2008 Kasım Anneleri

derincim yeri geliyor bizimde mesajlarımıza cevap yazılmıyor resimlerimize yorum yapılmıyor cnm
benim istanbul fotolarıma kimse yorum yapmadı doğru düzgün o zaman banada tavırlılar gerçekten bazen insanın gözünden kaçıyor
bazen ben kendi akrabalarımın fotolarını aylar sonra görüyorum aaa bunu ne zaman yüklemiş diyorum cnm sende öle şeylere takılma gerçekten gözden kaçan o kadar şey var ki
arkadaşız dediğin insanları bile yıllar sonra aa bunun bu huyu gözümden kaçtı demek ki diyosun bizim seninle sorunumuz yok emin ol buna yasminde dahil

seda yaptıklarında yanlış olabilir veya öyle düşünenler olabilir
bence de kendini ifade edişi yanlış
yanlış anlaşılıyor
ama benim arkadaşım
kanka diyoruz birbirmize
görüşüryoruz konuşuyoruz
seviyorum onu:) offf valla daral geldi

Yaaa komik olmayınn ben kaç kere aramız düzelsin diye uğraştım çaba harcadım ama baktım ki olmuyor akışına bıraktım konuyu kapattım ama konu hala kapanmıyor
Evet bende sildim mi tek seferde siler geride dönmem ama dedim ya hataydı ve kabul ettim önemli olan hatyı kabul etmek sürdürmemek ama bunu anlayışla bile karşılayamadınız tutumlarınıza devam ettiniz neyse ya artık bazı kişiler umrumda bile değillerr bazı arkadaşlarım da bnm için çok öenmli buraya girsemde girmesemde Neyse daha fazla uzatmayacağım istediğiniz kadar konuşun konuşun durun
Birde birşeyi anladım ben facete evet sildim ve sonra biranlık öfke ile yaptım diye hata olduğunu anlayıp tekrar geri ekledim evet ben temiz kalplilikle geri ekledim ama eklediğim kişilerin amacı laf sokmak içinmiş bir kez daha gösterdiler kimliklerini

Heee bunu da ekliim seni öpen kupa gönderen kişi komiksin ya valla bunu demek istemiştim anladın mı
Neyse şıracının şahidi bozacı misali oldu :))))
Sana gelince senin hakkında tek kelime etmedim arkandan facete ama şuanda seninle arkadaş gibi geçinenler evet arkandan kasıp kavuranlar aa çirkinmiş kendini bişey sanıyormuş vs neyse daha da açmıyayım kankanlar şimdi senin sana da bu doğru geliyorrsa ahhhh bişey demiyorumm

Bak Derin sana bişi deyim mi her zaman Buğrayı çok sevdim.Yapılan bir ankette de en güzel senin oğlunu yazmıştım.Halen arkadaşlara gösteririm resmini.Buğrişin resimlerini gördüğüm yerde yorum yaparım.Sana gelince seninle o olaydan sonra mesafe koymaya çalıştım çünkü kırılmıştın bana..Ondan sonra Derin demeye başladım.Seninde böyle istediğini düşündüm..

Derin bir de kimseden korkum yok Allah'dan başka.Her zaman açık açık dedim.Kocamla anlaşamasam bile burda kimsenin oğluna almasını bende beklemiyorum.Kimden ve neden korkacam.Hiç hoş değil söylediklerin..

Seda sana cevap yok..Sen haddini çok aştın..

bana diyor asocum ama bende kaileye almadığım için sallıyorum ben ortalarda gezinmedim öleyim böleyim nerde durduğumu biliyorum çünki kendimi büyük dev ayanasında da görmüyorum :60:

yasmin evet hoş konuşmadım
çünkü sende beni kindarlıkla suçladın
ki o benim alabileceğım en son sıfattır:)
asla kin gütmem ,unutabilirim
yeterki herşey güzel olsun
niye biliyormusun kavga ve huzursuz ortamları çok iyi bilirim
çok yaşadım ve nefret ederim:(

uzun zamandır sadece arada girip okuyordum ,kah işlerimin yoğun olmasından kah cevap verecek bişey bulamamaktan dolayı bakıp çıkıyordum ,bugün yine bi bakayım dedim yine olanlar olmuş ,ama gerçekten çok ayıp ya ,bunca şey boşmuş demek ,bende çok kızdım kimilerine kimi konuşmaları yok saydım ama bu kadarı fazla gerçekten ,derdiniz ne allah aşkına o buna şunu demiş bu buna bunu demiş ,arada saygı boyutları aşılmış,yazık yaa gerçekten ,girmeme sebebim şimdi daha kesinleşti ,nasılsa face den görüşüyoruz diye fazla takılamıyodum ,şimdi hiç girmiycem sanırım ,bu tarz ortamlarda hiç olmak istemiyorum ama malesef benimde adım geçiyor ve karuışıyorum mecburen ,yada tutamıyorum kendimi diyim ,seda çok değer verdiğim çok sevdiğim biri ,yakınen tanımadığınız için yüzyüze görmediğiniz için bazılarınıza antipatik geliyor olabilir ama hiiiçç zerre kadar öyle biri değil ,ben gülüyorum bazı konuşamalarda inanın ,diyorum ki bunu seda için mi söylüyorlar ,şaşırıyorum ,çok sivri dilli çok hazır cevap çok kırıcı kişiler olmasına rağmen neden seda diyorum ve yine susuyorum bazen ..
burda paylaşımda bulunduğum kişileri gerçekten çıkarsız seviyorum ,hepinizi ayrı ayrı ,ama arkadaşıma yapılanları da hazmedemiyorum ,bu kadar basit değil ya gerçekten ,haa tamam onunda hataları yokmu var tabi ,çoook söylemişimdir sedaya ,yapma etme diye ,ama işte bazı insanlarında kişiliklerine hükmedemiyorsun ,içinden geleni yapıyor sonra üzülüyor ,geri dönüyor hatalıyım diyor ,kabul ediliyor sıonra yine kuyu kazılıyor ...yine bazılarınız tenzih ediyorum tabi..neyse üzgünüm herşey için gerçekten ,böyle olmamalıydı ..

