2008 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun pasikom uyuşma etkisi geçince ağrı ve sızı çok oluyormu birde ağrı kesici içince eğer ağrın varsa hemen etki ediyormu
Bende şimdik eczaneye inip regli geçiktirici aldım betynin sölediğini verdiler belirtilerim fazlalaştı 3 gün önceden içmeni gerekiyor dediler ama bakalım inşallah etki eder

zaten dısımı sıkmamdan geldı ya bunlar basıma
sıkma bu kadar dısını dedı doktor
sankı demeyle oluyor ya bu ısler

sıkma tabi dişini niye sıkıyonsen gibi küççücük hanımefendiler neye sıkar canını yada kim sıkar senin canını ay kıyamam gel buraya bakıyım bıdı bıdı ufmu oldun sen ah o dişçiyi döveyim ben amanında amanın

uyusma gecınce agrı sızı olmaz mıııı
uyusma tam gecmemıstı bıle o noktadakı zonklamayı hıssettıgımde
hemen agrı kesıcı ıctım ama fayda etmedı
sonra doktorumu aradı esım baska bır ılac soyledı daha da agır
onu ıctım bır saat sonra bır nebze hafıflettı sadece
en azından kafamı duvara vurma ıstegım gıttı yastıga koydum

Lorem Ankarada olsan doktorumu şiddetle tavsiye ederdim.Biliyosunuz bende yaptırdım.Uyuşma geçince elbet ağrıyo ama dayanacaz biraz.Sabah kadar kan sızdı ağzımda.Şükür dedim.Dişini kaybetmemişsin. Ama dişcin çok canını yakıyosa araştır, başka birine git derim..

günaydın bayanlar,
uzun zamandır açık ama kuzular yüzünden yazamadım bişeyler...

kerem bey hasta olacak sanırım gece hafif ateşi vardı şurup verdik.. sabahta erken kalktı k kaan yüzünden keyfi yok uyut beni diye yastığı almış gelmiş onu salladım uyuıttum.. kaan beyde çoşuyor...:)) bu arada gözü hafif inmiş sanırım geçiyor ucuda kurdu artık geçsin ya kuzum neler çekti kimbilir kocamndı inmiş azcık...

ha bugünde kar ne onu öğrendk.. kayuda karlı bölümler vardı hemen pencerey koştular kar kar diye arandılar..bizimkiler karı hiç görmedi sayılır geçen sen istanbulda gördük pencereden ama anlamıyorduk inmedikte aşağıya.. burdada çok yumuşak hava kar neyim göremiycez kış geçti bile... bende dedim ay dedeye söyleyim kar göndersin tamammı diyorum hıhı diyorlar ...

çileğim bende su değilde bu ara yemek çorba yemedikleri için kabız oluyorlar zeytinyağ koydum sütlerine işe yaradı yaptılar ama kaan azcık diksinir gibi oldu eee ııııı diye itti önce baktı başka çare yok içti öyle yapsamda bıraktırsam yemek yemeyince süte srıyor çok içiyoruz bu seferde...kerem azda olsa yemek yiyor.. akşam bizmle bir spagetti yiyişi vardı sormayın çok komikti.. benim koci hep bunlara göre yapıyon çıbık olandan yapta bende yiyim deyince öyle yaptım.. kaan yemedi kerem hhüpleterek yedi ..:))

sedoş goralı neyse bilmiom ben ama üsper bişey gib geldi anlatınca afiyet bal şeker olsun yaramasın ....:)))

ay lore sen anlatınca biler korktum ben nasıl edicem çekilecek olanlarda var bende ya...
ama sana çok geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah...

polip hatun imaj değişikliğimi yaptın yeşillenmişin..:)))

yasmincan sanada günaydın anıl bey rüyamı gördü acep benim annem ol diye uyanmış... kıyamam kuzuna benim keremde uayndı gece korkmuş aldım yine yanımda yatıı ama ben uçta düşmekle düşmemek arası gidip geldim bir ara mızırdandı kaanı uyandırmasın diye ayağıma alacaktım istemedi beni baba dedi o sabah kadar babamız ilgilendi..:))

Son düzenleme:
Slm nazlişkommm bende bu sene kar yağsın oğlumuda alayım bi yürüyüşe çıkayım die çok istedim ama bu sene kış olmadı bilem çok hissetmedik kışı
Ayrıca GORALI inanılmaz bir lezzet şiddetle tavsiye ediyorum aklınızın bi köşesinde dursun gelme gibin ihtimaliniz olursa mutlaka uğrayın derim

