dan duymak beni iyice rahatlattı
bu arada serbeest bhcg değerini öğreneyim dedim ama bir türlü bulup da söyleyemedi sekreter
neyse bugün yarın sonucu aldırtıp kendim bakarım
tüm bebişlerin sunuçlarının iyi çıkması dileğiyleeeeeeeeee....
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.EE ne yapacaklar öbürünü de büyüyünce mi ölçecekler acaba?
kızlar ya bende çu sizin takvimlerden kullanmak istiyorum, yol gösterirseniz sevinirim bir türlü olmuyor denemelerime rağmen
şu an 12+4 olması gerek takvimde
canım o formül ishal içinmiydi hemen deniycem o zaman.. teşekkürler..e canım formülü verdim ishali geçirmenin okumadınmı?8tane karanfili yut suyla anında ishale veda edersin hiçbir zararı da yok doktorum tarafından onaylandı.şahsen denedim hemen geçiriyo.git hemen yap
canım tahmini doğum tarihini ve son regl gününü söyle ben hazırlayıp sana link vercem eklersin ok