polipe biz buraya yıllarımızı verdik teee hamileliğimizden beri hatta hamile kalmadan öncesinden beri burdayız o yüzden yazmasakta kalbimiz burdakilerle safişim bunu diyor ben ne kadar girmesem de arkadaşlar bilirlerki ben onları yalnız bırakmam bişey olmasa girerim daima
safişim valla ben tek kişilik yatağa geçirmenizi tavsiye ederim kesinlikle çabuk alışacaklardır emin olun o deli yatmaları kalmıyor eskisi kadar,düşündüğünüz gibi kötü düşüşlerde yaşamıyorlar hele dediğiniz gibi yere yakın bir yataksa yere de minder attın mı hiç bişeycik olmaz
eymen kendi istedi korkulukları çıkarmamı çıkar bunları dedi off puff sıkıntı basıyordu çocuğu onun içinde,çıkarmayınca da bizim yatakta yatmaya başladı gece götürünce de uyanır uyanmaz yine istiyordu,öğlenleri ananesinde tek kişilik yatakta yatıyordu bişey olmuyordu bende gözümü kararttım hakkaten de bişey olmadı evet düştü düşmedi değil ama çok az belki 3-4 o kadar ve kötü düşüşler olmadı dediğim gibi hatta birini farketmemiş bile mindere düştüğü için orada uyumaya devam etmiş
şimdi bez olayına ben başlamıştım biliyorum ki çok az bi işimiz var biri ki hafta en fazla kasıcam alışacak ama ananesi ve babası bakarken kolaylarına geliyor bezi bağlayıveriyorlar o yüzden zorlanıyor kuzum bende bahar yaz gibi tatile girince kesin olarak başlayacağım ama yavrum herşeyde olduğu gibi onu da kendi kendine bırakacak gibi duruyor
aman maşallah diyeyim
emziklerimizde 5 taneydi biliyorsunuz emziği bırakmadık ama 1e indirdik şükür diğerleri attık 1 tane ile idare ediyoruz şimdilik yakında oda gider bakalım
bir de şu gece süt işini bıraktırabilsem süper olacak ama ona hiç yanaşmıyor
ve artık biz dişlerimizi fırçalıyoruz macun aldık birazının yutuyor birazını tükürüyor falan arkaları çok fırçalayamasa da önlri fırçalıyoruz
dişçi deidm de lorem gazan mübarek olsun arkadaşım bir kere dişçiye gitmektense 10 kere normal doğum yaparım yeğdir o kadar korkuyorum yani anlayın :18:
ve arkadaşlar bişeyi daha paylaşmak istiyorum oğluşum mini mini bir kuş şarkısını ezbere söylüyor ve benim onu yiyesim geliyor biri kurtarsın oğlulmu benim elimden