- 26 Mayıs 2008
- 9.071
- 6
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #97.681
Selini de büyütde biraz annesi sonra çalışırsın.Kıyamam daha çok küçük.Ankaraya gelmiyon mu kıı hemşom? Gölbaşında piknik yapalım daaa..
valla yasminim 1 eylülde başlamaz zorundayın...devletin bana ihtiyacı var...sürem bitiyor caım elim mahkum..ama zatenn 11 aylıkoluyor neredesyse o zamana..
ankaraya gelemem bir süre..ama tayinimiz yakınlarına çıkarsa gelişim kolay olur..polatlı var mesela:)
gölbaşında bir yer vardı değil mii..yer mindrelerine oturuyorsun kahvaltı getiriyorlar falan..bi gelmiştimm..2 sen önce
yaa ankaralıyım ama bi haberim valla.
ooo lafta ısı hemencecık yapıyorsunuz ama ıcraat ta nasılsınız bakalım polıpe hanım
10 parmagında 10 marıfet osmanlı hatunusun vesselam yasmınım
kııı ben bardagımı kardırmaya usenenlerdenım
kalkıcam da halı yıkayacagım heee
o toto yok bende
kıbrısı ben de ıstıyorum ama kocıs cocuk azıcık daha buyusun dıye kandırıyor benı
bılıyorum cocuk azıcık daha buyuyunce ıkıncı olacak ve onun buyumesını bekleyecek
emeklılıkte gıderız artık
dikkat ettinse yasminle gidelimde yıkayalım dedim yasmine su tutarım hortumla o yıkar artıkın daş gibi karı niye pasinle gidelim demedim biliyom başıma kalır küççücüksün zati.fena değilimdir köye gitsem bakarım 50 koyuna 5 çocuğa güveniyom kendime:90:
yasmınım sen hamaratsın hepsının ustesınden gelırsın
karıyer, cocuk, koca, cevrıye hepsını ustuste koyar fırıldak gıbı cevırırsın parmagının ucunda
benım anamla kocam olmasa ben bu kuzuya bıle bakamam
Çileğim orkideler yerini severse zahmetsiz.Üç tane bende:) çOK GÜZELLER MAŞALLAH..
Diloksum bende Anılı uyutunca öpüp kokluyorum, doyamıyorum.Arada düşünüyorum ikinci olursa bu kadar severmiyim diye:)