2008 Kasım Anneleri

Yazmıyayım yazmıyayım dedim ama sizin bu yaptığınız çok ayıp ya
Kim iki yüzlüymüş önemsenmiyormuşuz önemsenmiyorsak ne diye hala konusu geçiyor
İnsanları tanımakta usta olanlar neyi tanıdınız yada usta olmadığını düşünenler nedir bu kadar kin tutmanızı sağlayan
Bu dalga geçmeler yok resim koyalım demeler ayıp yaa bu konuda bir tek pasini kutluyorum herzaman ki gibi sustu sessizliğini korudu asilce davrandı
3 senelik arkadaşlığımızın paylaştığımız şeyler adına ben sizlerle kötü olmayayım diye kaç kere adımlar attım hata yapılabilir ve önemli olanda onu kabullenip adım atmaktır ama görüyorum ki bunun altında başka bişeyler var irdelemiyorum grek yok neymiş bu kadar kin besleyecek dalga geçecek biranda herşeyi silecek ve iki yüzlü kılacak şey
2008 kasım annelerine girmek istemeyebiliriz benim burda 3 senem var hatıralırm var dolayısıyla kmseyi rahatsız etmemek adına derinin açtığı konuda devam etme kararı aldım ki sevdiğim face te olmayan arkadaşlarımlada görüşebileyim diye derinin bu topiğe gelme nedenini açıklamıyorum kendisi uygun bulursa size anlatır her neyse ben yine 3 senenin hatrına ve kimseyi kırmamak adına ağır konuşmayacağım ama kimsenin kişiliğine karakterinede iki yüzlü vs die de laf etmeden arkadaş olarak sevdiğim kişilerin beni bir kez daha gereğinden fazlaca şaşırtmasına çok çok üzüldüm konu kapandı sanıyordum ama çok çirkin bir hal aldı bir kez daha üzüldüm kırıldım keşke bu kadar çirkinleşmeseydi biz konuyu kapatalııı çokkk olmuştu

Seda sadece çok çocuksun başka bişi demek istemiyorum..Derin ve diğerleri yüzyüze görüştüğün arkadaşların.Elbette seni atmak istemicekler.Ama ben olsam yaptığın hataları yakın yoldan sana anlatmaya çalışırdım ve normale dönmeni sağlardım.Bu senin düzelmen için gerekliydi.Yani kaçıp başka yere gittiğinde oraya gelmek yerine sana ufak yollu hatalarını anlatmalılardı.Dost acı söyler misaliyle.. Kabul etki son olayda çok hatalıydın ve halen yapıyosun..

kimse kusura bakmasın sabah sabah accık kaca olcek ama ay altıma işeyecektim gülmemek için sıkmaktan

] $woman-party.jpg
$biri_karikatur5.jpg

yasmin sen benim kiminle nasıl ne şekilde konuştuğumu bilemezsinki.sadece kendini mi çok akıllı sanıyorsun.orada yazılanları buradakiler gösterip de ortalığı karıştıran sen ,bu yaptığın çok akıllı bir iş mi sence şimdi.sen neden bazı şeyleri görmemezlikten gelemiyorsun.en az o dediğin kişi kadar çocuksun:) ben bişey demiyorum çünkü gerek yok kendimi ifadeye. ben burda birkaç gün seda ile görüşmemden sonra görmemezlikten gelindim ve sonrasında da girmemeye karar verdim nedeni istenmediğim yerde durmam.benimli muhabbet etmeyecekseniz niye geleyimki.o zeki bebek lafını da anlamadım inan kafam o kadar fesatlığa basmaz benim her ne demek istediğiysen aynen iade ediyorum.topiğinizi güle güle kullanın.

Seda sadece çok çocuksun başka bişi demek istemiyorum..Derin ve diğerleri yüzyüze görüştüğün arkadaşların.Elbette seni atmak istemicekler.Ama ben olsam yaptığın hataları yakın yoldan sana anlatmaya çalışırdım ve normale dönmeni sağlardım.Bu senin düzelmen için gerekliydi.Yani kaçıp başka yere gittiğinde oraya gelmek yerine sana ufak yollu hatalarını anlatmalılardı.Dost acı söyler misaliyle.. Kabul etki son olayda çok hatalıydın ve halen yapıyosun..

Ben mi çocuğum bu konuyu hala uzatanlarmı evet size göre daha çocuğum ama sizden kat kat olgunum
Derinin ve diperlerinin bu şekilde yapmadığını nerden biliyorsun yada derinin neden oraya geldiğini onlarıda zan altında bırakıyorsun asıl senin yaptığın çocukluk
Bu konuyu biz çoktan kapattık kk da kalmamızın nedeni anılarımızın olması neden hala üstünüze alınıyorsunuz yada sataşıyorsunuz kapanan konuyu tekrar açıyorsunuz evet şimdi gerçekten kadın olduğunuzu gösterdiniz derin ayça piraye sevinç vs benim sık sık konuştuğum kişiler ama ben diğeri gibi bnm yanımda ol sen bnm arkadaşımsın onlarla konuşamazsın vs demedim sakın bnm yüzümden siper almayın konuşun dedim onlarda öle yaptı ayıp yaaa çokkk ayıpppppppppp bu yaptığınızdan utanmalısınızz 3 senenin hatrına

Seda haberi yok onların kihkih yazmış zeki bebek ona gitti bu biiiiir.. İkincisi sizin akıllı olmadığınızı düşünsem hiç cevap vermem ki kimseye cevap vermemezlik yapmadım.Ama kendin öyle hissettiysen bilemem.Üçüncüsü ordan haberim yoktu ki beklemezdim özellikle aranızda bir kişi şok etti beni.Ben araştırıp öğrenmedim.Sadece ben düzenli girdiğim için ben dile getirdim.Yüzyüze görüştüğün için Sedanın hatalarını yüzüne söyleyecek kadar olgun olmayan sensin.Dost olsan Seda bak böyle yapma canımla başlayan cümleler kurup hatalarını anlamasını sağlardın.Ben sana her defasında cevap verdim, asla istenmediğini hissedecek bişi demedim.Son konuşmalarına bak.Bu konuda da nankörlük etme derim. Keşke çocuk olsaydım da kihkih deyip cevap yazmadan geçebilseydim...

