2008 Kasım Anneleri

10 parmagında 10 marıfet osmanlı hatunusun vesselam yasmınım
kııı ben bardagımı kardırmaya usenenlerdenım
kalkıcam da halı yıkayacagım heee
o toto yok bende

kıbrısı ben de ıstıyorum ama kocıs cocuk azıcık daha buyusun dıye kandırıyor benı
bılıyorum cocuk azıcık daha buyuyunce ıkıncı olacak ve onun buyumesını bekleyecek
emeklılıkte gıderız artık

:KK14:
Selini de büyütde biraz annesi sonra çalışırsın.Kıyamam daha çok küçük.Ankaraya gelmiyon mu kıı hemşom? Gölbaşında piknik yapalım daaa..

valla yasminim 1 eylülde başlamaz zorundayın...devletin bana ihtiyacı var...sürem bitiyor caım elim mahkum..ama zatenn 11 aylıkoluyor neredesyse o zamana..

ankaraya gelemem bir süre..ama tayinimiz yakınlarına çıkarsa gelişim kolay olur..polatlı var mesela:)

gölbaşında bir yer vardı değil mii..yer mindrelerine oturuyorsun kahvaltı getiriyorlar falan..bi gelmiştimm..2 sen önce

yaa ankaralıyım ama bi haberim valla.

lorem daha senin yaşın kaç canım yaa..2. yi yapsan da büyütsen de hala genç sınıfında kalırsın..

valla ben az yaş aralıklı yaptımamakimseye de tavsiye etmem..ilk zamanlar çok zor geçiyor...

:KK14:

valla yasminim 1 eylülde başlamaz zorundayın...devletin bana ihtiyacı var...sürem bitiyor caım elim mahkum..ama zatenn 11 aylıkoluyor neredesyse o zamana..

ankaraya gelemem bir süre..ama tayinimiz yakınlarına çıkarsa gelişim kolay olur..polatlı var mesela:)

gölbaşında bir yer vardı değil mii..yer mindrelerine oturuyorsun kahvaltı getiriyorlar falan..bi gelmiştimm..2 sen önce

yaa ankaralıyım ama bi haberim valla.

Ya Gölbaşı çok güzelleşti gelişti.Çok yer var.Biz Çitomla bi yere gittik oraya , bahçesinde ördekler falan dolaşıyo.Masalarda yemek yerken bacaklarının arasından geçiyo.Bebeler peşinde koşturuyo. İncekteydi sanırım.Polatlıya gelsen de olur:))

ooo lafta ısı hemencecık yapıyorsunuz ama ıcraat ta nasılsınız bakalım polıpe hanım

dikkat ettinse yasminle gidelimde yıkayalım dedim yasmine su tutarım hortumla o yıkar artıkın daş gibi karı niye pasinle gidelim demedim biliyom başıma kalır küççücüksün zati.fena değilimdir köye gitsem bakarım 50 koyuna 5 çocuğa güveniyom kendime:90:

10 parmagında 10 marıfet osmanlı hatunusun vesselam yasmınım
kııı ben bardagımı kardırmaya usenenlerdenım
kalkıcam da halı yıkayacagım heee
o toto yok bende

kıbrısı ben de ıstıyorum ama kocıs cocuk azıcık daha buyusun dıye kandırıyor benı
bılıyorum cocuk azıcık daha buyuyunce ıkıncı olacak ve onun buyumesını bekleyecek
emeklılıkte gıderız artık

Lorem birkaç halım var, kaynanamın ev hediyesi.El dokuması falan..Güvenemedim hiçbiyere.Onları yıkamışken diğerlerini de elden geçirdim..:KK9:

Lorem zor olacak elbette ilk zamanlar.Ama Diloksum biraz büyütsün dicekki hemen yap, aralık verme. Yazın tatilde kiminle konuştuysam çok zor rahata kavuştuktan sonra tekrar 2.bebeye bakmak diyolar:KK43:

dikkat ettinse yasminle gidelimde yıkayalım dedim yasmine su tutarım hortumla o yıkar artıkın daş gibi karı niye pasinle gidelim demedim biliyom başıma kalır küççücüksün zati.fena değilimdir köye gitsem bakarım 50 koyuna 5 çocuğa güveniyom kendime:90:

maasallah sen de potansıyel varmıs canım yaa
50 koyun 5 cocuk ne demek laaa
ben degıl koyun evde cıcek bıle besleyemıyorum
kendıme su ıcmeye acızım ondan zaar

yasmınım sen hamaratsın hepsının ustesınden gelırsın
karıyer, cocuk, koca, cevrıye hepsını ustuste koyar fırıldak gıbı cevırırsın parmagının ucunda
benım anamla kocam olmasa ben bu kuzuya bıle bakamam

yasmınım sen hamaratsın hepsının ustesınden gelırsın
karıyer, cocuk, koca, cevrıye hepsını ustuste koyar fırıldak gıbı cevırırsın parmagının ucunda
benım anamla kocam olmasa ben bu kuzuya bıle bakamam

Ya canım beben olsa atacak değilsin ya.Mecbur bakacan, o gücü bulacaksın.Anıl bi ara hiç uyumuyodu.4 Gün uykusuz geldim işe.Otobüsle giderken derdimki Rabbim nasıl bakacam şimdi ona, yardım et diye dua ederdim.Eve gidince turp gibi olurdum onu gördüğümde.Yattığımda hissederdim yorgunluğu.İş başa düşünce sende yaparsın..

yahu bi anamla konustum amma cene yapmisiniz,yetisemedim size..

benimde acti orkidelerim yasoo cok güzeller,bi bakabildigim cicek o ztaen.yavrum

kendi kendine acip bisiler yapiyor.

lorecim bilmem valla 3,5 yaşı ama tuvalet eğitimi bitince daha uygun bir süre sanırım.belki 1-2 sene sonra çok rahatlicam iyi ki dicem...hastalık dönemleri çok zor geçiyorbir de yiyen çocuk olursa çok daha rahat

ama yine şükür diyorum tuna çok olgunlaştı son zamanlarda büyülüyor beni...inanırmısınız tunaya selinden daha düşkünümm..belki selin küçük diye böyle düşünüyorum..sevgim 10 kat arttı doğumdan sonra..gece bile uyanıp kokluyorum var mı böyle bi şeyy yaa

Çileğim orkideler yerini severse zahmetsiz.Üç tane bende:) çOK GÜZELLER MAŞALLAH..

Diloksum bende Anılı uyutunca öpüp kokluyorum, doyamıyorum.Arada düşünüyorum ikinci olursa bu kadar severmiyim diye:)

Çileğim orkideler yerini severse zahmetsiz.Üç tane bende:) çOK GÜZELLER MAŞALLAH..

Diloksum bende Anılı uyutunca öpüp kokluyorum, doyamıyorum.Arada düşünüyorum ikinci olursa bu kadar severmiyim diye:)

benim koca sabitlemiş asla sevemem 2.yi diyor.ama geçen lcw nin katoloğunda bi kız çocuğu bulmuş bak aynı arda gibi suratı bundan yapabilirmiyiz diyor deli:KK17:

X