- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #96.861
ben zaten herkes için konuşmuyorum ki
asorti zeyna maytap sizinle alakalı hiç değil mevzu
topiğin müdavimleri ile alakalı
birkaç gün öncesine gitte de gör istersen sabah selam verip kimsenin almadığı sayfaları görebilirsin merak etme.ayrıca sedayı hala nerden biliyorsun uyarmadığımı ki:) ben ne dersem seda yapmak zorunda mı.beni dinlememiş anlamamış olamazmı.. ama sende bana tavır yaptığını hatta yapıldığını belki kabul et.ayrıca polipe de çok gülüyorum:)))) gerçekten fasulye de severim aslında ama nimettir bana göre en azından o kendini öyle sanıyor:)
onu kaile bile almıyorumm zaten belli etti kendini
iyi yönden bakmak bu oluyor herhalde komik olmaa yaaa ortamı yumuşatmak mııı
seda inan ortamı yumuşatmak yoksa kimseyle ne zorum olabilirki neyi paylaşamıyoruz ki
şurda iki lafın belini kırmaktan başka napıyoruz birbirimizin lokmasına ortak değiliz ki ne alıp veremediğimiz olacak
ama biliyormusun sen beni taaa ilkokul yıllarıma götürdün adam kavgada belli olur derler ya
o kavgada yazdığın özel mesaajlar hala duruyor sen 2 saniyede herkezi bana satıverdin ayaküstü
şunuda adam sandımdı bunuda bu sandımdı.yetinmedin tuttun seninde arkandan konuşuyorlar amannn sen bunları matah bişey belleme diye
noluyo lan dedim
döndün iki gün sonra teşekkürler polipim sende dediklerimi dikkate almadın ziira ben onları bi döküp indirseydim o gün sen buraya bida aah gelirdin
ama işte
şimdi hala konuşabiliyorsun
sanada bu kadar cevap bile fazla sanki
yasmin peki o zaman neden eskiden derincim derdin de
o zamandan beri demiyorsun
veya benim oğlumun resimlerini görmemezlikten geliyorsun:)
hiç yorum yazmıyorsun
akılda yokmuş:))
aklımda yoktu deyipte zeytinyağı gibi üste çıkma
evet öyle de, aslanlar gibi korkma yaa
burda kimse beni beğensin diye konuşmuyorum ben
beni beğenip oğullarına mı alcaklar
öyle düşündüğüm için konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?