2008 Kasım Anneleri

ayy allah korusun tam ilkbaharda var ya en sık görülme zamanı bu hastalıkların
ayy bahar geliyor bu arada ya ne güzel valla cıvıl cıvılım

oha ! 3 e indi:)

Son düzenleme:
sayın ziyaretçilerimiz ziyaret saatimiz 12 40 itibariyle bitecektir pılınızı pırtınızı toplamanızı rica ederiz:26:

mucizem kolay gelsin canım bugünlerde bende misafir alacağım...

bu arada polipim demeden geçemeyeceğim aman be hepimiz orta halliyiz iişde bee.. çok farkımız yok sen beni gördünmü bıu arada hiç sormadın sen nasılsen diye hehehehehehe:)))

aşı ve diş işlerini oldum olası hiç sevmeme aman dediyim ben evden çıkmıyorum okula giden kuzmda yok bişi olmaz zaar..

ay benim içinde ama istanbulda hava soğuyacakmış bugünde dahil 3 gün
ama mart kapından baktırıp kazma kürek yaktırmıcakmış ha

gördüm nazlı doğumgününüzmüydü neydi ailecek bi fotonuzu görmüştüm.

sevmıyorum bu ısı yaa
allahtan cocuklar yokk bırde yemek yapılcaktı hıcc ugrasamam
asortım bızım kadın ılk ıse basladıgımda 15 gun yoktu ne cektım yaz donemı ısler var yemek yapılcak cay verılcek sımdııı hıc ugrasamam benım ısım degıl dıyıp cekılıyorum
sanada kolay gelsın bırını bulun bence cunkı cok yorulursun

asorti maytap hoşbuldum.maytap arkadaşlarım gelecek.profiterol börek kısır kurabiye yaptım canım.

naslımelek teşekkür ederim canım

yaa kızlar geriye doğru okuyunca çok üzüldüm.tamam ben sizin kadar iç içe olmadım ama sayfayı hep takip ettim çünkü burasının değişik bir bağımlılığı var ve arkadaşlarıma hep met ediyorum.burada çocuklarımızın aracılığı ile buluşştuk ve keyif aldık devam ediyoruz güzel bir birliktelik ama paylaşılamayan nedir inanın anlamıyorum benim yazılarım kadar kimsenin yazısı burada havada kalmamıştır inanın benimde sık girmediğim için kabul görmediğimi ddüşündüğum oldu ama kırılmadım yine fırsat buldukca girdim.benim de yorum yapmadğım oluyor ama genelde o konuda bir fikrim olmadığı için oluyor,
boşverin yaa tatlı tatlı muhabbet edelim gittsin.size profeterol ikram etmek isterdim tatlı yiyip tatlı konuşun diye ama etmiş gibi kabul edin.ben hepinizi seviyorum
burası benim için farklı bir dunya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…