2008 Kasım Anneleri

lorem 3 aşı..

biri özel zaten tr de de...rota 180 küsür

pnömokok 140 küsür

karma 50

anneciimmm 370 mii oldu ..yanlış demişim size....bii oofff daha

çilek kafa serin gel ya yeni yaptın temizlik aaaa psikopat mısın

Kizim evet millet gelmeden silmistim ama,simdi heryerde oturduk kalktik yattik filan.Ben huykuyum yaa bidaha silim rahatliyim :)

aÇ GİTMERK ZORUNDASIN ZATEN ASORTİ HATUN..

Çilekom üzerinden tır mı tıra benzer bişi mi geçti:)))))

yo yo bizzat tirin kendisi gecmis gibi vallahi,sabahlara kadar oturduk cok az uykuyla yasadik 5 gün ee simdi haliyle vücut dengeyi kuramadi.

canim Denizle silemem zaten,aksami bekliycem babasi onu cikarsin disariya ben sileyim.Aslinda alisti kuzum bisiy yapmiyor ben silerken ama hafif yas oluyor yerler koltuklar benim icim rahat etmiyor cocuk isteer istemez oturuyor filan.

hoşgeldin çilek kolay gelsin sana şimdiden
sen bakma bu yasmin karısına aklı fikri şeyde

saol polisim hic canim istemyior ama nasil kolay gelvcekse artik...

ahh be çileğim benim de bi işim var biişim var sorma...taşınacam diye sallıyorum biraz artık

iki bebeyle cok zordur senin isin canimya,ama madem tasincan bence tamamen temizle yeni evine temiz temiz acarsin herseyini.orda rahat edersin.hahah nasil fikir ama?

sağlık bakanı çocuk dr uymuş.o yüzden pnömokok 2008 nisandan sonra tr de ücretsiz olmuş.darısı diğer özel aşıların başına

Diloksum hoşgeldin.Bu ne aşıymış yaaa..Gel anacım buraya sen.Bedava pnömokok falan.Cennet yurdumuza dön.Cık cık cıkk..Eşin asker değil mi? Neyse geliriniz kötü değil şükürler olsun.

Polipe kadın seninle bi ara görüşecez..Uyuz takılamayacakmıyız..

benimde sana takılasım geldi alla alla
iş güç olmasaydı yasminle bi koşu norveçe gelirdik çileğin halıları atardık bahçeye foşur foşur yıkardık.ecnebilere halı nasıl temizlenir gösterirdik
ordan çıkar kıprısa diloksun evide şöle bi elden geçiriverirdik varsın o bebişlerle güzel havada gezsin
ama nerdee iş güç malum

Son düzenleme:
Ben Kıbrısa gidiyodum az daha:) Bi seminere katılacaktım 5 yıldızlı otelde iki gün.Rezerve falan yaptırıldı ama hamile kaldım o ay.Doktorum riske atma dedi gidemedim..Çok istiyorum ama..Severim sıcak melmeketi..

diloks gercekten bi acayipmiss fiyatlar.burada asilarin hepsi özel ama devlet karsiliyor:) ben hic ödeme yapmadim simdiye kadar.

polisssss gelin vallaa ben size cay demelrim,siz halilari yikayinca temiz temiz oturur iceriz:)

çilekçim iyi fikir canım...işte yaza kadar içten hallolur herşey umarım..

yasmin evet canım asker...şükür gelür var..ama benim bu 3. yılım ücretsiz izindeyim...gene iyiyiz de aslında canımı sıkan giden paradan çok çekilen eziyet..taksi yok..otobüs yok..heryere kaanla gitmek zorundayız..neyse az kaldı..allah buraları aratmasın değil mi

kırsalda yaşayanları düşünüce de kızıyprum konuştuğuma..allah başka dert vermesin..benim artık işe dönme vaktim gelmişşşşşş

Selini de büyütde biraz annesi sonra çalışırsın.Kıyamam daha çok küçük.Ankaraya gelmiyon mu kıı hemşom? Gölbaşında piknik yapalım daaa..

Çilek ne güzel konuştun kıı.Sanki bi yaz günü ve dediklerin yapılabilir şeyler gibi geldi.Dur bende çayın yanına kek getiriyim.Akşam yapmıştım beye:)))

diloks gercekten bi acayipmiss fiyatlar.burada asilarin hepsi özel ama devlet karsiliyor:) ben hic ödeme yapmadim simdiye kadar.

polisssss gelin vallaa ben size cay demelrim,siz halilari yikayinca temiz temiz oturur iceriz:)

kısırda yaparmısın

yasmin gidelimmi gıı boşver kıbrısı
(buarada bende severim kıbrısı bi gitsem maraşa dalacam kriz patlatacam rumlarla.o denli merak ediyorum terkedilmiş şehir... süper ya)

annem gell gell eve bi el at valla polipim..:)))yaa git canım ya siz geleceksiniz de işmi yaptıracağımm...aslında evim güzel bahçeli heryer yemyeşil hava süper..vss vss ama merkez uzak yoksaçok gzel bir yer..

hele otelleri yasminim harikaa..bir fırsatın daha olurssa mutlaka gel derim..denizi muhteşemm..bizim şanssızlığımız biraz uzak oluşumuz merkeze..ve kaanın görevinin burada biraz ağır olması çok geç gelmesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…