- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #96.901
hayırdır yasmin nasıl gördün ,hayırdır inşallah :18:
evet polipcim resim yüklemek istemedin ama biz birbirimizi tanıyorduk bir seni görmedik çok merak ediyorduk ne var bunda sonra face konuştuk aramızda sonunda sende yükledin resmini bizde dedik orta halli bizim gibi işte neden bunca zaman sakladıki kendini bizden dedik ne var bunda bu arkadan konuşmamıydı sende facede olsaydın emin ol sende konuşmalarımızın içinde olurdun öle abartıp kabartılıp süslenip deşifre olacak tarzda bir konuşma olmadı
seninle aramızda bişey geçemez sedacım ama polipeye gidip senin hakkında şöle dediler böle dediler demeni ben sana yakıştırdım demek ki bizi bu kadar seviyormuşsun konunlarım hepsinde benimde adım geçiyor cevap hakkım doğuyor kimse için kötü bişe sölemediğim halde sen nasıl senin hakkında konuştular diyipte hakkımızı yersin ya böle bişe olabilir mi yaa
evet onlar benim canlarım 3 ü de benim için farklı kardeşim gibiler kimseye sölemediğimi onlara anlatıyor paylaşıyorum onların canı yansa bende üzülüyorum onları bırakmıcam allah izin verdiği sürece onlara yapılan şey banada yapılmıştır.seda yeter artık ya sölemediğim şeyleri söledim gibi gösterme artık.
Polipe 25 yaş üstünde tehlikeliymiş.Ben de çıkarmamışım.Canımız Allah'a emanet..
ben kızamık ve suçiçeği geçirdim hatırlıyorum fenalardaydım aşı olmama gerek yok o zaman herhalde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?