2008 Kasım Anneleri

Valla Saphişim biz 6 numaraya geçtik.Oğlum etli butlu.İyi de boğaz var.Artık kaka filan koca adam kakası gibi.Babası ve ben biraz aşılıyoruz ama inat ediyo.Ben yaza alıştıracam.

biz bir kere denedik ama başaramadık ama bahar gelsin tekrar başlıycaz inş.

yalnız bizimki kabızlık sayesinde kakasını lazımlığa yapmayı öğrendi maşallah çişi halen beze.

bugün kızım kakayı buraya yaptığın gibi çişinide buraya yap sana bez takmayalım dedim bana diyorki ozaman kilot mu giydiricen ablalar kilot giyer dimi diyor bende kilot giycem diyor ama yok özellikle çişini yapıyor beze günde 3 bez falan tüketiyoruz

polipe biz buraya yıllarımızı verdik teee hamileliğimizden beri hatta hamile kalmadan öncesinden beri burdayız o yüzden yazmasakta kalbimiz burdakilerle safişim bunu diyor ben ne kadar girmesem de arkadaşlar bilirlerki ben onları yalnız bırakmam bişey olmasa girerim daima

safişim valla ben tek kişilik yatağa geçirmenizi tavsiye ederim kesinlikle çabuk alışacaklardır emin olun o deli yatmaları kalmıyor eskisi kadar,düşündüğünüz gibi kötü düşüşlerde yaşamıyorlar hele dediğiniz gibi yere yakın bir yataksa yere de minder attın mı hiç bişeycik olmaz

eymen kendi istedi korkulukları çıkarmamı çıkar bunları dedi off puff sıkıntı basıyordu çocuğu onun içinde,çıkarmayınca da bizim yatakta yatmaya başladı gece götürünce de uyanır uyanmaz yine istiyordu,öğlenleri ananesinde tek kişilik yatakta yatıyordu bişey olmuyordu bende gözümü kararttım hakkaten de bişey olmadı evet düştü düşmedi değil ama çok az belki 3-4 o kadar ve kötü düşüşler olmadı dediğim gibi hatta birini farketmemiş bile mindere düştüğü için orada uyumaya devam etmiş

şimdi bez olayına ben başlamıştım biliyorum ki çok az bi işimiz var biri ki hafta en fazla kasıcam alışacak ama ananesi ve babası bakarken kolaylarına geliyor bezi bağlayıveriyorlar o yüzden zorlanıyor kuzum bende bahar yaz gibi tatile girince kesin olarak başlayacağım ama yavrum herşeyde olduğu gibi onu da kendi kendine bırakacak gibi duruyor aman maşallah diyeyim

emziklerimizde 5 taneydi biliyorsunuz emziği bırakmadık ama 1e indirdik şükür diğerleri attık 1 tane ile idare ediyoruz şimdilik yakında oda gider bakalım

bir de şu gece süt işini bıraktırabilsem süper olacak ama ona hiç yanaşmıyor

ve artık biz dişlerimizi fırçalıyoruz macun aldık birazının yutuyor birazını tükürüyor falan arkaları çok fırçalayamasa da önlri fırçalıyoruz
dişçi deidm de lorem gazan mübarek olsun arkadaşım bir kere dişçiye gitmektense 10 kere normal doğum yaparım yeğdir o kadar korkuyorum yani anlayın :18:

ve arkadaşlar bişeyi daha paylaşmak istiyorum oğluşum mini mini bir kuş şarkısını ezbere söylüyor ve benim onu yiyesim geliyor biri kurtarsın oğlulmu benim elimden

beyazım maşallah paşama..
gece sütleri bizde çooook oluyor biteli.yani 1 yaşından sonra birkaç ay hiç süt içmedi sonradan normal inek sütüne iyice alıştı,sabah kahvaltıda ve gece yatmadan önce ballı ılık süte bayılıyor.kendisi gidip açıyor dolabı çıkarıyor sütü,yap demek istiyor.
hala konuşmuyoruz ama bu aralar ilerlemeler var,daha bir istekli konuşmakla ilgili sanki.bir çok kelimenin ilk iki harfini söylüyor hala.bakalım anlatıyor kendince derdini jest ve mimiklerle
kahvaltıdan sonra ve gece yatmadanönce dişlerini fırçalıyoruz beraber.içme suyu alıyorum yanımıza banyoya,bir yudum içiyor kah çalkalıyor,kah çalkalamıyor,belki birazcığını a yutuyor ama çoğunluğunu tükürüyor.tabi bu arada macunu varla yok arası sürüyorum,o da tutturuyor diye.bir de çocuklar için bir macun bizimki

