- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #96.841
Seda sadece çok çocuksun başka bişi demek istemiyorum..Derin ve diğerleri yüzyüze görüştüğün arkadaşların.Elbette seni atmak istemicekler.Ama ben olsam yaptığın hataları yakın yoldan sana anlatmaya çalışırdım ve normale dönmeni sağlardım.Bu senin düzelmen için gerekliydi.Yani kaçıp başka yere gittiğinde oraya gelmek yerine sana ufak yollu hatalarını anlatmalılardı.Dost acı söyler misaliyle.. Kabul etki son olayda çok hatalıydın ve halen yapıyosun..
birkaç gün öncesine gitte de gör istersen sabah selam verip kimsenin almadığı sayfaları görebilirsin merak etme.ayrıca sedayı hala nerden biliyorsun uyarmadığımı ki:) ben ne dersem seda yapmak zorunda mı.beni dinlememiş anlamamış olamazmı.. ama sende bana tavır yaptığını hatta yapıldığını belki kabul et.ayrıca polipe de çok gülüyorum:)))) gerçekten fasulye de severim aslında ama nimettir bana göre en azından o kendini öyle sanıyor:)
Derin son bir haftadır ben ara ara giriyorum.Buraya Lore ve Polipe hariç kimse düzenli girmiyo.Ben sana cevap vermediğimi hatırlamıyorum.Bu konuda çok samimiyim.Sana da tavrım yoktu.Herkese cevap veriyorum ben..Bazen bi günaydın yazılıyo öğlene kadar giren olmayınca cevapsız kalıyo.Polipe konusuna gelince ortamı yumuşatmak, güldürmek amaçlı yaptığını düşünüyorum..Ama şuna inan kk da kimseye tavırlı davranmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?