- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #95.181
ay benimki hala uyumuyor be canım..bu uyku düzensizliği mahvetti artık beni.dün gece tam 2 saat salladım ayağımda.bizimki cin şeklinde gözler açık..eşime seslendim gel dedim al bunu,benim ve çocuğun sağlığı açısından olaya el koyman gerekiyor yoksa artık elimde kalacak dedim.Eşim aldı,5 dk yı bulmadı uyudu velet.benim koca kesin yine okuyup üflemiştir çocuğa,ben okusam da o kadar işlemiyor vallapolipe yasminime dokunma dokunan dokunmuş zati bu gün
sapiş baştan beri seınin kızla benimki ayn ı geç geç kalkıyorlar.sence bizde mi bi sorun var bize göre mi şekillendi bu kızlar ben hep kendi kendime düşünuyorum.daha doğrusu herkez bizi suçluyor siz düzenini kuramadınız diye ama betül zaten ilk 5 ay doğru dürüst hiç uyumadı .bak yine dertlendim.
ayyy çok sinir oldum derinnnn,ayyyyyy dişlerimi sıka sıka okudum resmennnay kızlar az önce vurdumu oturtturan bir erkek olmak için neler vermezdim
sağa doğru dönmüş bir aracın yanından geçerken
silecek suyu sıktı ........................ gözüme doldu hepsi
zatendeterjanlı mı neyse ben naptınız derken
adam özel şöfer arkadada elinde fifisdiyle oturan bir kokoş var
adam açtı camı ne var beee
cam siliyoruz dedi.. ay kusura bakma diyceğine
birde ben allah göz vermiş baksana sağına soluna dedim
hadi lan yürü git dedi.
allahım orda onun ağzını burnunu kıramadım ama
anasından girdim ebesinden çıktım
o araba sana da mezar olsun dedim en son hanzıoya
varmı böyle ayılıkk bu ne şimdi insan mı bu
bu insansa ben değilim kardeşim o zaman
ohhh az bile yapmışsın öylelerinesakın olun kızlar tamam denyolar cok ama sız ıcınızdekı sıddet egılımıne hayır deyın
derınım gecmıs olsun canım
denyo ıste ısverını ben olsaydım hemen kovardım valla
arkada kokosluk yapıp sık gorunecegıne once adamını sıklıkla egıtsın hırto
neysem gecen hafta basıma gelen bır olaydan bahsedeyım
benım de ıcımdekı sıddet egılımım dokuldu ortalıga ama ısın ıcınde yavrum vardı
alısverısımızı yaptık kuzumla kaldırım uzerınde evımıze dogru yol alıyoruz agır adımlarla
sureklı korna seslerı vs basımız kazan olmus ıstıkamet degıstırmeden yolumuza bakıyoruz
arkadan gelen bır servıs mınubusu bknz dıkkat ama bır okulun servıs aracı kaldırma cıktı hıyar
onumdekı adamlar surucuye seslenseler de duyuramıyorlar adam kaldırımdan ılerlıyor
tuttum arabanın orta kapısından yumrugu ındırdım arabasına ama defalarca kez vuruyorum
pasazedem arabasına neden vuruyoruz dıye durdurdu arabayı
capraz sekılde kaldırıma cıkmıs ben arkadayım capraz ılerledıgınden bıraz daha gıtse arabası uzerımıze cıkacak hala durmuyor daaaa ben arabaya vurdum dıye duruyor
kım vuruyor falan arabaya dedı
arkalardayım mınnak boyumla gorunmuyorum bıle
ama goruntumden asla anlasılmayacak heybette bır sesle ben vurdum var mı bır ıtırazın dedım adama
cart curt konustu actım agzımı allah ne verdıyse bındı arabasına gıttıgını sandı amaaa
plakasını aldım hıyarın gereklı ıslem yapılmıstır cevap beklıyorum
benim oglanida kimse almaz benden söylemesi,hayatimda bu kadar inatci bu kadar gicik bi cocuk görmedim.
iki dakka kendisi oynamiyor,bi saat futbol oynadik vallahi fenalik geldi.
ceneside hic durmuyor ,alan yandii...akrep erkekleri zor oluyormuss öyle diyor herkez..
benimkisi külliyen zor.
Off anam offf bende çok yoğunum 3 aylık toplantı raporu yapıyorum aradan şikayetleri sıkıştırıyom ardından kargolar faxlarla uğraşıyom buna bird telefon ekleniyor delleniyomm
Ayyy arda beyde sabahları geç kalkıyor 11 ,11:30 gibi öğlende dışarı gezmeye çıktıkları için temiz hava nedeni ile dışarda da 1-2 saat uyuyormuş ee ne oluyor gece uyumuyor bu seferde biz fena oluyoruz annemle konuştum şimdi inatçılık yapıyormuş bebek arabaını o sürecekmişş e sürsün dedim yola çıkıyor beyefendi dedi ormana yürüyüş alanına falan götürün dedim yok şimdi arkadaşıma gidiyoruz dedi bindi arabasına çok şükür uyumak üzereymiş aman sakın uyutma anne dedim gece mahvoluyoruz sonra düzeni oluşsun öğlen leri şimdilik uyumasın ki gece de erken yatıralım taşındık taşınalı kuzuşum geç yatar geç kalkar hale geldi o keyfinde de biz yıpranıyoruz böle
sen buna yap bi bebe o vakit gör
zor çocuklar kardeş gelince daha bi kuduruk oluyolar Allah yardımcın olsun
şutla bi an önce okulda anlatsın derdini türkçeyi öğretir valla tez zamanda norveç bebelerine
deniz yazdan buayana hic oturmadi bebek arabasina,istemiyor galiba.yürümek istiyor.
bizimde rekorumuz zafer lcv den ihsaniye arası yürüdü ay şok olduk deli binmiyor arabaya
yemek muhabbeti kötüymüş yaw öle şeymi olur ekmekle ben bile gitmem walla:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?