Evet kendimi yanlış ifade diyor olabilirim kankim
Bu yüzden hep yanlış anlaşıldım o zamanda öle oldu ama deveyi pire yaptılar sonunda da bu kadar çirkinleşti ki ben asla böle olmasını istemedim çok üzüldüm ve çoğunuzunda amann internet ortamı deyipte takmadığınız şey için ben hüngür hüngür ağladım herneyse geçti gitti hatalar insanlara mahsustur bunu anlamak karakter olgunlukla karşılamkata bir erdemdir karşındakini seviyor ve değer veriyorsan ama ben bu olayda arkadaşlığımı 3 senemin önemsenmediğini ufacık bir olayın bu kadar büyütüldüğünü gördüm ve altında başka bişey olduğuna karar verdim konu kapanmıştı kırgınlıkla artık geriye dönüş yoktu evet ama keşke bu kadar çirkinleşmeseydi insanları anlamak çok zor şuan büyüttüğümüz çocuklar birer melek hiçbirşeyden haberleri yok zamanında bizlerde böyleydik ama hayat insanı nasılda değiştriyor değil mi
Bende seni seviyorum kankimmmm

ayrıca emelcim senle aramızda hiçbirşey olmadı ama aaaa unutmuşum sen onlarla kankiydin değil mi senin bu yaptığın ne hiç yakıştıramadım seninle aramızda ne geçti

ay bu tobikten uzak kalmamak lazım..yine olaylar olmuş..
neyi paylaşamıyorsunuz arkadaşlar..kimsenin kimseden bi kazancı yok..kimse kimseye lokma vermiyor..
burdaki amacımız ne iki muhabbet etmek..yapmayın..kırmayın birbirlerinizi..

Valla Eylül biz Sedayla facede de sohbette çok görüştük.Sabah bana canımcım yazdı bi baktım ertesi gün silinmişim faceden..Yaptıkları hata ve herkes yapar.Ama geri dönüşü yine hatalarla dolu.Hepimizi yapıyoruz burda.Bu arada Melisi ve seni rüyamda gördüm.Sabah yazacaktım unuttum..

Heee bunu da ekliim seni öpen kupa gönderen kişi komiksin ya valla bunu demek istemiştim anladın mı
Neyse şıracının şahidi bozacı misali oldu :))))
Sana gelince senin hakkında tek kelime etmedim arkandan facete ama şuanda seninle arkadaş gibi geçinenler evet arkandan kasıp kavuranlar aa çirkinmiş kendini bişey sanıyormuş vs neyse daha da açmıyayım kankanlar şimdi senin sana da bu doğru geliyorrsa ahhhh bişey demiyorumm

ben herkeze eşit uzaklıkta yada yakınlıktayım.zeyna alkışlıyormuş alkışlayabilir tüüü de diyebilir burada herkez açıkca saygı çerçevesinde bana iletebilir düşüncelerini
geçen zeyna bana bişey dedi sonrada özür diledi dedikleri canımı yakmıştı ama bozmadım kendimi oda özür dileyince geçti gitti ben ne deseydim uzatsam daha mı iyiydi
senide severim özlemişimde bak şimdi farkettim seninde ayrı bi stilin var:9:
bana çirkin deseler nolur seda ben defalarca söledim burda görsellik benim için hiç ama hiç önemli olmadı arkamdan dedilerse incelik etmişler keşke yüzüme söleselerdi inan kırılmazdım
herkezin kendine bakınca gördüğü öne çıkan bişeyi vardır bende güzelim diyemem ama zekam konusunda hiç tevazu gösteremem işte Allah herkeze bişey veriyor
:78:

seninle aramızda bişey geçemez sedacım ama polipeye gidip senin hakkında şöle dediler böle dediler demeni ben sana yakıştırdım demek ki bizi bu kadar seviyormuşsun konunlarım hepsinde benimde adım geçiyor cevap hakkım doğuyor kimse için kötü bişe sölemediğim halde sen nasıl senin hakkında konuştular diyipte hakkımızı yersin ya böle bişe olabilir mi yaa
evet onlar benim canlarım 3 ü de benim için farklı kardeşim gibiler kimseye sölemediğimi onlara anlatıyor paylaşıyorum onların canı yansa bende üzülüyorum onları bırakmıcam allah izin verdiği sürece onlara yapılan şey banada yapılmıştır.seda yeter artık ya sölemediğim şeyleri söledim gibi gösterme artık.

Polipeye çirkin falan denmedi bee.Yada ben görmedim.Orta halli dedim ben.Kendime de öyle derim.Orta halliyiz işte.Abartıp kabartmaya doldurup yanına çekmeye hiç gerek yok.Çok çocukca bir kışkırtma çabası olmuş..

Back