- 19 Mart 2008
- 5.086
- 3
- 44
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #97.721
benım genetık kodlarımla sorun var sanırım
benım yedıklerım sayılıdır canım
yemedıklerım o kadar cok kı
o kadar cok soyleyen oldu kı bu dedıgını
kocam bıle evlenmeden evvel ne vaadlerde bulunuyordu
benım tum yemedıklerımı yedırecegını ıddıa edıyordu ama pes ettı adam artık
mıdem almıyor ne yapayım
neyse gıttım balık pazarından kuzumun balıklarını aldım
aksama balık yıyecek ınsa allah
kendıme de bol salata malzemesı aldım
ıspanak kavurma eslıgınde yıyecegım
ne damak tadı ama
Lorem ıspanak ve salatadan vazgeçme sakın.Yoksa birkaç gram alırsın( Yavrum sen ete mete yönel biraz.Yağ yapan şeyler ye.Pastırmalı kapalı pide ye.Aaaa..
herkese merhaba sabah cok sınırlıydım oyuzden gıremedım kızlar
ahcımız yok dun doktora gıtmıstı amelıyat olucakmıs en az 1 ay yok
cıkarıcaklar herhalde ısler cogaldı ben hıcbırıne yetısemem aksam 830 da yattım pek keyfım yk bu aralarrr
selam güzeller dershaneden geldim şidi bi bakayım dedim,oğluşum kafasını vurdu kapıya az önce koşarken ceviz gibi şişti off
yatırdım onu uyusun biraz
bugün dershanedeyken annemi aradım napıyorsunuz diye şimdi ingilizce dersine girdi dedi ay bi tuhaf geldiki sormayın koca çocuk sanki allahım rüya gibi
kocişle hala küsüs evlilik tarihimizin en uzun küslüğünü yaşıyoruz hala ısrarla barışmak için bir çaba harcamıyor,bugün evi silmiş süpürmüş falan sonra bunları kullanır aleyhime delil olarak,ben senin için neler yapıyorum evi silip süpürüyorum sen hala böylesin falan diye,keşke evi süpürmek yerine kalbime girecek şeyler yapsaydı ama yok
bende inat ettim ilk defa bu kadar bakalım ne olacak
Ayy bunların birde bu huyları var.İş yaparlar ama ilerde silah olarak kullanmak için.Benimkide aynı yaa.Heryeri siler süpürür, en ufak bi tartışmada ne istiyosun bu şeker kocadan, bala tat katarım ben, yüzyılda bir gelir benim gibisi der.Benim cinnet geçirme anımdr işte o.Gözlerimi kapatırım ve bağırmaya başlarım:)