Seda sen son olaylardan sonra utanmadıysan benden de bekleme.3 Sene deyip durma bence.Eğer 3 senenin hatrı olsaydı bir kalemde silmezdin faceden arkadaşlarını.

birkaç gün öncesine gitte de gör istersen sabah selam verip kimsenin almadığı sayfaları görebilirsin merak etme.ayrıca sedayı hala nerden biliyorsun uyarmadığımı ki:) ben ne dersem seda yapmak zorunda mı.beni dinlememiş anlamamış olamazmı.. ama sende bana tavır yaptığını hatta yapıldığını belki kabul et.ayrıca polipe de çok gülüyorum:)))) gerçekten fasulye de severim aslında ama nimettir bana göre en azından o kendini öyle sanıyor:)

Yazının bir bölümünü taşıma buraya ziyaretçi ile ilgili geçen bir cümlede kullandım onu hala insanları zan altında bırakıyorsun öle yapsaydın böle yapsaydın diye eğer öle yapmasalardı sizinle konuşmaya hala devam etmezlerdi zeki bebek

Derin son bir haftadır ben ara ara giriyorum.Buraya Lore ve Polipe hariç kimse düzenli girmiyo.Ben sana cevap vermediğimi hatırlamıyorum.Bu konuda çok samimiyim.Sana da tavrım yoktu.Herkese cevap veriyorum ben..Bazen bi günaydın yazılıyo öğlene kadar giren olmayınca cevapsız kalıyo.Polipe konusuna gelince ortamı yumuşatmak, güldürmek amaçlı yaptığını düşünüyorum..Ama şuna inan kk da kimseye tavırlı davranmadım..

birkaç gün öncesine gitte de gör istersen sabah selam verip kimsenin almadığı sayfaları görebilirsin merak etme.ayrıca sedayı hala nerden biliyorsun uyarmadığımı ki:) ben ne dersem seda yapmak zorunda mı.beni dinlememiş anlamamış olamazmı.. ama sende bana tavır yaptığını hatta yapıldığını belki kabul et.ayrıca polipe de çok gülüyorum:)))) gerçekten fasulye de severim aslında ama nimettir bana göre en azından o kendini öyle sanıyor:)

onu kaile bile almıyorumm zaten belli etti kendini

derin sana kim selam falan vermedi anlamadım ben kadınlar arasındadan mı bahsediyorsan eğer öleyse haberimiz bile yok bizim

:49::51:
Derin son bir haftadır ben ara ara giriyorum.Buraya Lore ve Polipe hariç kimse düzenli girmiyo.Ben sana cevap vermediğimi hatırlamıyorum.Bu konuda çok samimiyim.Sana da tavrım yoktu.Herkese cevap veriyorum ben..Bazen bi günaydın yazılıyo öğlene kadar giren olmayınca cevapsız kalıyo.Polipe konusuna gelince ortamı yumuşatmak, güldürmek amaçlı yaptığını düşünüyorum..Ama şuna inan kk da kimseye tavırlı davranmadım..

iyi yönden bakmak bu oluyor herhalde komik olmaa yaaa ortamı yumuşatmak mııı

Son düzenleme:
yazık ya hemen birini silmek ne kolaymış sizin için arkasından konuşmak
çilek te beni çok şaşırttı
ne olmuş ki ben sedayla orda konuştuysam
sizinli ilgili ileri geri mi konuşmuşuz
yoksa sizi aldattım mı sayılıyor:))
bence çok saçma ve gereksiz muhabbetler bunlar
burası herkese açık olan bir topik
herkes birbirinden ne bekliyor anlamadım ben gerçekten
bu kadar kırıcı konuşacak ne var

Ben kimseyi zan altında bırakmıyorum Seda..Daha fazla hata yapmaya devam ediyosun.Demek onlar konuştular bu konuda ama sen halen anlayıp hatandan dönmedin ve devam ediyosun.İlginç...

Seda bunu her zaman yapan sensin.Böyle bir gerginlik olunca, yanlış anlaşılma olmuş diye yapan sensin.Çok temiz kalpli ayakalrına çok yattın.Yazık öyle olsaydın kırdığın kalpleri onarırdın halen uğraşmak yerine...

şahsen derin bacımı bende severim şaşırdım tepkiyeee

ay şimdi gene gelmiyodu olay var geldi dencekde ben okuyup okuyup gidiyorum cevap verme zahmedine giremiyordum ama burda derine şaşırdığım için cevap vermek istedim

biz kimseye 2'li oynamadık ne dediysek o
kimseyi tek kalemde silmedim silmemde benim için kolay değildir
eğer sildiysemde geriye dönmem dönmeye çalışmam bana yakışmaz

Son düzenleme:
Back