valla polipecim o bana küs değilmiş ki zaten anneme öyle diyor,ben küsüm ama af dilemek yada barışmak için bir çaba da harcamıyor
bugün temizlik yaparken annem sormuş hanımmı emretti hayırdır diye yok demiş o konuşmuyor benimle hala demiş,annemde allah allah hala neden uzattıki bu kadar diye sormuş heralde size şikayet ettim diyee demiş herşeyi de biliyor,annem diyorki anlatırken gözleri dolu dolu oluyor diye
dedim olsun o benim oğluma dedi ya ya seve seve ya döve döve insan olacak diye,o da ya seve seve ya döve döve adam olacak dedim,anasının yanında insana bağırıp çağırmak nasıl oluyormuş anlayacak dedim falan...
ya normalde hep anlatırdım asla böbürlenen,ben haklıyım yarışına giren biri değildi ama değişti ben nasıl biriyim ki adamı böyle zıvanadan çıkardım bilmiyorum sorun bende demekki
kendi annemde dahil olmak üzere hep bunu söylüyorlar bencil ve şımarık olduğum için böyle oluyormuş
az önce annemle konuşuyorum işte davranışlarını düzeltecek falan dedim yaa bence sen davranışlarını düzeltsen daha iyi olur dedi
sanki arkamda destek olan biri mi var,üvey evladım ben,ne olsa kabahat bende,bağıran çağıran o,ben zıvanadan çıkarıyormuşum