evet safişim aynı bende çocuk maCUNU kullanıyorum tadı güzel diye hep istiyor ama bende çok az sürüyorum dişçi bir tadıığımızla konuştrum o önerdi miktarını falan ona göre kullanıyoruz

gece sütü bitse bi baya rahat edicem ama nasıl kesicem onun yolunu yöntemini de bilmiyorum

bu saatde kimsecikler kalmış ama bir iki laf edeyim...

öncelikle mucizem aldığımız yatkların azda olsa çıkıntısı var yanda o engeller düşmelerini artı biz geçen seneden beri alışkınız kanepeye yazında 3 aya yakın ananede kanepede yattık iyice alıştılar düşmeleri pek olmuyorda açmadan yatırırsam bazen geniş sanıp yuvarlanıyorlar oda yumuşak halıya oluyor genelde..
bizde park yatakta yatıyorduk bizmki boyu uzun eni darlardan artık kerem hiç yatmıyordu kaanda zor yatıyordu..yine iyi dayandılar... gündüz yatırıyordum arada uyanıp gelip içerde uyuyorlardı gecede öyle yapıyordu kaan keremde bizm yanımızda şimdi nasıl olacak bakalım çok genişledi yatakları...

bugünde dışarı çıktık geç olunca doktora gitmedik alışveriş yaptık gitmeden önce babaya kak meyme kak hadiii diyorlardı yani meyve alalım hadi diye onuda bugün trt çocuktaki pepeden öğrendiler meymeeee meyveleri sayıyordu pepe..:)))

bez olarakta prima 5 no kullanıyoruz yanları esniyorya incede çok rahat ediyorlar... ama dün babamız evy baby almış oda fena değil kaanın poposu etli butlu tam yemelik keremde yok bişey düşüyor pantollar...

çiş durumları ise geçen kıçı pişik olduğunda kaanı şortla bıraktım kaç kere sordum yok dedi ama sonra kaşla göz arası kaka yaptı halıya o yüzden yazın başlıyacağız inşallah... geçen birinden duymuştum merdiven inip çıkıyors alışması kolay olurmuş çişe ama nerde merdiveini inip çıkıyorlar herhaltı biliyorlar çişe gelince nanayyy...

diş fırçalama olayı ise hergün 3-4 kez sırf macun için istiyorlar bizim macun aile için olandan ama tadı güzel limonlu alıştılar ona...

ha birde gece sütü olayı var değilmi aman o olmasa zaten deliksiz uyuyacaklarda kaan bir kere süt içiyor oda nesguiksiz olmayacak birde sabah..
kerem ise gece 3 kere 100 cclik meyve suyu içiyor ona alıştı..
ah meleğim bende bilmiyom yolunu bilen varsa sölesin gari...

neyse dizilerim var ben kaçıyom..

heyooo misafirim gitti,uykumda yok..son sayfayi okudum sadece:)

bizim gece sütü olayimiz bitti tamamen,daha önce her gece iki defa süt icin uyaniyordu deniz.

simdi tabiki yine uyaniyor ama süt istemiyor.Bir yatarken iciyor birde sabah 6-7 arasiistiyor.

Ben gece sütünü söyle kestim,her gece yaptigim süte yari yariya su koydum.ilk zamanlar cok

su koymadim sonra fazlastirdim miktari.Aynini meyva suyundada yaptim,tadi degistikce benim tombalak

gece istememeye basladi.Yoksa hergün üzerin idegisiyorduk,cisi cikyiordu beze yataga off igrencti.

benim cocugum hic deliksiz uyumadi illaki her gece 2-3 defa kalkar ama geneli abuk seyler icindir.

kurabiye ister,gördügü rüyayi anlatir.olmadi ama ben sizin yaninizda yatmaliyim filan diyip hopp ucar

bizim ortamiza filan.biz 1,5 yasina kadar her iki saate uyanirdik geceleri cok sükür atlattik o dönemi.

