2008 Kasım Anneleri

Iyi reyting yapiyoruz ama,baska topiklerde emin olun bu kadar lüzumsuz yoktur.

ahahahahhaahahahahahah neyse ben cikar,kuzum cailou izliycek.

Polipe benimki tek çocuk, rahatlığını gördü ya ondan.Haksızlık falan yaparız ikisinden birine diyo.Bende herkes kısmetini yer diyorum:)

kısmet yaw Allahım hayırlısını versin.ama zor zanaat bi okadarda güzel

ne yiyecekmişiz akşama yufkam vardı dolapta onunla börek falan mı yapsam başladık yine

iyi akşamlar ,kimsee yoktur ama ben yine yazayım

çok şükür kazasız belasız gittik geldik kızımla valla burada tembih etmiştim kuzuyu annenane bırakmıycam seni ama sende orada beni üzmüyceksin diye kuszu beeni hiç uzmedi sağolsun.güzel oynadı uyudu kalktı geldik havada çok sert değildi dünki kadar iyi ki götürmuşum bende mutlu oldum.DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI SİZE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM ARKADAŞLAR.

kızım benim içim geçmiş yahu anlasana.

yasmin ben seni bir iş kadını olarak düşündüğümden hiç halı yıkarken düşünemiyorum seni.maşallah 10 parmağında 10 marifet.hamarat kadınsın vesselam,

yasmin kııı benim orkide bir iki ay önce güzel çiçelerini döktu sonrada tepeden aşşa doğru kurumaya başladı nedenkine acep sen bilirsin az su ver dediler bende az veriyom ondanmıdır acep

Yarın da bir d.gününü davetliyiz.yine yokum buralarda.uzuluyom valla giremeyince rahatlıyom ben kasım annelerinde yaw.

neyse size yarın hem iyi muhabbetler hemde iyi hafta sonları diliyorum baacılar.

gunaydın hatunlar

bugun hafta sonuna gırmemız hasebıyle pek sevındırık moddayım
fekat cok ısım var bırcok odemem bugun
halletmem lazım kı hafta sonu sakın kafayla dolanayım
kocıs yarın sızı gezmeye goturucem dedı yupppppııı dedık ana ogul
tırtalar vadısı ızleyen kocısı dızısı bıttıkten sonra at yapıp dıgıdaklayarak cezalandırdık
pısman degılız

Günaydın tombalak hatunlar.Gecemiz yine bölündü, sabah da 6,30 da uyandık şükür Gözlerimden uyku akıyo.

Lorem günaydın, ben de seviniyorum cuma olduğuna ama evde de iş var Yine de tüm gün yavrumla olmak güzel.

Mucize zamanla alışır Betüş, soyutlama kalabalıktan.Bence çok şanslıyız biz.Etrafımızda dolaşan, sevgi böcüklerimiz var.Her halleri tatlı.Kızsa , bağırsa ardından bişi diyo için eriyip gidiyo.Yalnız bırakma annesi onu hiç.Orkideye de haftada bir musluk suyu değilde dinlenmiş su ver,tabağına koy üstten verme.Bir de kuruyan sapı kesebilirsin. Diyelimki tamamı kurudu sapın, yaprakları oldukça saplardan çıkarır.Şeffaf saksısını da iki senede bir değiştir.Benim iki kere kırdı misafirlerim, tekrar sap çıkarttı ve açtı şükür.Çiçeklere genelde yumurta kaynattığınız suyu verin diyolar.Denemek lazım.

yasmınım ıs var evet ama benım bugun evım temızlenıyor
yarın da kahvaltıdan sonra cıkıcaz ınsa allah
nedense hava soguk olsa da pek sevındırık oldum

zeynam gecmıs olsun canım
hayırdır neyın var

dün sabah iyiydim ya öğlenden sonra bütün vücudm ağrıdı ateşim falan kasıklarım ağrıyo boğazlarım dökülüyordum resmen eve gittim saat 3'de bi yattım saat 8'e kadar gözümü açamadım
günlerdir youldum herhalde hastanede de içeri gir çık aldım demekki

kızlar günaydınnnn
dincer geçmiş olsun tatlımm
mucizem sen ayırma yanından o prensesi şurda 8-9 sene sonra istesende gezmeyecek senle tadını çıkar.içi geçmişmiş beyaz melek bi tükürsün sana(öle derler bizde el verme gibi)

ohh pasin temiz temiz güle güle otur

yasmin sen şu oğlanın saat ayarlarıyla bi oyna benim delide bu hafta her akşam 9,30 da uyudu ne hikmetse

Zeynam geçmiş olsun..

Polipe bebem bana çekmiş, tilki uykusunda hep Tıkırtıya uyanır.Annem de der bana, kapının kolunu büksem uyanırdın der..

annem de tavsan uykusu der ona
ben de her bıseye uyanırım
bu sıralar zor uyansam da sabahları her bır cıtı duyuyorum

bankaya gıdıcem
sonra kuzuma balık pazarından taze balık alıcam
bugun balık yesın kuzucum

bızım evde balık hıc pısmez
annem de ben yemeyecegım dedı
sadece babam ve ogluma alıcam
bız annemın guzel yemeklerını yerken dede torun levrek yıyecekler

Ben de akşama tavuklu karnıyarıki ezogelin çorba ve bulgur pilavı pişirdim.Belki yarın somon yaparım.Buzluğa atmıştık, çok severim.Nam nam nammm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…