2008 Kasım Anneleri

yok canım face de değil
burda 2 gün oldu üstüste aynı şey
bende kırıldım açıkçası
kimseye de bişey demedim
hatta öğleden sonra unutuup tekrar yazdım faceden:)
sonra dedim acaba bana ne salak diyenler varmıdır ki diye:))
konuşmuyorum görmüyorum hala yazıyor falan diye
sonra seda oraya yazdı bende yazdım bişeyler bari burdan yazışsakmı dedik
ama o da olmadı sonuçta zaten msn de falan konuşuyoruz
benim vaktim yok heryere yetmeye
neyse ben alışkanlıklarımdan kolay vazgeçen biri değilimdir
hele kişilerden kolay hiç vazgeçemem
çok hayati bir mevzu olmadığı sürecede kimseyi silmem
öyle işte..

diyelimki öle olay varda geldim kimseyi ilgilendirmezde bizim derine karşı bi tepkimiz yoktu ona şaşırdım aklımıza bile gelmedi derine karşı tepki duymak daha dün öğrendik biz bize tepkili olupta yazmadığını

ben zaten herkes için konuşmuyorum ki
asorti zeyna maytap sizinle alakalı hiç değil mevzu
topiğin müdavimleri ile alakalı

ben zaten herkes için konuşmuyorum ki
asorti zeyna maytap sizinle alakalı hiç değil mevzu
topiğin müdavimleri ile alakalı

Eğer böyle düşünüyosan hakkımı yiyosun.Ben bu hafta özellikle çok meşgulüm.Hatta benden hesap bekleyen üst katta bi adam var.Eğer öyle olsaydı öyle oldu derdim..

ben her zaman diyorum sedaya da dedim
nedir paylaşamadığımız
buraya girme amacımızı unuttu herkes
bir gruplaşma derdine girildi sanki
öyle bişey yok hepimiz arkadaşız
ona buna şuna tavır yapmak bence çok ayıp
kimseye yapmadım yapmamda
herkes benim kankam da olmak zorunda değil
ama beni sıkça eleştirme hakkına da kimse sahip değil

seni severim derin ağırsın terbiyelisin sıcaksın.oğlunda burda dikkatimi hep çekmiştir oda ayrı tatlı.Allah bağışlasın.selam verdim almadılar demişin banada oldu bu hafta yarım gün mesajım orda asılı kaldı herkez yoğundu belki şuydu buydu
sen beni bişeye benzetemediysen benzetme varsın olsun ağzım çook iyi laf yapar inan ama cevap vermem için bile bi sebep olmalı ben şimdi buna cevap verirmiyim yok ya inan vermem

onu kaile bile almıyorumm zaten belli etti kendini

iyi yönden bakmak bu oluyor herhalde komik olmaa yaaa ortamı yumuşatmak mııı

seda inan ortamı yumuşatmak yoksa kimseyle ne zorum olabilirki neyi paylaşamıyoruz ki
şurda iki lafın belini kırmaktan başka napıyoruz birbirimizin lokmasına ortak değiliz ki ne alıp veremediğimiz olacak

ama biliyormusun sen beni taaa ilkokul yıllarıma götürdün adam kavgada belli olur derler ya
o kavgada yazdığın özel mesaajlar hala duruyor sen 2 saniyede herkezi bana satıverdin ayaküstü
şunuda adam sandımdı bunuda bu sandımdı.yetinmedin tuttun seninde arkandan konuşuyorlar amannn sen bunları matah bişey belleme diye
noluyo lan dedim
döndün iki gün sonra teşekkürler polipim sende dediklerimi dikkate almadın ziira ben onları bi döküp indirseydim o gün sen buraya bida aah gelirdin
ama işte
şimdi hala konuşabiliyorsun
sanada bu kadar cevap bile fazla sanki

yok yasmin inan kimsenin günahına girmem
benim ki bana yeter
eskiden kalma bir husumet var aramızda biliyosun sende
o zaman da bende kalmıştı suç:) neyse..
uzatmayalım kavga ortamı oluşmasın gerçekten elim ayağım titriyor benim
kendime gelemiyorum bir süre gerek yok

derincim sen ben yasmin yada diğerleri kiminle isterse onunla yakın olur uzak olur bu tamamen tercih meselesi
biz seni seviyoruz seninle alakalı yasmin arkadaşımında yada diğer arkadaşlarımında bir problemi olduğunu olabiliceğini düşünmüyorum
ama objektif ol birde öle bak belki daha farklı yönlerini görürsün

çok başım ağrıyo kusura bakmayın öpüyorum sizi

günaydın kızlar gene sıkıcı mevzular dönüyo
derincim seninle alaklı benimde içimden hiç birşey geçmedi bunu üzerine basa basa söylüyorum
ayçaylaa pirayeyle ve senle hiç bir zaman sorun yaşamadım ,sadece şaşırdım 2008e uğramayıp oraya yazdığına onuda dün öğrendim zaten
belki ayçayla pirayede bu sebebpten girmiyordur bilemicem ama sizinle alakalı bi durum değil inanın banada çok oluyor bişey yazıp cevap alamamak ama sen sanırım sedayla yakınlığından dolayı tavır aldığımızı düşündün .ama yok öyle bişey inan buna
daha yazıcak bişeyim yok bi laf vardır sadece onu anımsadım ama yazmııcam çılgar çıkar gene:)sizinle alakalı değil bu arada

işte bu diyecek başka bir şey yokk sağol polipeeee

sedacım sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun bi insan bence önce çenesini tutacak sölediğin i söyliyeceğini tartacak sonra gerisi güzel gelir emin ol..

Son düzenleme:
yasmin peki o zaman neden eskiden derincim derdin de
o zamandan beri demiyorsun
veya benim oğlumun resimlerini görmemezlikten geliyorsun:)
hiç yorum yazmıyorsun
akılda yokmuş:))
aklımda yoktu deyipte zeytinyağı gibi üste çıkma
evet öyle de, aslanlar gibi korkma yaa
burda kimse beni beğensin diye konuşmuyorum ben
beni beğenip oğullarına mı alcaklar
öyle düşündüğüm için konuşuyorum

neden olmasın kız benim boyumca oğlum var düşünebilirim

noluyor ya yine karışmış ortalık...

inanın çok şey söylemek istiyorum ama tutuyorum konu benimle alakalı değil çünki benim üzerime vazife değil konuşmak...

yapılan hataları bende görüyorum ama hata yaptı dur bende sileyim demedim beni şimdilik kırmayan herkesle görüşüyoruım...

derincim zaman zaman banada oldu cevap verilmediği ama yinede kırılamıyor insan sonra bakıyorsunki çok yoğunlar görmemişler diyorsun aman neyse yaahuuu bu konuda ilk ve son yazışım ..

ben sadece rahatlamak kafamı dağıtmak için buraya giriyorum tartışma görmek istemiyorum artıkkkk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…