uzun zamandır sadece arada girip okuyordum ,kah işlerimin yoğun olmasından kah cevap verecek bişey bulamamaktan dolayı bakıp çıkıyordum ,bugün yine bi bakayım dedim yine olanlar olmuş ,ama gerçekten çok ayıp ya ,bunca şey boşmuş demek ,bende çok kızdım kimilerine kimi konuşmaları yok saydım ama bu kadarı fazla gerçekten ,derdiniz ne allah aşkına o buna şunu demiş bu buna bunu demiş ,arada saygı boyutları aşılmış,yazık yaa gerçekten ,girmeme sebebim şimdi daha kesinleşti ,nasılsa face den görüşüyoruz diye fazla takılamıyodum ,şimdi hiç girmiycem sanırım ,bu tarz ortamlarda hiç olmak istemiyorum ama malesef benimde adım geçiyor ve karuışıyorum mecburen ,yada tutamıyorum kendimi diyim ,seda çok değer verdiğim çok sevdiğim biri ,yakınen tanımadığınız için yüzyüze görmediğiniz için bazılarınıza antipatik geliyor olabilir ama hiiiçç zerre kadar öyle biri değil ,ben gülüyorum bazı konuşamalarda inanın ,diyorum ki bunu seda için mi söylüyorlar ,şaşırıyorum ,çok sivri dilli çok hazır cevap çok kırıcı kişiler olmasına rağmen neden seda diyorum ve yine susuyorum bazen ..
burda paylaşımda bulunduğum kişileri gerçekten çıkarsız seviyorum ,hepinizi ayrı ayrı ,ama arkadaşıma yapılanları da hazmedemiyorum ,bu kadar basit değil ya gerçekten ,haa tamam onunda hataları yokmu var tabi ,çoook söylemişimdir sedaya ,yapma etme diye ,ama işte bazı insanlarında kişiliklerine hükmedemiyorsun ,içinden geleni yapıyor sonra üzülüyor ,geri dönüyor hatalıyım diyor ,kabul ediliyor sıonra yine kuyu kazılıyor ...yine bazılarınız tenzih ediyorum tabi..neyse üzgünüm herşey için gerçekten ,böyle olmamalıydı ..