bi deneyin su sütten kesme isinde benim dediklerimi kesin faydasi olur.

benimki zaten uyku konusunda hep problemliydi hala öyle.bak yeni uyutabldim.kaç saattir sallıyorum ayağımda.benimki gece kalktığında en fazla istese istese su ister.çok nadir yiyecek içecek olarak bişiler istemesi.tv ister,kayu ister,bir de tvdeki çizgi filmlerin genel adı da kayu oldu bizde.kayu bitti kayu bitti diyip duruyo.gece kalkınca tv açılmıyormuş gibi yapıyorum,aa bak olmuyo,hepsi uyumuş biz de hemen uyuyalım diyorum zor da olsa ikna oluyor.yoksa sabaha kadar playhouse disney chanel içim şişti.tüm gün açtırıyor.eskiden bu kadar izlemezdi artık bilinçli izliyor bir de baby tv den sıkıldı artık haspam bebek işi geliyor.iyi değil deniyor tv ama alıkoyamıyorum,birkaç dk dan fazla oyalanmayı kabul etmiyor.birlikte en uzun oynadığımız oyun ce ee ve atçılık :) tv için yeni formüller geliştirme çabasındayım.he bu arada bu saatte uyuyor ya sabah 8 de dikilir yine

Slm kızlar herkese günaydın
Dün iş çıkışı goralı yemeye karar verdim kocişko ile buluşacaktık gecikince bende bi mağazaya girip bkınayım dedim çok şeker elbiseler vardı deneyeyim bare zaman geçsin dedim almak gibi bir niyetim yoktu ama içimde buaralar alışveriş canavarı yatıyor bir tanesi çok hoşuma gitti dayanamayıp aldım annemde kıyafet almama genelde kızar fazla olduğundan dolayı o bilem beğendi fiyatıda acayip uygun 20 tl şıkta bişey neysem kocişle buluştuk goralıcıya gittik 2 tane indirdim mideye pişmanmıyım hayır mükemmel bir lezzet aklınızda olsun fındıkzadeye yolunuz düşerse kızılelma caddesindeki goralıcıya mutlaka uğrayın acayip bir tat piyasada olan goralılar ile alakası yok söliim öle koca koca sosisli değil ilk önce sandevichi tosta bastırıp yağlıyorlar içine patates köftesi koyup tekrar pişirip salam koyup yine aynı işlemi yapıyorlar son olarak amerikan ezmesi kornişon turşu deneyin derim
Eve gittiğimizde kuzum çok mutluydu gün gezmesindelerdi bütün gün mutlu olmuş paşam oyun oynadık maşallah hiç üzmedi bizi bende fırsattan istifade 10 gibi sızmışım ii oldu 2 gündür dinleniyorum

Son düzenleme:
afıyet olsun sedacım
ve gule gule kullan elbısenı de

benım dıs randevum cok kotu gectı
dagılmıs durumdayım ve ısın kotusu bıtmedı
cok keyıfsızım cok kocama kafa goz dalasım var

Günaydın kızlar.Anılda gece 2 kere kalkıyo.Süt istemiyo..Dün gece anne benim annem ol diye bağırarak kalktı.Sabahları artık yanıma alıyorum

Lorem geçmiş olsun.Ne dedi doktor?

yasmınım hıc ıyı seyler soylemedı canım
dısım ıcın yapılması gerekenlerı soyledı sonra esım hemen baslayalım dedı
aslında sorun 3 dıste ama bırı oncelıklı ıdı
hemen o acıl olana basladı uyusturma vs ıle kanal uzerıne dolgu ısı
zaten ben o tarz uyusturucu aldıgımda fecı kotu oluyorum
bır de uzerıne kanal tedavısı gorunce fenalastım
koltuktan alıp bekleme salonuna aldılar cok kotu oldum elım ayagım kesıldı resmen
gecıcı dolgu ıle duruyorum ama uyusukluk gecınce asıl mesele basladı
agrı zonklama elımın basımın kocaman buyumesı hıssı
cok zordu
sımdı daha ıyı olsa da henuz gecmıs degıl

hepinize günaydın.
pasin çok geçmiş olsun sıkıntısını çekicen ama sağlık bu ihmale gelmez.sık dişini azcıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…