Son düzenleme:
hoşgeldin nazlı
evet imaj yeniledik benim canavarda rüya görmüş sabah ece nerde diye uyandı:)babasıda kıkırdıyodu rüyasında diyo oy kıyamam bebeğime

dısarı cıktım kafa dagıtayım dıye agrılı sızılı olmayacak seye para bayıldım geldım
ufff neyse fecı psıkoyum bugun

yasmınım dıscım cok ıyı bır hekım
kendısıyle ve calısmasıyla alakalı hıcbır sorunum yok
sagolsun rahat ettırmek ıcın elınden gelenı yapıyor
mesele benım bunyem
azıcık narkoza bıle dayanamıyorum hemen fenalasıyorum
dogumumda bu sebeble zor olmustu hatırlarsanız
uyustuktan sonra acı hıssetmedım tabıı ama uyusukluk gecerken kocıyı yumrukladım
dısımı kaybetmedım sukur ama agrı esıgım cok dusuk cok hassas bır bunye olunca hemen reaksıyon verıyor

sedoş istanbulu unutmak mümkünmü.. gezmeyede olsa gleceğiz bir zaman inşallah..:)) aklımda olsun...

polipcim benim kaanda çok güler uykusunda ama bu aralar çok görmüyor sanırım sadece anne anne diye mızırdanıyor...
ece şu kreşe gelmeyen kızçemiydi oysa unutamadı heralde kuzu...:))

aynen ayrılık acısı çekiyor kuzum :2:

slm,napiyonuz millettt? Bu oglan altini temizletmiyor deli olcamyaaa

mokuyla gaziyor 19 dakikadir,hemen kabariyor poposu böyle yapinca.

bendede acayip b isinir var,regl öncesi hep böyle oluyorum.

:84: :84: agrım vaaarrrr :84:

geçmiş olsun tatlım

hadi lore diş ağrısı çekiyor gerisi nerde ya bu milletin....

kerem bey hasta ooldu olacak neşesi yok hiç bişey yememişti sabah meyve suyu bile içmedi az önce meyme diye tutturdular kerem yarımdan az yedi elmayı kabuklu kaanda bütüne yakın yemiş ...
ayrıca et yermisin demiştim kereme hıhı dedi ekşam paneleyeceğim tavuk butlarından birini haşladım afiyetle yedi tüm budu çok şükür keyfide yerine geliyor...
Allahtan kerem etçil hasta olduğunda tek yediği köfte tavuk et ne olursa olsun et trü olsun yani...Kaan beyin arası pek yok etle tavuğuda yemez olduuu..((

Lorem çok mu acıyo.Diş sıkmalarınla ilgili ne dedi doktor?

Nazlım geçmiş olsun Kerem tontişe.Yemiş mamasını yine biraz.Anılda çiğnemek istemiyo.Bazen ağzından atıyo, bazen yiyo(

Lorem çok mu acıyo.Diş sıkmalarınla ilgili ne dedi doktor?

sakın ol dedı
sankı kolaymıs gıbı doktor oyle dedıkce kocaya tekme atasım geldı
basparmagımla kendısını ısaret ettım zaten
genc yasımda dısımı dokturdu aılesı olacak zındıklar

ya ılac ıcıyorum agrı hafıflıyor
ama kanal tedavısı yapılan dısıme yanlıslıkta ust dısım degdıgınde dunyam donuyor
aradım tekrar doktoru kanal tedavısınden sonra o bolgeye konulan ılac 1 hafta kalmalıymıs ve bu agrı cok normalmıssssss

lorem kocin bu ara sana bir kelam etmese barii bu konularda kendi zararlı çıkacak bellli...:))

yasmin kaandada var biraz o huydan beğenirse çiğneyip yer beğenmezse ağzında top yapıp çıkarıyor beni deli ediyor... bazı şeyleri yese sevecekte inat ediyor ya böyle çocuk yok yanii.. geçenlerde zorla çorba içirdim ama baya zorlandım tadını alınca hoşuna gitti vey vey diye devamını istiyor sıpa... tabi bazende beğenmeyip tükürüyor tüm üst batıyor...
birde kendi temizliğine gelince iyi beyefendi eline bişey deyse hemen sil der yada kendi ıslak mendil alır siler ama ev için aynısı söz konusu değil yediği bişeyden sıkılsın doysun hemen ufalkanır her yere dağıtılır pasaklımı olacak temizmi anlamadım valla....

keremde iyi şükür sabah ateşide vardı biraz uyuyp kalkınca ilaçlarını verdim üstünede elmayla tavuk yedi kendine geldi başladı kudurkluğa..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…