2008 Kasım Anneleri

valla hadi güzelim hadi güle güle yolun açık olsun al boş vücudunu salına salına git akıl olmadıkdan sonraa güzvenme güzelliğine bu kadar yukardakinin sopası yok vallaaaa

ben kabakulak geçirmedim galba yani hayatımda bi kere fecii ama harbiden fecii yani yataktan kalkıp küt bayılıyodum boğaz ve kulak ağrısı yaşadım sanırım doktorada gitmemiştim hatırlamıyorum ilaç felan kullandığımı o kabakulakmıydı bilmiyorum ama değildi sanırım o yüzden geçiririm diye ödüm kopuyo allama

ben kabakulak geçirmedim galba yani hayatımda bi kere fecii ama harbiden fecii yani yataktan kalkıp küt bayılıyodum boğaz ve kulak ağrısı yaşadım sanırım doktorada gitmemiştim hatırlamıyorum ilaç felan kullandığımı o kabakulakmıydı bilmiyorum ama değildi sanırım o yüzden geçiririm diye ödüm kopuyo allama

korkunun ecele faydası yok biliyon demi zuhahaha

ben eğer geçirmediysem aşı olacağım ama şimdi sen çirkinsin sana aşı yapmayız derler diye çok korkuyom.yanıma hem güzel hem akıllı birini alayım bari ikiside gerekli nede olsa:78:

selam bacılar

anam nüfüs patlaması olmuş burada ama ben çok yoğunum yine misafirlerim gelecek hatta gelmek uzeredirler bi bakıyım dedim kızlar napıyor diye iyisinizdir ins ben 3 gündür çok yoğunum

yine bburalarda bi problem var hherhal neyse akşam herkez gittikten sonra bakarım geçmişe

bbu arada çok yorgunum ben yaaa

hepinizin günü iyi geçsin inş benimkide

ay yasemin arkadaşlarım alemsiniz ikinizede çok güldüm :))))
mucizem hoşgeldin canım boşver salla tartışmayı sen napıyosun kim geliyo ne mamalar yaptın diicem çıkmış olucan

ayy ben su cıcegı gecırdımde kızamık gecırmedımm
ası vuruncakmıyık kızlar sımdı

ıcır hastalanmaktansa aşı oluveririz. yani bu tarz hastalıklar çocuklarda kolay geçiyorda biz yaşlarda ııhıhh
kolay geçmez yaw nolurki bir gün kolumuz acır ooff of

Son düzenleme:
Back